Search This Blog

by Petra Dzvoníková

April 16, 2017

CAMPFIRE


Hello there! We had a day off yesterday and since Viktorka was not here, we only shot one (previously planned) outfit post and then had a little campfire with a couple of friends. They are much more of a grill fans, I however, prefer campfires. When I was a little girl, we used to make campfires with my dad and my grandmas. This time, my boyfriend took a mini-grill with him, but made fire for me as well, so we were all happy. Here are a couple of pictures. 

Do you like campfires?


Ahojte! Včera sme mali dovolenku a keďže Viktorka nie je v Bratislave, fotili sme len jeden (predbežne naplánovaný) outfit post a potom sme išli na opekačku s pár kamarátmi. Oni oveľa radšej síce grilujú, ja mám však radšej opekanie na ohni. Keď som bola malá, často sme si s otcom robili ohník u babičky. Môj priateľ však zobral aj mini-gril, takže sme boli všetci spokojní. 

Máte radi opekačky? 





2 comments:

  1. Opekačky mám hlavně spojené s létem a mám je hodně ráda :)
    Maris Novotná

    ReplyDelete
  2. Pokud myslíš "campfire" v kontextu digitálním, může to být například název aplikace, platformy nebo nástroje. Například „Campfire“ je název pro některé softwarové aplikace nebo nástroje zaměřené na projektový management, komunikaci nebo jinou funkci

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts