Search This Blog

by Petra Dzvoníková

February 6, 2018

FRENCH VIBES | OUTFIT







Jacket: Mango | Sweater: Tally Weijl | Dress: H&M | Leggings: New Look | Shoes: Guess | Bag: Karl Lagerfeld

Vedel by mi niekto vysvetliť, prečo sa nám vždy podarí fotiť v tie najhoršie dni? Napríklad v deň fotenia tohto outfitu som mala a) mega veľa vybavovačiek b) bola som hladná a najesť sa mi podarilo až okolo štvrtej poobede c) fúkal šialene studený vietor! Byť hladná síce nie je žiadna tragédia, ale verte mi, so mnou to robí divy. Najmä čo sa týka výzoru a šoférovania. Keď som hladná, vyzerám snáď o 10 rokov staršia ako som a za volantom som neznesiteľná. Jazdím ako šialenec a nešetrím nadávkami na všetkých okolo mňa. Každopádne, som rada, že sa nám fotky podarilo nafotiť, pretože tento týždeň bol proste šialený! Fotili sme ich prosím pekne pred políciou v Dúbravke, kde som si bola vyzdvihnúť nový vodičský preukaz, už s novým menom Petra Dzvoníková. Inak čo hovoríte na tento look? Nie je na mňa až príliš dievčenský? Inak baretku som pod fotku nenapísala naschvál, mám ju totiž zo šatníka mojej mamy, takže fakt netuším, odkiaľ je. Určite však niečo podobné nájdete napríklad na Asose! 


Could someone please explain to me, why we always manage to take pictures on the worst of days? While we were shooting this look, we had a) a thousand errands to run b) I was hungry and got my first meal at four c) it was windy and really, really cold! I know that being hungry isn't such a tragedy, but believe me .. when I am hungry, I look around 10 years older than I am. And you should see me behind the wheel! I drive like a crazy person and don't bother cussing out everyone around me. Nevertheless, I am glad we managed to shoot these, because our week has been crazy! We took the pictures in front of a police station where I went to pick up my new drivers license with my new name - Petra Dzvoníková. By the way, what do you think about this look? Isn't it a little too girly for me? Oh and if you would like to know where the hat is from, I couldn't tell you - I got it from my mom's closet. But I am sure that you could find something very similar on Asos! 

3 comments:

  1. Pekný look Petush :) A aj mamkina baretka je skvelá! Inak my tiež fotíme v najhoršie dni...ale nám to vždy výjde tak nejak divne neplánovane, minule sme išli do Dublinu na pár hodín, doma sa maľujem, pekne vonku svietilo slnko a ja že super, aspoň popri nákupoch aj niečo nafotíme..no a keď vlak prichádzal na stanicu, rozpršalo sa! Dnes sme išli von a ja že zároven možeme niečo nafotiť a bolo krásne slnečno od rána aj keď zima...no a ked som sa namalovala, obliekla a spravila vlasy, bola som ready to go, tak sa z minuty na minutu zatiahlo a začali padať krupy!!! :D takže my keď fotíme, tak vždy v horších podmienkach, raz za čas pekne a veľakrát prerušené fotenie :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Fotky sú podľa mňa vydarené, vôbec by som nepovedala, že vznikli v takých bojových podmienkach :) A inak si vôbec nemyslím, že je tento look na teba až príliš dievčenský, je úplne super a pasuje ti :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  3. Jeeej mám tu istú mikinku a milujem ju😍 podľa mna ti to takto pristane, tebe ide skratka všetko😍

    Saja Frey Blog

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts