Search This Blog

by Petra Dzvoníková

February 1, 2017

VIKTOR'S BIRTHDAY TRIP


Hi guys,

today, I decided to post a couple more throwback pictures from this summer. Particularly, from Viktorko's birthday trip. Since we did not have any summer vacation planned, I at least decided to buy him a trip for two to get away from Bratislava for a couple of days and relax a little bit. 

So I booked three days at a manor house hotel here is Slovakia, where we could do some sport, play mini golf, enjoy the wellness area, play bowling and pool. And eat some delicious food, of course! 

We did not take many pictures while we were there, because the weather was absolutely terrible the two days we stayed at the hotel, so we mainly stayed inside and relaxed. But before we went back home, we stopped in Bojnice at the local castle and also at the zoo, where we took some more photos. I tried teaching Viktor how to take proper outfit post pictures, hence, most pictures are of that nature. 


Ahojte! 

Dnes som sa opäť rozhodla postnúť pár throwback fotiek z minuloročného leta. Konkrétne, z Viktorkovho narodeninového výletu. Keďže sme nemali v pláne žiadnu dovolenku, rozhodla som sa mu aspoň kúpiť nejaký pobyt pre dvoch mimo Bratislavy, aby sme na pár dní vypadli a oddýchli si. 

Bookla som nám tri dni v kaštieli v Mojmírovciach, kde sme si mohli trochu zašportovať, zahrať si mini golf, užiť si wellness a hrať biliard a bowling. Skvelé jedlo je samozrejmosť! 

Veľa sme tam nefotili, pretože práve počas nášho pobytu sa počasie zopsulo tak, že zrazu bolo 15 stupňov a celý deň pršalo. Preto sme sa zdržiavali najmä na izbe alebo vo wellnesse. Než sme však cestovali naspäť domov sme sa rozhodli zájsť aj do Bojníc, na zámok a do zoo. Tam sme fotili trochu viac. Hlavne som sa snažila Viktorka naučiť fotiť outfit posty, preto bola väčšina fotiek práve na ten štýl. 


Before the weather went south, we had the chance to play one round of mini golf and take a few pictures. We mostly took videos, because we wanted to create our first vlog on this trip. 

Kým sa spustil vietor a dážď, mali sme možnosť zahrať si jedno kolo minigolfu a spraviť pár fotiek. Hlavne sme však točili, pretože sme chceli spraviť náš prvý blog. 





The beautiful Bojnice Castle // Krásny Bojnický zámok 


Pink cotton candy & pink flamingos // Ružová cukrová vata a ružové plameniaky



Buns, buns, buns .. // Drdoly, drdoly, drdoly .. 



Details // Detaily



Last but not least .. my "enchanting" face. I do not usually have this look when I am eating, however, there was something really creepy happening in the direction I am looking in. LOL #petushshappyface


A to najlepšie patrí na koniec .. moja "čarovná" tvárička. Väčšinou sa takto síce netvárim práve keď jem, ale pamätám sa, že smerom ktorým sa pozerám sa diali akési pofidérnosti .. LOL #petrikinašťastnátvár


Hope you enjoyed these pictures. // Dúfam, že sa vám fotky páčili. 

Love, Petush .. Nasklee!



No comments:

Post a Comment

Fun

Education

Podcasts