Search This Blog

by Petra Dzvoníková

March 14, 2018

OUI A L'AMOUR & MAKING FLOWER CROWNS WITH YVES ROCHER




S mojimi Alexandrami ♥ Saja Frey & Alexxiew

Ahojte! Pred nejakým časom mi medzi emailami pristála pozvánka na event organizovaný značkou Yves Rocher k príležitosti predstavenia ich novej vône, počas ktorého sa mal konať aj workshop vyrábania čeleniek z kvetov. A keďže to bol jednoznačne jeden z najpríjemnejších eventov, na ktorom som sa ako blogerka zúčastnila, rozhodla som sa vám z neho ukázať aj pár fotiek. 


Hi guys! Some time ago, I have gotten the invite to an event organized by Yves Rocher for the porpose of introducing their new perfume, during which there was also a workshop where we learned how to make flower crowns. And since it was one of the nicest blogger events I've attended so far, I decided to show you a couple of pictures. 




Ako som už pár krát spomínala, máločo ma na eventoch poteší tak, ako dobré jedlo. Aj keď sa musím priznať, že tentokrát som si veľa nedala, pretože som pár hodín pred eventom strávila so Sajou pojedaním Subwaya a Donutiek, haha. 


As I mentioned a couple times already, there are not many things I appreciate more on events than good food. Although I didn't eat much this time, because I've spent the hours leading up to the event with Saja eating Subway and Donuts, haha. 


before ↑ and after ↓




Na evente sme ovoňali dva parfémy, ale neviem sa rozhodnúť, ktorý sa mi páči viac. Boli to Oui A L'Amour & Comme Une Évidence


There were two perfumes we were able to try at the event, but I couldn't decide which one I liked more! We smelled Oui A L'Amour & Comme Une Évidence

1 comment:

  1. Viac fotiek by som privítala. Inak hneď som si povedala "petush a kvety???" ale hneď si to dala na pravú mieru.
    😂😂😂

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts