Search This Blog

by Petra Dzvoníková

November 4, 2017

OUR NEW (COOKING) PROJECT


Hi guys! Some time ago .. well, to be completely honest with you, a really long time ago, I thought of making cooking videos. I love to cook, I have so many recipes to show you and especially many I have already been asked to share with you guys and I would love to do that! However, I did not want to do the usual boring cooking videos all of us pretty much already know, so I thought of a different concept. 

First, I did not want to be alone when cooking. I cook on my own enough. For the video, I wanted a pal, someone who would interact with me and help me. The choice was pretty clear pretty soon - it had to be our friend Rasťo, who is really funny and has never cooked much, so it would be a new experience for him. 

After a really long time, we finally made it happen and voilá, our (un)successful recipes (very loose translation, yet I couldn't come up with anything better right now) came to life with their first episode, a halloween special! Unfortunately, they are only available in Slovak though. 

And what about you? Do you like to cook? 


Ahojte! Pred nejakou dobou, resp. už dosť dávno som prišla s myšlienkou začať točiť videá s varením. Variť milujem a mám kopec receptov, ktoré by som s vami chcela zdielať a takisto veľa receptov, ktoré ste si odo mňa už pýtali. Nechcela som však zvoliť klasický nudný formát varenia, takže som si vymyslela nový koncept. 

V prvom rade som nechcela byť na varenie sama, lebo takého mám dosť vo svojom voľnom čase. Na video som tam chcela mať niekoho so sebou, niekoho s kým si rozumiem, s kým budem môcť interagovať a bude mi pomáhať. Jasná voľba padla práve na Rasťa, ktorý je vtipný a nikdy veľmi nevaril, takže to preňho je úplne nová skúsenosť. 

Po veľmi dlhej dobe sme sa k tomu konečne dopracovali a voilá, máme tu prvý diel (ne)vydarených receptov, ako sme ich trefne nazvali. Varíme totiž nové veci, s ktorými ani jeden nemáme skúsenosti a tak testujeme, či sa nám vlastne uvariť podaria, alebo nie. 

Som zvedavá, čo na videjko poviete. Varíte radi? 

No comments:

Post a Comment

Fun

Education

Podcasts