Search This Blog

by Petra Dzvoníková

February 25, 2018

PREDSTAVENIE GOSH DONODERM & NOVINIEK



Ahojte! Ako som spomínala na instagrame, dnes mám pre vás pár záberov z tlačovky značky Gosh Copenhagen, na ktorej bolo predstavených kopec noviniek z dielne tejto značky, ako aj nová rada starostlivosti o pleť, Gosh Donoderm. Tlačová konferencia sa konala v nádherných priestoroch Envy x Priveé v paláci Motešických v Bratislave a bola to už druhý event, ktorého som sa s touto značkou zúčastnila. O tom prvom si môžete prečítať tu

Ja som sa na túto tlačovku tešila nie len kvôli kozmetike ako takej, ale takisto preto, že som vedela, že ma na nej bude čakať nádherná výzdoba a úžasné občerstvnenie. Takéto veci vám dokážu takéto eventy neskutočne spríjemniť a u Goshu je jedno aj druhé zaručené. A to, že som sa tam stretla s mojimi blogerskými besties Sajou a Alex, bola skvelá čerešenička na torte. A nemôžem zabudnúť ani na skvelú Lu, ktorá si ma získala svojou bezprostrednosťou a zábavným rozprávaním na posedení so značkou S.Oliver (článok tu).


Hi guys! As you might have seen on instagram already, I have a couple of pictures for you from the Gosh Copenhagen press conference, during which they have presented many new products to us, as well as their new skincare line, Gosh Donoderm. The press conference took place at the beautiful space of Envy x Privée in the Motešický palace in Bratislava and it was the second Gosh event I attended. You can read about the first one here. 

And I was excited for this press event not just because of the cosmetics, but also because I knew that everything was going to be beautifully styled and that there is going to be some amazing food waiting to be eaten by me, haha. Even though food is not what these events are about, it's something that can make a press conference be so much nicer. And with Gosh, you can be sure that you are getting only the best of the best. And meeting my blogger besties Saja and Alex was the cherry on top. And I can't forget about Lu, who I got to know better at an event with S.Oliver (post here). 




Tlačovka sa začala predstavením produktov starostlivosti o pleť Gosh Donoderm, o ktorých nám čo-to porozprávala dermatologička. Osobne ma najviac zaujalo kolagénové booster sérum, ktoré má byť ako denná dávka vitamínov pre pleť. Zatiaľ som totiž nenarazila ešte na žiadne sérum, ktoré by mojej pleti vyhovovalo. Vitamíny pre pokožku však vôbec neznejú zle, či? Takisto ma oslovil krém na ruky, ktorý by mal posilňovať aj nechty. Viac o produktoch vám poviem v separátnom článku, či videu. 

V ďalšej časti tlačovky boli predstavované postupne ďalšie nové produkty od Gosh na jar/leto 2018. Niektoré sú dostupné vo FAnn parfumériách už teraz, alebo budú dostupné od marca, k iným sa dostanete až v apríli alebo dokonca v júni. Dovtedy však mám v pláne ich poriadne otestovať a dať vám vedieť, či sa za ne oplatí dať peniažky, alebo nie. Osobne ma najviac zaujali očné tiene Eye Xpression, Fake It! - primer na mihalnice a Foundationplus - krémový kompaktný makeup. Kompaktný makeup som používala zatiaľ len raz v živote, keď som ho objavila ako prílohu v akomsi časopise a vôbec nebol zlý. 

Na záver tlačovky sme si mali možnosť poobzerať nádherné finalistky Miss Slovensko 2018, keďže Gosh je partnerom tejto súťaže.


The press conference begun with the introduction of the Gosh Donoderm product line by a dermatologist, who told us more about the particular products. One of the products that caught my eye at first sight was the collagen booster serum, which should be like a daily dose of vitamins for your skin. Unfortunately, I have not yet found a serum that I would like, but vitamins for your skin don't sound wrong, right? The hand cream also caught my attention, because it's also supposed to strengthen your nails. I will tell you more about the particular products in a post or a video soon. 

In the next part of the press conference, the spring/summer products from Gosh were introduced to us. I am planning on testing out all of them before the whole range hits the stores to let you know if they are worth the money. I got most interested in the Eye Xpression eyeshadow palette, Fake It! eyelash primer and Foundationplus - a creamy, compact foundation. I have used compact foundation just once before and I remember it being pretty good. 

At the end of the press conference, we were also able to have a look at the finalists of Miss Slovakia 2018, since Gosh is one of the sponsors of this competition. 


polovica finalistiek Miss Slovensko 2018 s minuloročnou výherkyňou Hankou Závodnou 
half of the Miss Slovakia 2018 finalists with last year's winner, Hanka Závodná


Medzi novinky patrí aj táto a ďalšie dve (pánska aj dámska) vône, ktoré budú dostupné od Marca. 
One of the new products is this fragrance (as well as two other ones, for men and women), which will be available in March

A teraz trochu pastvy pre oči tých, ktorí sú aspoň tak mlsní, ako ja! 
And now just a couple of shots for those of you who like sweets as much as I do! 





1 comment:

  1. no konečne sme sa znovu stretli! <3 tlačovka bola super veď tam bolo jedlo ( a Kimlička :D ). Na testovanie produktov sa naozaj veľmi teším (hlavne na tú paletku), pretože všetky vyzerajú naozaj dobre a kvalitne. Takže čo, ďalšie stretnutie na Yves Rocher ? :)

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts