Search This Blog

by Petra Dzvoníková

February 15, 2017

VALENTINES DINNER




Hi guys! This was my first Valentines Day spent with a boyfriend since I was 16. Back then, we went to the movies to see a movie called "Law Abiding Citizen". If you have seen it, you know that it's definitely not a typical V-Day movie. Back then, I forbade my boyfriend to buy me flowers as well. 

This time, me and Viktor have spent it a little more "typically". And this time, I didn't even have to say "you can't buy me flowers", because he knows I hate them. We had an amazing dinner and then met up with our friends to play bowling, finished up by going to our favorite shisha café and then having a nice warm bath at home. I can't imagine spending V-Day in a more comfortable way. 

Here are some pictures from our dinner. Bowling pictures will be up tomorrow. 


Ahojte! Toto bol môj prvý valentín, odkedy som mala 16, ktorý som strávila s priateľom. Vtedy sme šli do kina na film "Ctihodný občan". Ak ste film videli, viete, že sa teda nejedná práve o  valentínsky film. Vtedy som priateľovi zakázala kúpiť mi kvety.

Tentokrát sme s Viktorkom trávili V-deň trochu viac typickejšie. A dokonca som nemusela ani zakazovať kvety, pretože vie, že ich neznášam. Mali sme skvelú večeru a potom sme sa stretli s kamarátmi na bowlingu. Nakoniec sme zakotvili v našej obľúbenej kaviarni na vodnej fajke a ukončili sme večer teplou vaňou doma. Neviem si predstaviť pohodlnejší Valentín.

Tu je pár fotiek z našej večere. Fotky z bowlingu zverejním zajtra. 


Sajado is one of my favorite restaurants to go to when celebrating something. However, this was our first time going to the one in River Park (the other is in Eurovea). 


Sajado je jednou z mojich obľúbených reštaurácií na špeciálne príležitosti. Tento krát sme však prvý raz navštívili Sajado v River Parku (to druhé je v Eurovei). 


I ordered my typical favorites - Ma Po Tofu, which is a tofu in a spicy sauce and Oshinko Maki



Objednala som si moju obľúbenú klasiku - Ma Po Tofu, čo je vlastne tofu v pikantnej omáčke - a oshinko maki



Viktorko had some sweet'n'sour pork .. // Viktorko mal sladkokyslé prasa (teda myslím že sa to hovorí skôr bravčové). 


Unfortunately, we were so full, that we didn't even order any dessert! 


Nakoniec sme boli tak plní, že sme si ani nedali dezert .. 



And last but not least .. isn't it so cute and funny how he eats sushi?

Čerešnika nakoniec .. nie je zlaté, ako je to sushi? 


How did you spend Valentine's Day? // A ako ste strávili Valentína vy? 



No comments:

Post a Comment

Fun

Education

Podcasts