Search This Blog

by Petra Dzvoníková

January 7, 2018

IN THE SNOW






Ahojte! O Silvestri som vám toho veľa nenapísala, ani písať nebudem. Tu je však pár záberov z nášho prvého dňa na výlete. Chceli sme ísť na chodník korunami stromov, kam sme sa však nedostali, pretože nás nepustili autom na horné parkovisko a tým pádom už by sme nesthli poslednú lanovku. Tak sme skončili v Tatranskej Lomnici, kde nám sice asi dve hodiny trvalo, kým sme sa aspoň najedli, ale nakoniec sme to zvládli! A dokonca sme zvládli spraviť aj pár záberov. 

Ako ste trávili silvestrovský víkend vy? 


Hi guys! I haven't written much about my New Years Eve and I am not going to. Here are at least a couple of shots from our first day of the trip. We wanted to visit the treetop walk, but we weren't able to get there, because the parking place was full and there was no chance of us catching the last lift before closing time. So we ended up in Tatranska Lomnica and even though it took about 2 hours since we were able to get something to eat, we managed to do at least that! And shoot a couple of pictures. 

How did you spend your New Years Eve weekend? 

2 comments:

  1. Já jsem byla na Silvestra doma, odpočívala jsem a užívala jsem si rodinné pohody :) Ale musím říct, že máte super fotky <3 :D

    Pauline's Tiny World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeeej, tak to je moja ideálna predstava Silvestra! <3

      Delete

Fun

Education

Podcasts