Search This Blog

by Petra Dzvoníková

September 20, 2018

AUTUMN MAMA | OUTFIT








Šaty: Asos | Kabát: Vintage | Opasok: Stradivarius |Cižmy: Asos | Kabelka: Karl Lagerfeld | Hodinky: Daniel Wellington

Ahojte! Tento piatok som mala v pláne ísť PR event predstavenia talianskej značky kozmetiky Naj Oleari, no namiesto toho sme nakoniec fotili tento outfit. Bola som totiž presvedčená o tom, že event je o 12 a okolo 10:15 som zistila, že sa začal o desiatej. Čo vám poviem? Niekedy si toho naložím viac, ako dokáže môj mozog spracovať a zapamätám si čas, dokedy je treba poslať odpoveď, namiesto času eventu ako takého. Nevadí, stáva sa .. nielen mne a jednoznačne nie prvýkrát. Každopádne, keď už som bola namaľovaná a polooblečená, tak som si povedala, že rovno vybehneme odfotiť aj prvý jesenný outfit. A viete prečo je v názve aj "mama"? Pretože tento look je prispôsobený tomu, aby sa v ňom dalo bez problémov kojiť! 

Mimochodom, tento outfit je taký "z každého rožku trošku" - opasku ktorý mám už asi 10 rokov, manželových hodiniek, kabátu ktorý je starší ako ja a vlastne už ani neviem po kom, šiat za pár eur a designer kabelky od Lagerfelda. Čo naňho poviete? 

8 comments:

  1. Dokonalý outfit! Zvyčajne ma hnedá neberie, no toto je dokonalosť! <3

    ReplyDelete
  2. Vyzeráš úžasne☺ veľmi ti to sekne:) presný dôkaz toho, že človek môže vyzerať štýlovo aj bez toho, aby utratil veľké peniaze. O tom je móda, dokázať kombinovať, vidieť medzi riadkami, mať cítenie. Si super!

    ReplyDelete
  3. Dear petush,thanks very muh for your support for hotmom stroller, we want to send one gift to you thanks for your supprt,if you are intersted with it,pls contact with me,my email address is 3491093587@qq.com

    ReplyDelete
  4. Veľmi krásny outfit! A tie čižmičky...<3

    Blog of Sunflower

    ReplyDelete
  5. Tak to vyzerá nádherne! Tie vysoké čižmy a kabátik sú perfektné :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  6. Tak teď vlastně nevím, který kousek tvého outfitu se mi líbí nejvíc :D Moc ti to sluší :)
    Elle about everything

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts