Search This Blog

by Petra Dzvoníková

May 13, 2020

VÁŽIM SI SVOJICH SLEDOVATEĽOV?



Človek by si podľa niektorých mojich odpovedí na youtube mohol myslieť, že si svojich poslucháčov a sledovateľov nevážim. Ja si ich vážim, ale nie na toľko, aby som sa pre nich menila. Ponúkam im seba, svoj život, svoje skúsenosti, svoje rozhovory s ľuďmi, ktorých ja považujem za zaujímavých. Ale seba, aká som. Svoj život taký, aký je. Svoje skúsenosti s celým backgroundom, ktorý za nimi je. Svoje rozhovory také, ako ich ja chcem robiť a ako je mne prirozené. Nie iné. Nie inak postavené, nie s inými otázkami, nie s menej anglickými výrazmi a nie s menej hovorením o sebe a svojich názoroch.

Viem, že veľa ľudí píše svoje komenty v domnienke, že píšu konštruktívnu kritiku. Ale keby som ich názor chcela počuť, spýtala by som sa naňho. Celý život som sa snažila prispôsobovať tomu a onomu a snažila som sa vyhovieť všetkým. To sa však prednedávnom zmenilo. Chcem vyhovieť jedinému človeku - sebe.

Znie to možno namyslene a ako oni píšu, keby som počúvala kritiku, možno by som mala viac sledovateľov. A možno nie. Lebo to, čo robím a to, ako sa na kameru správam by bolo na rovnaké kopyto, ako to robí každý druhý, kto sa snaží nabrať čo najviac sledovateľov a osloviť čo najväčšiu masu.

Lenže ja o to nemám záujem. Mám kompletne novú mentalitu. Take it or leave it. Ceň ma takú, aká som, alebo buď ticho. Ak nevieš byť ticho a máš stále potrebu hovoriť čo mám robiť tak a onak, tak ťa v mojom priestore proste nechcem. Akceptuj ma s mojím slovníkom, vyjadrovaním, správaním, ale nesnaž sa ma zmeniť - aj keď s dobrým úmyslom.

To, čo robím ja, je môj splnený sen. A nebudem svoj sen prispôsobovať tomu, ako si niekto iný myslí, že by som ho mala robiť. Simple as that.

Takže na záver takto.

Ak ma sleduješ preto, aby si ma hejtoval, som ti nesympatická, vadím ti - nerob to. Nepomôžeš tým sebe, ani mne. Ak ma sleduješ, bavím ťa, ale nevyhovujem ti na 100%, buď to prekusni, vyrieš si sám so sebou, prečo ti to vadí, alebo ma prestaň sledovať. A pokiaľ patríš do tej skupiny, ktorá ma akceptuje takú aká som, nebodaj cení takú, aká som, do skupiny, ktorá si nájde čas na to, aby mi napísala nejakú pozitívnu správu, alebo zdieľala moje myšlienky ďalej, ďakujem ti. Vážim si ťa.

1 comment:

  1. Dengan semua benefit yang ditawarkan maka sayang rasanya kalau anda tidak segera bermain. Apalagi untuk perjudiannya terbilang murah dengan minimal deposit 10.000 rupiah saja.

    http://kartuajaib.xyz/agen-poker-online-resmi-dengan-game-idn-poker-paling-menguntungkan/

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts