Search This Blog

by Petra Dzvoníková

January 10, 2019

TRABLE S DETSKÝM SPÁNKOM


Ahojte. Manžel, dieťa aj pes mi spia a tak som si povedala, že vám napíšem o tom, čo prežívame posledné dni .. síce aj mňa láme na spánok, ale potrebujem sa trošku vypísať. 

Sára bola od začiatku síce veľmi živé, ale zato tiché dieťa. Cez deň takmer neplakala a keď, tak to bolo aj tak len potichučku a na chvíľku, kým nedostala, čo potrebovala. Jednoducho .. plakala len vtedy, keď niečo potrebovala, alebo keď ju niečo bolelo. Nejaké divokejšie plače si pamätám jedine z obdobia, keď sme mali krízu vo kojení. Vtedy revala ako tur a ja som mala pár zúfalých dní, kedy som nevedela, ako jej pomôcť, pretože od pŕs sa mi divo odťahovala, zároveň bola hladná .. no bola to katastrofa. Mali sme dni, kedy som ju kojila možno raz, alebo dvakrát poriadne, inak nechcela. Zúfalo som sa bránila skúšaniu umelého mlieka, pretože som bola presvedčená, že chcem do 6. mesiaca výlučne kojiť a tak som robila všetko preto, aby som tú možnosť mala. Myslím, že to bol jeden z mála krát, kedy som plakala s ňou. 

Od šiesteho mesiaca sme začali prikrmovať, čo zo začiatku veru nebol žiaden veľký úspech. Nechcela jesť nič, keď sme ju posadili do stoličky, zatla pery a odmietla otvoriť ústa, po chvíli sa krútila a buď sa na nej postavila, alebo sa na štyroch snažila utiecť druhou stranou. Po pár dňoch sme zistili, že nezáujem o jedlo má len vtedy, keď je v stoličke. A tak sme sa ju snažili nakŕmiť aspoň trošku vtedy, keď si sama prišla vypýtať. Pretože keď sme jedli my, vtedy ešte na gauči, tak si sama priliezla a otvárala ústa ako kapor. Tak sme teda začali jedávať za stolom a odvtedy sa aj Sárine jedenie zlepšilo. Síce ešte nikdy nezjedla celú porciu niečoho a stále sa to mení - niekedy zje dve, tri lyžičky a má dosť, inokedy zas dokáže zjesť lyžičiek aj desať. Čo je na ňu celkom úspech, takže sa z toho teším. 

No poďme späť k tomu plaču. Ten je strašný, keď ju prebaľujeme, alebo obliekame. Je to zvláštne, ale niekedy sa nechá prebaliť úplne v kľudne a inokedy je to boj, je nás na to treba dvoch a proste vrieska a vrieska až kým ju nevezmeme na ruky a nepomojkáme si ju, alebo ju niečím nezabavíme. Kým leží na chrbte, tak ju niekedy nezabaví vôbec, ale vôbec nič, proste na ňom ležať nechce .. čo si asi viete predstaviť, ako asi môže vyzerať, keď je v tej plienke fakt veľký náklad a ona sa metá hore-dole. Hlavne keď ju prebaľujeme na gauči (lebo inam sa už moc nezmestí a akurát tak si trieska hlavu), tak to vie byť veru "sranda". Najhorší však je, keď ju uspávame, alebo keď sa v noci zobudí a nechcem ju hneď kojiť, pretože skúšam, či zaspí aj bez prsa. Nechcem, aby bola zvyknutá zaspávať len na prsníku. Chcem, aby dokázala zaspať aj s niekým iným, nie len so mnou. Kvôli sebe, ale aj kvôli nej. 

Keď sme ešte bývali v Slnečniciach, dlhý čas som ju uspávala práve kojením. Nerobila som to od začiatku, robila som to práve v období, kedy sme mali našu kojokrízu a na internete som sa dočítala, že ak dieťa odmieta prsník, najlepšie je mu ho ponúkať keď je v polospánku. Čiže vždy keď už som ju uspávala, nakoniec som jej ponúkla aj mlieko a tak sme opäť začali kojiť. Istú dobu len v polohe ležmo, nakoniec sme sa vrátili aj ku kojeniu posediačky. Dosť dlho, keď som skúsila niečo iné, nasledoval hurhaj a tak sme sa toho držali. Po čase už to nebolo kojenie keď zaspáva, ale zaspávanie pri kojení. Bohužiaľ, to som veľmi ovplyniť nevedela. Krátko predtým, ako išiel Viktor na materskú, som ho poprosila, aby sa ju naučil uspávať aj on sám. A tak sme prešli na uspávanie na rukách - hojdaním, tľapkaním, niekedy natriasaním. Takisto sme si zvykli na pravidený režim, kúpanie v cca rovnakom čase .. a keď už Sára zaspala, tak sme ju uložili do postieľky a spala do cca polnoci, vtedy som ju ešte raz nakojila, zas uložila a spala až do rána. 

Odkedy sme sa však presťahovali do nového bytu, tento náš režim sa trošku narušil. Trošku dosť. Nové prostredie, nová postieľka .. zo začiatku som sa z toho išla zblázniť, pretože to znášala naozaj nie príliš dobre. Keď som Sáru uložila do postieľky, bola každú pol až hodinu hore. S krikom. Za noc bola niekedy aj 12krát hore, čo je podľa mňa naozaj už extrém. Časom sa to zlepšilo, ale uspávanie je stále dosť náročné. Bráni sa tomu niekedy aj hodinu, dve. Chce loziť, objavovať, hrať sa .. všetko, len nie spať. Keď ju konečne uložíme, prebudí sa niekedy aj v postieľke, sle stačí ju väčšinou len trošku hladkať a spí ďalej .. kým sa nezobudí znovu. Vtedy ju stačí znovu len pohojdať na rukách a spí ďalej. Horšie to však je, keď sa zobudí a nestačí jej pohúpať sa na rukách. Pýta si prsník, aj keď by vlastne ešte nemala byť hladná, ani smädná. A keď jej ho nedám, lebo ju chcem skúsiť inak, strašne plače. Ale strašne. Skúšala som to len párkrát a nakoniec som jej ho teda aj tak dala .. až som sa bála, že k nám prídu susedia pýtať sa, či to dieťa týrame. Potom sa niekedy ešte párkrát zobudí, včera však vďaka bohu (lebo inak by som už asi zobrela od únavy) spala až do nejakých 5:30, kedy som ju nakojila a spala ďalej ešte nejakú hoďku, hoďku a pol. 

Viktor vidí problém v tom, že ju uspávame na rukách a chce ju začať ukladať do postieľky a používať takú tú metódu, kedy dieťa necháte vyplakať, chodíte za ním každých 5 minút alebo koľko, pohladíte ho a proste toto robíte vkuse dokola, kým sa nevyreve, tým sa unaví a zaspí .. a tak sa má naučiť samé zaspávať. Ja sa neviem zmieriť s tým, že by sme túto metódu čo i len skúšali. A už vôbec nie po tom, čo sa o to včera pokúsil a nebol preč ani tri minúty, keď Sára vypadla z postieľky. Ako sa jej to podarilo, to naozaj neviem, pretože keď v postieľke stojí, trčí jej z nej maximálne tak hlava, ale podarilo sa jej to. Počuli sme plač, potom obrovský tresk a znovu plač. Nebolo to síce prvýkrát, čo odniekiaľ spadla, pri jej rýchlosti a obratnosti sa to naozaj ustrážiť nedá, ale z takej výšky to bolo prvýkrát. Hneď som volala na Kramáre, ale nakoniec povedali, že ju máme len pozorovať. Zatiaľ vyzerá, že je v poriadku, takže možno ani nespadla na hlavičku, ale aj tak .. veľmi som sa zľakla. Ale nie o tom som chcela .. 

Ja nevidím až taký problém v tom uspávaní na rukách. Skôr vidím problém v tom, že sme proste v novom prostredí, že nemá vlastnú izbu, vlastný priestor .. že celý deň trávime v obývačke, pretože v izbe, kde momentálne spíme, nie je nič iné ako posteľ a jej postieľka. Preto mám iný plán a to ten, že po kúpaní už sa nepôjde naspäť do obývačky a už vôbec nie k televízoru, ale pekne krásne do spálne, kde sa budeme trošku ešte hrať na posteli a potom ju skúsime postupne uložiť do postieľky. Kľudne ju budem uspávať na rukách, hojdaním .. ale jednoducho nech si zvyká na taký kľud pred spaním, na ktorý síce v Slnečniciach zvyknutá bola, ale tu veľmi nie. A postupne sa ju budem snažiť navykať na zaspávanie v postieľke. Neviem, či sa mi to podarí a kedy sa mi to podarí .. ale momentálne si neviem predstaviť, že by som sedela s kľudom v obývačke, kým by moje dieťa stálo v postieľke a kričalo by ako keby ho z kože drali. 

Samozrejme, trochu závidím tým, ktorí toto začali riešiť už skôr, alebo tým z vás, ktorých deti po položení do postieľky takto nevyvádzali. Sára sa však (ak ju tam nepokladám v polospánku a nehladkám ďalej) okamžite prevalí na brucho, dá sa na štyri, postaví sa a kričí. A kričí stále viac a viac. Je proste hysterická a ja na to nemám žalúdok. Myslím si, že ak sme chceli, aby vedela zaspávať samostatne a vedela byť aj v noci sama, mali sme to tak riešiť od začiatku. Okay, možno sa to v dvojizbáku moc nedalo, ale aj keby sme boli vo väčšom byte, asi by som nezvolila tento spôsob spávania. Pre niekoho to môže byť to pravé orechové a pre iného zas nie. Všetci sme iní a naše deti tiež. Ja som od začiatku trvala na tom, že budeme mať príposteľovú postieľku len s troma stenami, aby sme boli vždy pri nej, zo začiatku som ju mala stále pri sebe, aj keď spala cez deň a do postieľky som ju prenášala až keď sme išli spať aj my. A keď bolo treba, nechali sme si ju u nás v posteli. A chcieť, aby zrazu spávala sama, v klasickej postieľke, a aj tam zaspávala, je trošku od veci .. či? 

A tak mám dilemu .. mám to nechať na nej? Mám jej dôverovať, že časom sa nauči zaspávať aj inak, ako v našom náručí, alebo kojením? Mám čakať, kým sa sama naučí prespať celú noc? Čo síce už vedela, ale sťahovaním a novým prostredím sa jej to proste rozbilo. Alebo sa mám snažiť robiť režim, aj keď nasilu? Mám sa ju snažiť uspať, aj keď plače ako tur? Mám ju naďalej uspávať kojením, keďže to (väčšinou) ide rýchlejšie? Je to asi prvýkrát, kedy si v materstve niesom niečím istá .. mám počúvať hlavu, alebo srdce? Mám sa snažiť pre dobro všetkých nastoliť prísnejší režim, aby sme si všetci lepšie pospali aj za tú cenu, že Sára sa môže cítiť opustená a nevypočutá, keď plače? Je tento jej spací "behaviour" normálny? Súvisí s tým, že už štvornožkuje, že má možno akúsi ľahkú formu separačnej úzkosti a preto sa častejšie budí a pýta blízkosť?

No neviem. Asi si skúsim o tejto téme ešte viac čítať a načúvať viac svojmu inštinktu, aj keď aj ten je tak trochu zmätený momentálne .. a asi aj dosť unavený z toho nočného vstávania .. no verím, že to dáme. Samozrejme, budem vďačná, ak mi napíšete aj vaše skúsenosti a poznatky. A ja idem pracovať ďalej (rozumej strihať video) a dúfať, že sa mi Sára nezobudí ..

PS: Dva dni som veľmi aktívne rozmýšľala a prišla som na to, že to asi nechcem ani nebudem siliť. Pokúsim sa jej upraviť jej denný spánkový režim, avy spala približne v rovnakých časoch, ale vtedy, keď bude ona sama unavená a takisto večer sa budem snažiť držať to vždy v podobnom čase, ale nebudem to siliť. Nebudem ju ukladať do postieľky vtedy, keď ešte nie je ospalá, pretože sa jej to zjavne nepáči a necíti sa komfortne. Pokúsim sa jej čo najskôr poskytnúť väčší komfort tým, že jej spravíme izbičku, viac miesta, útulnejšie prostredie .. a vždy, keď to bude potrebovať, jej poskytneme našu prítomnosť, lásku a kľudne aj to húpanie na rukách. Verím, že časom sa naučí spávať sama, aj prespávať noc. My jej to môžeme akurát tak spríjemniť a uľahčiť.

PS2: K tejto téme som mala natočené aj video, ale myslím, že ho asi nedám von a skôr ho zakomponujem do vlogu, keďže som ho pôvodne nechcela ani točiť, spravila som to úplne spontánne, popri točení vlogu. No uvidíme ..


121 comments:

  1. Peti,myslím,že od nej chces naraz priveľa ��
    Ona všetky tie zmeny prežíva po svojom,sťahovanie,nová postieľka,prostredie,príkrmy a všetky pokroky,ktoré robí.. a jediné útočisko má na tvojom prsku �� Ja by som to nechala na ňu. Keď bola doteraz dojčenia a zvyknutá na taký sytems,ťažko od nej môžeš chciet kľudne zaspávanie bez prska ��
    Viem,že je to niekedy obmedzujúce,že je závislá len na tebe.. aj ja som to veľakrát skúšala,uspať ju inak,pri každom nočnom zobudení ju nekojit.. ale boli to boje,pôjdem na to postupne. A to moja má 15 mesiacov,aj keď už nezaspava na prse,ale musím ležať pri nej.. a to sme si prešli nosením,hojdanim,lebo za mladi sme ju inak nevedeli uspať.
    A ešte k tomu vevernemu režimu - aj ja to tak robím,že večera,sprcha a rovno do spalne,žiadna obývačka,silné svetlo alebo telka. A zaspávanie trvá cca 30 minút teraz ��
    Uff,to je teda komentar,ale musela/chcela som! Ospravedlňujem sa ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Presne tak to vnímam ja a uvedomujem si, že je toho naraz veľa .. :) Myslím, že ma do toho stavu dostal najmä nedostatok spánku a vyčerpanie ako moje, tak aj manželove. Momentálne ju uspávame bez prsa a funguje to, ja v tom ani nevidím problém, zato Viktor áno .. skôr je problém to, že sa často budí, ale verím, že sa to upraví :) A pred spaním to robíme už tiež pár dní rovnako, rovno do spálne, tak sa môže trošku hrať ešte, ale pri tlmenom svetle a potom keď už si mnie očká a zíva, tak uspávam :)

      Delete
  2. Mame za sebou týždeň choroby, to bolo ešte ôk, ale následne som mu po týždni vysadila Fenistil, bože môj moje dieťa je ako uzlík nervov, nepokoja a hystérie. Malo sme noci kedy som spala dokopy 2,5h. Uznajme, že sa takto nedá fungovať a keďže mame na uspavanie fitloptu, tak som myslela, že si vyskacem rozum. (manžel odcestovaný, takže čisté psycho)
    Môj manžel by tiež bol rad, kebyže sa malý už naučí sám zaspávať (má 5 mesiacov), pre mňa je nepredstaviteľné ho nechať samého, keďže viem aký záchvat by spustil. Momentálne fungujeme ešte na perinke a fitlopte netuším kedy sa týchto 2 veci zbavíme, ale dúfam, že čoskoro a bez nátlaku na drobca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Držím palce! :) A dúfam, že kd sa ti vráti manžel, tak pekne pomôže, aby si si mohla pospať, lebo nedostatok spánku je to, čo nás ovplyvňuje viac, ako si myslíme, podľa mňa :)

      Delete
  3. My sme našťastie obe deti od narodenia davali zaspavat a spať len do svojich postielok. A rovnaký režim: okúpať, hned do postielky mlieko a spať. Žiadne prso, ruky, hojdanie, mojkanie okrem pohladkani a pusiniek počas ukladania. A musím povedat, ze to bol top krok. U oboch nemam problem so zaspavanim a spankom doteraz (s vynimkou obdobi,kedy idu zuby). Proste si vypijú mlieko, dajú
    dudku, otočia na svoj bok a sami zaspia v tichosti do par minut. Akurát s Patrikom máme trošku problem, že sa nevie uložiť mimo svojej postielky a kočíka,takze ked idem napr na celý den k našim,horšie tam zaspi,vtedy ho musim uhojdat na rukách. Jasne, ze zo začiatku mi takato metoda prišla trochu drasticka. Predsa len keď som mala prve babo, chcela som ho mat stále pri sebe, tulit sa atd. Ale s odstupom času to bol správny návyk pre nás. Nehovorím, že toto zafunguje u každého. Sama sa čudujem,ze u nas to platí u oboch detí,lebo aj každé dieťa je iné. A myslím,že ked Sarka bola zvyknutá inak, do takehoto spôsobu zaspavania ju len tazko nastavis. Rozhodne nie zo dňa na den. Chce to len skúšať a byt trpezlivá . A ako hovoríš ty, riadit sa instinktom. Je to vaše dieťa, sama najlepšie vieš a zistiš,čo je preň vhodné a čo mu vyhovuje, rovnako aj vám. Držím palce, nech sa vám to ukľudni čím skôr ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak je to asi najlepšie, pre pokoj všetkých .. ale ako píšeš, treba to robiť od narodenia. Ale zas na druhú stranu to má aj nevýhody, ako píšeš, že inde ako doma a v kočíku nezaspí. Takže všetko má asi svoje pre a proti. Tiež si myslím, že to u nej chce trpezlivosť .. mne to spoločné zaspávanie ani tak nevadí, skôr to jej budenie v noci, ale aj to sa pomaly zlepšuje, našťastie :)

      Delete
  4. Ahoj Peti, som cerstva mamicka s malym 2 mesacnym sidlom a sledujem tvoje blogy a videoblogy :) nas maly nespi cely den, max pospi 3x po 20minut...vecer ho uspavame aj 3 hodiny so strasnym revom jedine na rukach alebo v nosici! A zaspi jedine polozeny na mne... taktiez bojujem s dilemou ako ty, ci razne zakrocit, alebo to nechat sa vyvinut same... je to masaker �� drzim palce

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, my sme to mali v tej dobe podobne, cez deň toho tiež viac nenaspala a čo sa týka večerného uspávania, nechala som to na ňu. Uložila sa kedy sa uložila, nehrotili sme to, nemala som na to nervy, ani čas, ani priestor .. tiež sa často stávalo, že zaspávala len na mne istú dobu, ale vtedy mi to nevadilo, dvojmesačné bábo je predsa len niečo iné, ako takéto 6 mesačné. Vtedy som jej dávala toľko blízkosti, koľko potrebovala, aj keď to znamenalo, že niekedy bola celý deň na mne. Podĺa toho, čo mám načítané, tak deti si tvoria "zvyky" až medzi 4-6 mesiacom, takže teoreticky máš ešte čas na rozmyslenie, k čomu sa prikloníš :)

      Delete
  5. https://www.prosimspinkej.cz/category/spanek-deti/
    Ahoj, doporučuji pročíst si tyhle stranky. Mě moc pomohly porozumět malé. Každopádně věř na svůj mateřský instinkt!

    ReplyDelete
  6. Napíšem ti moje skúsenosti za takmer 3,5 roka uspávania. Staršiu som mala od narodenia v postielke, lenže po mesiaci nevyspatia a neustáleho vstávania k postielke mi ju manžel šupol pod palon a div sa svete ona spala. Dokonca som kojila nejak v polospánku že som sa zobudila a už bola odpojená a ani neviem kedy a ako dlho pila. No to Trvalo do cca 2 rokov. Uspávanie bud nosením alebo kojením.Tiež ma to štvalo, že je milion krát hore ale pri jednom dieťati to človek ešte znesie, na druhý deň som dospávala. Potom som otehotnela a už mi to veru vadilo dosť. Bez prsa sa nespalo. Ale odplienkovávala som a tak som skúšala ajk v noci ju dať vycikať a po vycikaní uložiť. Peti a ona spala. Proste to prišlo samo, síce po dvoch rokoch ale dozrela na to. A odvtedy sa raz v noci vyciká a už sa nezobudí a ak aj áno tak sa len pretočí a zaspí. No a bum prišlo druhé dieťa. Zo začiatku nespala aj do tretej rána. Teraz ju o siedmej uložím a budí sa čo 20 minút, plus ju budí aj staršia ked ide cikať.Takže som nevyspatá. nervozna a už by neviem čo s nimi, lebo ani jedna nechcú spať bezomňa takže ich mám v posteli nasáčkované obe. Ale verím že po prvom roku už to bude lepšie.

    ReplyDelete
  7. Ja mam podobnu skusenost. Dcera, ktora od novorodenca /hlavne odkedy sme presli na UM v 3 tyzdnoch/ spala super cca 12 hodin a budila sa max.2x len na prebalenie a nakrmenie sa zrazu zacala v noci budit aj 6x so strasnym placom, ked sme prelozili postielku na ine miesto v spalni /museli sme/.Casto sme ju museli zo spalne zobrat do obyvacky, ukludnovat ju, nechcela mlieko a jedine co na ukludnenie ako tak zaberalo, bolo chvilu sa pohrat alebo pustit TV /ano, viem, ze tv v noci nie je nic moc/ a po pol hodinke dat znova mlieko a ulozit spat. Lenze niekedy nezaspala aj ked bolo jasne ze je ospala alebo bola hore do 10 minut. Teraz sa to po asi 5 tyzdnoch zlepsilo, budi sa 2-3x prebalime, nakrmime a spi dalej. Tak napisem co nam pomohlo, mozno nieco z toho pomoze aj vam - v prvom rade sme obmedzili denny spanok, dcera spi len raz denne ak vynimocne potrebuje aj dvakrat, ale nikdy to neprekroci hodinu a pol, inak ju budime, zo zaciatku to neznasala dobre, ale uz si zvykla a zobudza sa s usmevom. Davame dve vecere - o siedmej zeleninovy prikrm, o deviatej kasicku a za nou mlieko a odnesieme do postielky. To je trosku mozno vela /ma 9,5 mesiacov/, ale dcera je od malicka velky jedak a aj ked toho zje tolko, je v noci hladna takze myslim ze to je v pohode. Skuste dat pred spanim nejaku tuhsiu stravu, myslim, ze dieta v takom veku uz na noc a dobry spanok potrebuje nieco viac ako mlieko. Za mna odporucam kasicky Holle z Amazonu, daju sa robit aj s vodou aj s rastlinnym mliekom a maju super zlozenie. Ked place, tak si najprv nachystam mlieko, potom ju vezmem, chvilu utisujem, ukludnujem, potom prebalim, dam mlieko, znova si ju pritulim, chvilku skrabkam alebo hladim chrbat, vtedy uz je vacsinou v takom polospanku, polozim do postielky a odchadzam bez slova. Neprenasame do obyvacky, nezapiname telku, nehrajeme sa, prihovarame sa malo a potichu. Dost nam pomaha kolotoc a najvacsia zlepsenie v spani nastalo, ked sme si zadovazili tociaci projektor s hviezdami. Kombinacia hudby z kolotoca a pohybujucich sa farebnych hviezd. A tiez spaci vak a nejaka "cuddly blanket". A tiez cumel musi byt. :D Dufam, ze mozno vam nieco z toho pomoze a bude zlepsenie v Sarkinom spani. :)

    ReplyDelete
  8. Chcem sa podeliť o svoje úžasné svedectvo o tom, ako som sa vrátil svojmu manželovi môjho života späť, chcem povedať ľuďom na svete, že je to skutočné kúzlo kúziel online a je mocné a pravé, Volá sa Baba Wale Wiseman, On pomáhal nedávno som sa spojil s mojím manželom, ktorý ma vyhodil, keď som sa obrátil na Wisemana, vrhol mi kúzlo lásky a môjho manžela, ktorý povedal, že so mnou nemá nič spoločné, zavolal ma a začal ma prosiť. Pre každého, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Wiseman ponúknuť aj akékoľvek druhy pomoci, ako je znovuzjednotenie manželstva a vzťahu, liečenie všetkých typov chorôb, súdnych prípadov, kúzla tehotenstva, sme teraz veľmi spokojní s naším vlastným. Wiseman si ho uvedomuje, ako veľmi sa milujeme a potrebujeme. Tento človek je pre skutočných a good.he môže tiež pomôcť vám opraviť váš rozbitý vzťah. Mal som svojho manžela späť! Bolo to ako zázrak! Žiadne manželské poradenstvo a robíme veľmi dobre, v našom milostnom živote. Kontaktujte tohto veľkého muža, ak máte akýkoľvek problém s trvalým riešením
    prostredníctvom e-mailu: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    ReplyDelete
  9. Moje meno je Lilian N.Je to veľmi radostný deň môjho života, pretože mi pomohla Dr.saguru tým, že mi pomohla získať späť môjho bývalého manžela pomocou kúzla a mágie. Bol som ženatý 6 rokov a bolo to také hrozné, pretože môj manžel na mňa naozaj podvádzal a hľadal rozvod, ale keď som narazil na e-mailovú adresu Dr.saguru na internete o tom, ako pomohol toľkým ľuďom získať ich späť späť a pomôcť opraviť vzťah. a prinútiť ľudí, aby boli šťastní vo svojom vzťahu. Vysvetlil som mu svoju situáciu a potom hľadám jeho pomoc, ale k môjmu prekvapeniu mi povedal, že mi pomôže s mojím prípadom a teraz oslavujem, pretože môj manžel sa zmenil úplne navždy. Vždy chce byť pri mne a bez môjho prítomnosti nemôže urobiť nič. Naozaj si užívam svoje manželstvo, aká veľká oslava. Budem naďalej svedčiť na internete, pretože Dr.saguru je naozajstný kúzelník. POTREBUJETE POTREBU POTREBOVAŤ KONTAKTOVÝ LEKÁR SAGURU TERAZ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com alebo WhatsApp +2349037545183 Je to jediná odpoveď na váš problém a prinútite sa cítiť sa spokojní vo svojom vzťahu. 3 OVOCIE ŽENY 4 OCHRANA PROPAGÁCIÍ 5 OCHRANA KOĽAJA 6 OBCHODNÁ ČINNOSŤ 7 KLAVINA S DOBROU PRÁCOU 8 KÓDLA LOTÉRIE A KARIÉRA PRÍPADU KURTU.

    ReplyDelete
  10. Som tak nadšený, že moje rozbité manželstvo bolo obnovené a môj manžel je späť, keď ma opustil a naše 2 deti pre inú ženu.

    Po ôsmich rokoch manželstva sme sa s manželom dostali do jedného boja alebo do druhého, pretože som mal nočné mory duchovného sexu, ktoré ma nútili nenávidieť sex s manželom, až kým ma konečne neopustil a nepresťahoval sa do Kalifornie, aby som bol s inou ženou. Cítil som, že môj život skončil a moje deti si mysleli, že už nikdy neuvidia svojho otca.

    Snažil som sa byť silný len pre deti, ale nedokázal som zvládnuť bolesti, ktoré trápia moje srdce, moje srdce bolo plné bolesti, pretože som bol naozaj zamilovaný do svojho manžela.

    Deň a noc som na neho myslel a vždy som si želal, aby sa ku mne vrátil, potreboval som pomoc, tak som hľadal pomoc online a narazil som na svedectvo doktora Obudua, ktorý môže pomôcť získať rýchly návrat späť a tiež liečiť nočné mory. skúsil ho. Kontaktoval som ho a povedal mi, čo mám robiť, aby som zastavil svoju nočnú moru, potom mi vráti manžela a on ma už nikdy neopustí, pretože začneme znova sex, urobil som to, potom urobil ( Láska kúzla) pre mňa. O 48 hodín ma zavolal môj manžel a povedal mi, že mu a deťom tak veľmi chýba.

    To bol koniec mojej osamelej noci a škodlivého srdca až do dnešného dňa.

    Ďakujem vám, doktor Obudu, ak to čítate a potrebujete, aby sa váš Ex späť alebo váš manžel presťahoval do inej ženy, už neplakajte, kontaktujte tohto mocného kúzla a teraz máte problémy.

    Jeho kontakty sú:

    obuduyang@gmail.com alebo WhatsApp: +1 503-773-9114 ... Veľa šťastia pri získaní šťastia späť

    ReplyDelete
  11. Môj manžel za posledných 8 mesiacov opustil mňa a deti a odmietol sa vrátiť, pretože ho zadržiavala žena, ktorú práve stretol, pretože ja a deti sme trpeli a bolo to peklo boj pre mňa, ale rozhodol som sa urobiť všetko pre to, aby sa moja rodina spojila tak ako predtým, potom som tam šiel online, videl som toľko dobrých rečí o tomto kúzelníkovi, ktorého e-mail je ozalogboshrine@gmail.com, musel som ho kontaktovať a len za 4 dni, ako sľúbil, môj manžel sa vrátil domov a jeho správanie sa vrátilo k mužovi, za ktorého som sa vydala. Nemôžem dosť poďakovať kúzelníkovi za to, čo pre mňa urobil, som vďačný. Dokonca som hovoril s kúzelníkom cez telefón, aby som potvrdil jeho existenciu. Jeho e-mail je opäť: ozalogboshrine@gmail.com alebo whats-app +2348162562991

    ReplyDelete
  12. Môj manžel za posledných 8 mesiacov opustil mňa a deti a odmietol sa vrátiť, pretože ho zadržiavala žena, ktorú práve stretol, pretože ja a deti sme trpeli a bolo to peklo boj pre mňa, ale rozhodol som sa urobiť všetko pre to, aby sa moja rodina spojila tak ako predtým, potom som tam šiel online, videl som toľko dobrých rečí o tomto kúzelníkovi, ktorého e-mail je ozalogboshrine@gmail.com, musel som ho kontaktovať a len za 4 dni, ako sľúbil, môj manžel sa vrátil domov a jeho správanie sa vrátilo k mužovi, za ktorého som sa vydala. Nemôžem dosť poďakovať kúzelníkovi za to, čo pre mňa urobil, som vďačný. Dokonca som hovoril s kúzelníkom cez telefón, aby som potvrdil jeho existenciu. Jeho e-mail je opäť: ozalogboshrine@gmail.com alebo whats-app +2348162562991

    ReplyDelete


  13. NALIEHAVO, EFEKTÍVNE LÁSKOVÉ ČAROVANIE, ABY SOM RÝCHLO ZÍSKALI EX ZADARMO A ZACHRÁNILI SVOJE MANŽELSTVO.! Kontakt: Volám sa GLAUCIA. Keď som čítal online svedectvo o tom, ako DR.OGHEGHE, najväčší a najsilnejší kúzelník kúziel, pomáha prinavrátiť rozvodu manžela EX LOVER. Zaujímalo by ma, ako to môže byť pravda, pretože mnohí ma v minulosti sklamali bez toho, aby z toho vyplynul akýkoľvek výsledok. Len som nechal prejsť príspevok a presunul sa na fórum. Na moje upozornenie znova, niekto zverejnil a povedal, že je testovaný a dôveryhodný kúzelník. Po prečítaní pošty to bol ten istý muž DR.OGHEGHE, o ktorom hovorila. Takže nemám inú možnosť, ako skutočne skontrolovať, ako pracuje. Bol som úplne zničený, keď ma opustil môj milovaný manžel. Bolo to, akoby sa celý môj svet stratil v smútku a bolesti. Viem, že to znie divne, ale zo všetkých kúzelníkov, ktorých som kontaktoval, bol jediný, kto vo mne vyvolal dojem, že je taký pravdivý a dôveryhodný. Viac ako jeho slová priviedol späť môjho manžela a splnil všetky moje želania. Teraz je verný, venuje sa mi, každú nedeľu mi ponúka kvety a často chodíme do kina a reštaurácie. môj manžel za mnou prišiel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Ja a moja rodina žijeme opäť šťastne spolu .. Budem navždy vďačná za to, že som svoj život zmenila z pekla na nebo! Verím, že kto potrebuje pomoc, mal by sa k nemu dostať o pomoc. Nech ťa Boh aj naďalej používa na záchranu narušeného vzťahu. Pre každého, kto má manželské problémy, problémy s rozvodom, stratené milenky alebo akékoľvek problémy súvisiace so vzťahmi, môžete kontaktovať DR.OGHEGHE zázraky dokonalého čarodejníka prostredníctvom e-mailovej adresy: (ogheghen@gmail.com)

    ReplyDelete
  14. PROFESIONÁLNY KÚZELNÍK NA ČAROVANIE, KTO VÁM MÔŽE POMOCI LÁSKOVÝM KÚZELOM, ABY SA SVOJA MILOVAČKA EXISTUJÚ SPÄŤ NAD SÚPRAVOU PO ROZDELENÍ / ROZVODE AJ V PRÍPADE, ŽE SA VÁŠ SITUÁCIA PODOBÍ NESPRÁVNE! KONTAKT: DR OGHEGHE JE URČITE NEJLEPŠÍM KÚZELNÍKOM ONLINE A JEHO VÝSLEDOK JE 100% ZARUČENÝ ..

    Ahojte všetci, volám sa Tiffany. Som tu, aby som strihol svoj nečakaný zázrak, ktorý sa mi stal pomocou DR OGHEGHE. Bola som šťastne vydatá a mali sme tri deti, žili sme spolu ako jedno, pretože sme sa obaja milovali, ale skôr, ako som si to uvedomila, začal môj manžel pôsobiť vtipne a neskôr ma podvádzal, povedal mi, že so mnou nemôže pokračovať, aby bolo to, ako nechal mňa a moje tri deti bez toho, aby si to všimol, ale bolo tu niečo, čo by som mohol urobiť, aby som ho zastavil alebo priviedol späť ku mne. Pracujem, takže som musel platiť deťom školy poplatok a inú zodpovednosť za dobrých päť rokov. Celý deň a noc plačem, pretože som nevedela, čo mám robiť, aby som mala manžela späť, až kým som si tento verný deň neprečítala príspevok od jednej slečny lindy, ktorá svedčila o tom, ako jej veľké čarodejnícke kúzlo pomohlo získať späť jej bývalého. Len som chcel skúsiť šťastie, pretože nikdy neverím, že to bude fungovať, ale na moje najväčšie prekvapenie, spievam novú pieseň, kontaktoval som veľkého čarodejníka a povedal mi, aby som sa nebál, pretože akonáhle dokončí kúzlo, že dostanem späť môj manžel. Neuveriteľné sa stalo v nedeľu, keď mi zavolali, a bol som prekvapený, keď som počul hlas môjho manžela, ktorý sa mi ospravedlňoval, že sa tak veľmi ospravedlňuje za svoje Nesprávne a povedal mi, že je späť doma a sme opäť šťastne zjednotení. Wow!! Veľmi si vážim vaše dobré diela, skvelé DR OGHEGHE. Vždy uznám vaše „ZVLÁŠTNE PRÁCE“ a je tu poznámka, ktorú by som mohol povedať, ako povedať o vás svetu. Takže ak je tu niekto, kto vidí tento príspevok a máte podobné podobné problémy, už sa nemusíte trápiť a kontaktujte tohto skvelého kúzelníka kúziel, ktorý vám môže pomôcť. DR OGHEGHE je k dispozícii kedykoľvek ho kontaktujete .. prostredníctvom e-mailu: (ogheghen@gmail.com)

    ReplyDelete
  15. Ak vám naozaj záleží na vašej stratenej láske, musíte bojovať, aby ste túto osobu vrátili do svojho života a zabezpečili, aby bolo všetko rovnako ako predtým! Každý vzťah alebo manželstvo má malé alebo veľké problémy a sú neoddeliteľnou súčasťou vzťahu. Mnohé páry sa hádajú, nezhodujú sa na určitých veciach, rozchádzajú sa, a to sa deje každý deň, najmä v modernej dobe. Najnovšie výskumy ukazujú, že každé tretie manželstvo sa v modernej dobe končí rozvodom! To je určite znepokojujúca skutočnosť. Najhoršie je, že tieto problémy môžu nastať v rôznom čase, niekedy na samom začiatku vzťahu a niekedy v ďalších fázach, láska sa rozpadne aj u partnerov, ktorí spolu strávili takmer celý život. Kúzla lásky sú veľmi silné a je dokázané, že fungujú, ale ľudia jednoducho odmietajú veriť. Ak potrebujete silné a silné kúzlo lásky, aby ste priviedli späť svoju milenku, láskavo nás kontaktujte prostredníctvom WhatsApp +393511585394 alebo allenlove824@gmail.com. Zaručene vám privedieme späť vašu milenku do 24 hodín.

    ReplyDelete
  16. Práve som získala späť môjho manžela pomocou odborníkov na kúzlo lásky Dr. Allena. Volám sa Emilia am z Bratislavy. Môj manžel ma opustil pre inú ženu. Boli to iba 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s našim druhým dieťaťom. Chcela som ho späť. Urobil som všetko pre to, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo márne, veľmi som ho chcel späť kvôli láske, ktorú som k nemu mal, so všetkým som ho prosil, sľuboval som, ale on odmietol. Vysvetlil som svojmu priateľovi môj problém a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to vyskúšať. Poslal som odkaz na kúzlo s názvom dr allen a on ma ubezpečil, že nebol problém a že do 11. hodiny bude všetko v poriadku. Vyvolal kúzlo a prekvapivo o 11 hodín mi zavolal môj manžel. Bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a jediné, čo povedal, bolo, že ho tak veľmi mrzí všetko, čo sa stalo. Chcel, aby som sa k nemu vrátila. Tiež povedal, že ma tak veľmi miluje. Bol som taký šťastný a išiel som k nemu, tak sme opäť začali šťastne žiť spolu. Vďaka dr allenovi. ak ste tu a váš milenec vás obracia, alebo sa váš manžel presťahoval k inej žene, už neplačte, požiadajte o pomoc teraz Dr.allen..tu jeho kontakt, WhatsApp mu: +393511585394 pošlite mu e-mail na: allenlove824@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Môj manžel sa zbalil z domu, aby žil s inou dámou, ktorú stretol v supermarkete, a nadviazal s ňou vzťah. Poslal mi rozvodové papiere. Neprijala som rozvod, pretože ho veľmi ľúbim. Nechcem, aby sa moja rodina rozpadla. Tušil som, že dáma kúzlom uviazala môjho manžela, aby sa nemohol vrátiť k svojej rodine. Hľadal som tipy, ako môžem zachrániť svoje manželstvo pred rozvodom. Narazil som na komentár, ktorý hovorí [uzorsolutioncenter@gmail.com] a na WhatsAp: +27843290018 Dr Uzor jej pomohol po niekoľkých mesiacoch rozchodu znovu získať manžela a vzal som e-mail uvedený v komentári. Komunikovali sme a pomohlo mi, aj keď to nebolo také ľahké. Môj manžel sa vrátil sám a zrušil rozvod, ktorý podal, a je ešte láskavejší a starostlivejší ako predtým. Všetko vďaka doktorovi Uzorovi.

    ReplyDelete


  18. Ja som Ryan. To, čo sa chystám povedať, je svedectvo veľkého čarodejníka duchovného kúzla, ktorý je celosvetovo známy ako Dr osunogie. Tento muž mi pomohol priviesť späť moju bývalú manželku. Od roku 2009, po 7 rokoch neporiadku v mojom manželstve, došlo k veľmi veľkej kolosálnej katastrofe. Manželka ma opustila a vzala so sebou aj svoje deti, čo ma nechalo na pokoji. O 2 roky neskôr som počul správy o veľkom kúzelníkovi, ktorý pomáha ľuďom s ich túžbami, a čítal som o ňom online. Videl som jeho kontakt a kontaktoval som ho. Do 7 dní mi prišla moja žena v ústrety a povedala mi, ako veľmi jej chýbam ja a celá rodina. Povedala, že ma potrebuje späť k sebe a ja som bola so sebou veľmi spokojná. Ďakujem dnes Dr. osunogie za to, čo pre mňa urobil. Ak dnes prekonávate akýkoľvek problém, kontaktujte lekára Mudi na adrese: (osunogie@gmail.com)

    ReplyDelete

  19. PROSÍM ZDIEĽAJTE A ULOŽTE DNES MANŽELSTVO ALEBO VZŤAH
    Ahojte všetci, mala som ťažkosti s narodením vlastného dieťaťa. Chodila som do všetkých nemocníc, kde som mohla, robila som všetky možné lekárske testy, ale stále som neotehotnela. Začala som podozrievať svojho manžela. Svokra mi urobila ťažké chvíle. Manžel ma opustil po 12 rokoch manželstva. Ale milujem ho a chcel som ho späť. Naozaj som neveril v nadprirodzené veci. Môj najlepší priateľ mi povedal, aby som si kúpil knihy o manželstve, a tak som šiel online na knihy o vzťahoch, zatiaľ čo som narazil na kúzlo s názvom „DR OGUNAMEN“. Čítal som o ňom toľko recenzií a svedectvá, takže som ho okamžite kontaktoval, vysvetlil mu svoje problémy. Po 2 dňoch na mňa vrhal kúzlo lásky a ubezpečil ma o 3-7 dňoch, že sa ku mne môj manžel vráti a na moje najväčšie prekvapenie štvrtý deň, keď môj manžel zaklope na mojich dverách a prosila o odpustenie a bola som nadšená, keď som videla, ako ma môj manžel úprimne prosí, som šťastná, že moja láska je späť a nielen to, o pár týždňov som otehotnela. Neprestala som o ňom hovoriť. Ak potrebujete jeho pomoc, kontaktujte ho ešte dnes
    E-mail (ugbegundenger@gmail.com)

    ReplyDelete
  20. Práve som zažil zázraky milostného kúzla Dr.ODUMA, ktoré sa rozšírili na internete a po celom svete. Ako úžasne pomohol ľuďom na celom svete obnoviť ich manželský život a stratiť milencov a tiež pomôcť vyhrať lotéria. Kontaktoval som ho po tom, čo som prešiel toľkými svedectvami rôznych ľudí o tom, ako pomohol priviesť späť bývalého milenca, povedal som mu o svojom manželovi, ktorý ma opustil asi pred 8 mesiacmi a odišiel z domu so všetkým, čo som mal .. Dr.ODUMA povedala iba ja sa usmejem a budem mať pokoj. Všetko to zvládne za 24 hodín. Po druhom dni, keď mi zavolal môj manžel, som bol taký šokovaný, vybral som si hovor a neveril svojim ušiam, skutočne ma prosil, aby som mu odpustil a sľuboval telefón .. Vrátil sa domov a tiež mi zaobstaral nové auto, aby dokázal svoju lásku ku mne. Bol som taký šťastný, že som zavolal Dr. ODUMA a poďakoval mu, iba mi povedal, aby som sa podelil o dobré správy po celom svete .. No, ak potrebujete efektívne a skutočné kúzelník, kontaktujte Dr.ODUMA prostredníctvom e-mailu: (odumadengar@gmail.com )

    ReplyDelete


  21. náhle zmenil a prestal ma pravidelne kontaktovať, prichádzal s výhovorkami, že ma stále nevidí. Prestal odpovedať na moje volania a moje sms a prestal ma pravidelne vídať. Potom som ho začal viackrát chytať s rôznymi dievčatami, ale zakaždým povedal, že ma miluje a že potrebuje nejaký čas, aby premýšľal o našom vzťahu. Ale nemôžem na neho prestať myslieť, tak som sa rozhodol ísť online a videl som toľko dobrých rozhovorov o tomto kúzelníkovi s názvom Dr.ODUMA, kontaktoval som ho a vysvetlil mu svoje problémy. Vrhal na mňa kúzlo lásky, ktoré používam a po 24 hodinách sa môj priateľ ku mne vrátil a začal ma pravidelne kontaktovať. Po niekoľkých mesiacoch sme sa k sebe nasťahovali a bol mi otvorenejší ako predtým a začal tráviť viac času so mnou ako s jeho priateľmi. Nakoniec sme sa vzali a teraz sme šťastní už 3 roky so synom. Odkedy mi Dr.ODUMA pomohla, môj partner je veľmi stabilný, verný a má mi bližšie ako predtým. Môžete sa tiež obrátiť na tohto kúzelníka kúziel a požiadať o opravu svojho vzťahu E-mail: (odumadengar@gmail.com)

    ReplyDelete
  22. Romano Giuseppe4/09/2021 10:14:00 PM

    Nemyslím si, že by som niekedy prestal utierať, nebyť doktorky Adelekeovej, keď ma môj milenec opustil, svet dier bol ako v pekle, nedokázal som sa s tým vyrovnať, ani nemôžem dýchať ako skutočný človek. Ale aj napriek tomu ďakujem Bohu za to, že som použil doktorku Adeleke na obnovenie mojej stratenej lásky a urobil zvyšok môjho života plným radosti a šťastia tým, že mi svojim mocným kúzlom vrátil môjho bývalého milenca. Všetka chvála a česť patrí vám. ak nie pre teba, Dr. Adeleke, nemyslím si, že by zvyšok života bol sladký, takže všetko, čo teraz budem musieť urobiť, je predstaviť vám ľudí, ktorí majú podobný problém, kontaktovať ho a dostať tam riešenie ako ja . Tu sú jeho podrobnosti (aoba5019@gmail.com) alebo mu zavolajte: +27740386124

    ReplyDelete


  23. Som veľmi šťastný, že môžem zdieľať toto moje fantastické svedectvo. Môj život sa úplne otočil za 72 hodín. Môžem sa vidieť v zrkadle a usmievať sa. Prvýkrát po vekoch mám dôveru v seba a svoje schopnosti. Svojho priateľa mám späť v živote pomocou Dr OSUNOGIE. Ospravedlnil sa o 48 hodín po použití kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa nikdy nechcel rozísť, nedokázal zvládnuť emocionálnu batožinu, ktorú som neustále nosila. Povedal, že si myslí, že má negatívny vplyv na môj život, a že je najlepšie odísť. Tvrdil, že je ťažké, že som stále hovoril o minulosti. Obaja sme si navzájom odpustili. Vo vrecku mám peniaze, ktoré sú konečne moje vlastné. (Moja kontrola kompenzácie prešla, bolo mi povedané, že to boli mesiace. Som živým dôkazom toho, čo dokáže Dr. OSUNOGIE. Ďakujem vám veľmi pekne, Dr. OSUNOGIE za úžasnú vec, ktorú ste urobili v mojom vzťahu. Som teraz šťastná. pomoc, ktorú sme obaja mohli vidieť a hovoriť si navzájom pravdu. Nikdy som si nemyslel, že kúzlo môže pomôcť pár, skôr ako som veľmi rád, že som vás kontaktoval a inicioval, aby sa toto všetko stalo. Ktokoľvek, kto má problém so vzťahom, môže kontaktovať Dr OSUNOGIE prostredníctvom : (osunogie@gmail.com)

    ReplyDelete
  24. Som dnes veľmi šťastný so svojou rodinou. Volám sa Joann Willson z USA. Mám 34 rokov. Môj manžel ma opustil na dobrý 1 rok a veľmi ho milujem, hľadal som spôsob, ako ho získať späť. Vyskúšal som veľa možností, ale on sa nevrátil, kým som nestretol priateľa, ktorý ma odhodil k doktorovi Adelekeovi, mocnému kúzelníkovi, ktorý mi po 2 dňoch pomohol priviesť späť môjho manžela. Ja a môj manžel dnes žijeme šťastne spolu. Ten muž je skvelý, môžete ho kontaktovať prostredníctvom služby WhatsApp (+27740386124) ... Teraz poradím všetkým vážnym osobám, ktoré sa ocitli v tomto druhu problému, aby ho okamžite kontaktovali kvôli rýchlemu riešeniu bez stresu .. Je tu vždy, aby vám pomohol, teraz mu hovorím môj otec. kontaktujte ho teraz, keď je vždy online, alebo pošlite e-mail (aoba5019@yahoo.com) alebo ho kontaktujte na jeho WhatsApp +27740386124 ..

    ReplyDelete
  25. Dobrý deň, chcem sa podeliť o svoje úžasné skúsenosti s najlepším kúzelníkom Dr Adeleke. Môj manžel ma podvádzal, a keď som sa to dozvedela, pohádali sme sa, že podal žiadosť o rozvod, rozplakala som sa a ochorela som, že som nevedela, čo mám robiť alebo ako na to .. išla som online a bola som hľadanie citátov o láske a vecí, ktoré by som urobil, aby si to rozmyslel, a videl som komentáre ľudí, ktorí o ňom hovorili a o jeho skvelej práci a boli to všetky podobné prípady ako moje, zanechali jeho kontaktné informácie, tak som ho kontaktoval a on mi povedal, že nie obávať sa, že po 24 hodinách zruší rozvod a prinúti môjho manžela, aby sa vrátil ku mne, ak urobím všetko, čo ma požiadal, a urobil som všetko, čo ma požiadal, na moje najväčšie prekvapenie nasledujúci deň večer to bola moja manžel na kolenách prosil ma, aby som ho prijala späť, ešte raz ďakujem. Dr Adeleke je pre mňa skutočne požehnaním, môže vám pomôcť a tiež vám pomôže, len ho kontaktujte: (aoba5019@gmail.com alebo na WhatsApp +27740386124)

    ReplyDelete
  26. Funguje to! Môj bývalý ma zablokoval na každej platforme. Trvalo to nejaký čas, asi dva mesiace alebo tak nejako, ale ODBLOKOVAL MNE LEN PÁR HODÍN! Nevzdávaj to! FUNGUJE TO! kontaktujte Dr. UZORa, aby mi pomohol .. teraz sme späť spolu. Verte v tento proces .. Tu jeho kontakt .. Čo ho osloví: +27843290018,
    Pošlite mu e-mail na adresu:: uzorsolutioncenter@gmail.com.

    ReplyDelete
  27. Chcem, aby svet poznal skvelého človeka, ktorého väčšina pozná ako vúdú lorda, ktorý má dokonalé riešenie problémov vzťahov, manželstiev a zdravotných problémov. Hlavným dôvodom, prečo som išla do vúdú lorda, bolo hľadať riešenie, ako priviesť môjho manžela späť a otehotnieť, pretože môj manžel ma opustil, pretože som nemohla otehotnieť po 14 rokoch manželstva. Nedávno som na internete prečítal niekoľko svedectiev, ktoré niektorí ľudia napísali o vúdú Pane, a bol som veľmi potešený a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Dokonale vykonal svoju prácu tým, že prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov som počala. Teraz som hrdá matka dvojičiek, chlapca a dievčaťa, a môj manžel ma nikdy neprestal milovať a žijeme spolu veľmi šťastne. Nemôžem prestať zverejňovať jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Ktokoľvek, kto potrebuje jeho pomoc, mal by ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo ho pridať na whatsapp [+234 8097014925] Dnes ho môžete kontaktovať, aby vyriešil vaše problémy a zostal šťastný navždy.

    ReplyDelete
  28. Ahoj, volám sa Jessica. Bol som ženatý roky, kým sa veci začali škaredo zhoršovať a takmer vždy sme sa pohádali a hádali ... zhoršilo sa to v okamihu, keď podal žiadosť o rozvod ... Snažil som sa čo najlepšie, aby zmenil svoje myseľ a zostaň so mnou. Odsťahoval sa z domu a napriek tomu išiel ďalej o rozvod ... Žiadal som a vyskúšal som všetko, ale stále nič nefungovalo. Prelom nastal, keď mi niekto predstavil toto úžasné a skvelé kúzlo, ktoré mi nakoniec pomohlo ... Nikdy som nebol fanúšikom vecí ako je táto, ale rozhodol som sa to skúsiť s nechuťou, pretože som bol zúfalý a nezostávalo mi nič iné ... Táto skvelá baba mukuru sa špeciálne modlila a robila ďalšie veci, ktoré musel urobiť ... Do 2 dní mi zavolal môj manžel a bolo mu ľúto všetkých emocionálnych traum, ktoré ma stáli, presťahoval sa späť do domu a naďalej žijeme šťastne. aký úžasný zázrak urobilo baba mukuru a viera, ktorú som v neho mal, pre mňa a moju rodinu. Predstavil som ho mnohým párom s problémami po celom svete a mali dobré správy ... Som pevne presvedčený, že niekto potrebuje jeho pomoc. takže sa vynasnažte zachrániť svoje manželstvo / vzťah, ak to skutočne stojí za to. kontaktujte ho prostredníctvom e-mailu na adrese (babamukuru61@gmail.com)
    môžete ho kontaktovať cez WhatsApp .. + 2348075362900 .....

    ReplyDelete
  29. Keď som mala sedem rokov vzťah s Annie Marie, rozišla sa so mnou. Snažil som sa ju vrátiť, ale všetko bolo v žilách. Veľmi som ju chcel späť kvôli láske, ktorú k nej mám, modlil som sa, dal som sľuby, ale ona to odmietla. Vysvetlil som svoj problém niekomu online a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ju priviedol späť, ale som človek, ktorý nikdy neveril v pravosť kúziel. Neostávalo mi nič iné, len to vyskúšať, poslal som e-mail kúzelníkovi kúziel a ten mi povedal, že nie je problém, že bude všetko v poriadku, že sa ku mne môj bývalý vráti pred tromi dňami, čaroval a prekvapivo na druhý deň , bolo to okolo 15:00, moja bývalá mi volala, bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a povedala iba to, že ju tak mrzí, čo urobila, a za všetko, čo sa medzi nami stalo, že chcela, aby som sa vrátila jej, že ma tak miluje. Bola som taká šťastná a tiež mi povedala, že chce so mnou začať žiť, aby sme sa mohli vziať. Takto sme začali šťastne žiť spolu. Odvtedy som dal prísľub, že voodoo Lorda predstavím každému, koho poznám, a má problém vo vzťahu. Som veľmi šťastný a spokojný, že som kontaktoval vúdú Pána potom, čo som bol podvedený nejakými falošnými kúzelníkmi. Môžete skutočne kontaktovať voodoo Lorda na WhatsApp +2348097014925 a tiež e-mailom na voodooconnect60@gmail.com.

    ReplyDelete
  30. Keď som mala sedem rokov vzťah s Annie Marie, rozišla sa so mnou. Snažil som sa ju vrátiť, ale všetko bolo v žilách. Veľmi som ju chcel späť kvôli láske, ktorú k nej mám, modlil som sa, dal som sľuby, ale ona to odmietla. Vysvetlil som svoj problém niekomu online a ona mi navrhla, aby som sa radšej obrátil na kúzelníka, ktorý mi môže pomôcť čarovať, aby som ju priviedol späť, ale som človek, ktorý nikdy neveril v pravosť kúziel. Neostávalo mi nič iné, len to vyskúšať, poslal som e-mail kúzelníkovi kúziel a ten mi povedal, že nie je problém, že bude všetko v poriadku, že sa ku mne môj bývalý vráti pred tromi dňami, čaroval a prekvapivo na druhý deň , bolo to okolo 15:00, moja bývalá mi volala, bol som tak prekvapený, odpovedal som na hovor a povedala iba to, že ju tak mrzí, čo urobila, a za všetko, čo sa medzi nami stalo, že chcela, aby som sa vrátila jej, že ma tak miluje. Bola som taká šťastná a tiež mi povedala, že chce so mnou začať žiť, aby sme sa mohli vziať. Takto sme začali šťastne žiť spolu. Odvtedy som dal prísľub, že voodoo Lorda predstavím každému, koho poznám, a má problém vo vzťahu. Som veľmi šťastný a spokojný, že som kontaktoval vúdú Pána potom, čo som bol podvedený nejakými falošnými kúzelníkmi. Môžete skutočne kontaktovať voodoo Lorda na WhatsApp +2348097014925 a tiež e-mailom na voodooconnect60@gmail.com.

    ReplyDelete
  31. Chcem sa podeliť o svoje skúsenosti z toho, ako som svoju lásku získal späť a on ma miluje viac, ako som čakal.

    Pred piatimi rokmi som sa oženil, obaja máme dve deti. žili sme dobre, až kým nás neprišla navštíviť jeho nevlastná matka, po týždni, keď odišla, sa aj môj manžel začal správať vtipne. Bol som šokovaný a prekvapený, pretože som nikdy nevedel, čo robím zle. Povedal mi, aby som manželstvo ukončil a vzal so sebou deti. Viem, že môj manžel nebol taký zlý človek, len som musela nájsť riešenie včas. čítal som teda o Voodoo lordovi na internete a videl som o ňom veľmi dobré svedectvá. tak som ho kontaktoval a povedal mu všetko, čo sa mi stalo. Voodoo lord mi povedal, že mi pripraví kúzlo a požiadal ma, aby som kúpil veci, za ktoré som tiež zaplatil. Potom, čo ma očarila, sa ukázalo, že všetko v mojom manželstve bola nevlastná matka môjho manžela. kúzlom oddelila mňa a môjho manžela, nevlastná matka môjho manžela sa teraz hanbí a je chorá vďaka pánovi Voodoo, ktorý mi pomohol dostať sa z problému. voodoo lord je v srdci dobrý muž a len zriedka môže niekomu ublížiť. môžete ho tiež kontaktovať, aby vám priniesol späť šťastie. ak potrebujete pomoc, môžete kontaktovať Voodoo Lord prostredníctvom jeho e -mailu / voodooconnect60@gmail.com a tiež prostredníctvom WhatsApp / +2348097014925

    ReplyDelete
  32. Som Marián z Los Angeles, CA. Chcem svedčiť o silnej spoločnosti BABA OVIA, ktorá zachraňuje môj vzťah. Musím byť jedným z prvých, ktorí nemajú problém ukázať a povedať niekomu, ako som vďačný za to, že môj vzťah je melodický a hladký vzťah. Snažila som sa byť pozitívnejšia vo vzťahu so svojim priateľom, zdá sa, že to trvalo večnosť. Iná pani mi zobrala moju snúbenicu a obaja sa presťahovali. Plakal som a hľadal som, aby sa vrátil, ale odmietol prijať moje hovory ani vrátiť správy. Môj priateľ ma predstavil silnému kúzelníkovi s názvom BABA OVIA, ktorý mi pomohol vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré priviedlo moju snúbenicu za 48 hodín. Bol som ohromený a prekvapený, keď mi moja snúbenica zavolala a prosila ma o odpustenie kvôli silnému kúzlu lásky spoločnosti BABA OVIA. Ak máte akýkoľvek manželský alebo vzťahový problém, kontaktujte spoločnosť BABA OVIA nasledujúcimi spôsobmi.

    Nižšie uvedené kontaktné údaje:
    e -mail: babaovia2@gmail.com
    alebo aké číslo aplikácie +13072137270

    ReplyDelete
  33. Môj manžel sa so mnou rozviedol, keď som bola v šiestom mesiaci tehotenstva s naším druhým dieťaťom. Odo dňa počatia nášho prvého dieťaťa sme sa neustále hádali, už od neho nebola žiadna láska ani dôvera, takže sa so mnou rozviedol. A všetky tieto pokusy, snažil som sa rôznymi spôsobmi priviesť ho späť. Skúsil som aj niekoľko rôznych zaklínadiel, ale žiadny z nich nedokázal priviesť môjho muža späť ku mne. Bol to iba pán voodoo, ktorý mi zaručil naliehavé zaklínadlo 48-hodinového kúzla a ubezpečil ma, že môj manžel bude opäť so mnou. Píšem vám, aby som vám poďakoval za splnenie vašich sľubov a za to, že ste využili svoje nadané a veľké schopnosti na to, aby ste môjho manžela priviedli domov. Bol som nadšený, keď som vedel, že sa špecializujete na opätovné stretnutie milovníkov a liečenie niekoľkých chorôb. Môj manžel sa vrátil a sľúbil, že ma už nikdy neopustí. Ak pochybujete o jeho schopnostiach, verte mi. Mali by ste využiť šancu. Vyplatí sa to spôsobmi, ktoré ste si nikdy nedokázali predstaviť. láskavo kontaktujte pána voodoo, je jedinou odpoveďou na obnovenie vášho narušeného vzťahu alebo manželstva, e -mail: voodooconnect60@gmail.com alebo WhatsApp: +2348097014925

    ReplyDelete
  34. Pri niekoľkých príležitostiach sa Kenny vyhráža, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim opýtať na jeho vzťah s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, kým mi môj starý priateľ nepovedal o kúzelníkovi na internete, doktorovi Ilekhojiemu, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťah a manželský problém mocnosťami lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či taká vec niekedy existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď ho kontaktujem, povedal mi o tom, ako sa to robí a zaistil, že som so všetkým v poriadku. procesy a uistil ma o mojej túžbe. Wiithin 28 hodín Kenny mi zavolal a začal sa ospravedlňovať, že sa zobudil a premýšľal o všetkom, čo mi urobil. Bol som veľmi šokovaný, pretože Kenny nie je vždy ten typ, ktorý by ho čokoľvek ľutoval, ale odvtedy sa stal milujúcim a starostlivým. Ak potrebujete podobnú pomoc, tu je jeho kontakt .. Volať/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 alebo e -mail; (gethelp05@gmail.com)

    ReplyDelete
  35. Fostul meu mi-a provocat atât de multă durere și de atunci am fost spart și spulberat. Am avut contact cu o mulțime de aruncători de vrăji și mi-au smuls banii fără niciun rezultat. Am trimis prin e-mail atât de multe site-uri online în căutarea unui jucător de vrăji autentic până când am fost îndrumat de o femeie în vârstă de 45 de ani pe care lordul voodoo o ajutase înainte, am contactat cu reticență lordul voodoo chiar dacă nu am crezut niciodată, dar după ce am făcut ceea ce mi-a prescris, l-am urmat instrucțiunile fostului meu s-au întors la mine spunându-mi să-l iert și am făcut-o și astăzi sunt fericit cu căsătoria mea. Puteți contacta lordul voodoo prin e-mail pe (voodooconnect60@gmail.com) sau prin WhatsApp pe (+ 234 08097014925), iar un proces vă va convinge.

    ReplyDelete
  36. Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până când nu am întâlnit acest vrajitor special numit Lord voodoo. Bărbatul cu care am vrut să mă căsătoresc m-a părăsit cu câteva luni înainte de nuntă și am avut o durere emoțională. A fost alături de mine de 4 ani și chiar îl iubesc foarte mult. M-a lăsat pentru o altă femeie fără motiv. când l-am sunat, nu mi-a acceptat niciodată apelurile și nu a vrut să mă vadă prin preajmă. L-am contactat pe lordul voodoo printr-o persoană pe care o ajutase deja, când i-am spus ce s-a întâmplat, m-a ajutat să fac niște rituri și după rituri, m-a făcut să-mi dau seama că o altă femeie i-a făcut niște vrăji soțului meu și de aceea m-a părăsit. . mi-a spus că mă va ajuta să fac o vraja ca să-l aduc înapoi. La început eram suspect, dar tocmai am încercat și în 2 zile soțul meu m-a sunat și a venit să-mi ceară scuze. Nu-mi vine să cred că va putea reveni vreodată la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors, acum suntem căsătoriți și trăim ca o familie fericită. Postez asta pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul lui voodoo Lord. îl puteți contacta prin acest Whatsapp (+234 08097014925) sau prin e-mail (voodooconnect60@gmail.com) și un proces vă va convinge.

    ReplyDelete
  37. Chcem, aby svet poznal skvelého človeka, ktorého väčšina ľudí pozná ako pána voodoo a ktorý má dokonalé riešenie problémov vzťahov, manželstiev a zdravotných problémov. Hlavným dôvodom, prečo som išla za pánom voodoo, bolo hľadať riešenie, ako priviesť manžela späť a otehotnieť, pretože môj manžel ma opustil, pretože som nemohla otehotnieť po 14 rokoch manželstva. Nedávno som na internete prečítal niekoľko svedectiev, ktoré niektorí napísali o voodoo Lordovi a veľmi ma to potešilo a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Dokonale zvládol svoju prácu a prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o niekoľko mesiacov neskôr som počala. Teraz som hrdou matkou dvojčiat, chlapca a dievčaťa, a môj manžel ma nikdy neprestal milovať a žijeme spolu veľmi šťastne. Nemôžem prestať zverejňovať jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Každý, kto potrebuje jeho pomoc, by ho mal kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo ho pridať na whatsapp [+234 8097014925] Môžete ho kontaktovať dnes, aby vyriešil vaše problémy a zostal navždy šťastný.

    ReplyDelete

  38. Som tu, aby som chválil doktora Ilekhojieho, ktorý splnil moju túžbu. Pred pandémiou sme mali s 5 -ročným manželom problémy a odsťahoval sa z domu. V tých časoch bolo peklo byť sám, pretože som bol sám so svojimi deťmi a oni chceli svojho otca všetkými prostriedkami. Plakala som celú noc a musela som vysvetľovať, keď moje deti požiadali otca a o niekoľko mesiacov neskôr mi doručil rozvodové papiere, a to ma zlomilo. Počas jedného z mojich dní v parku som sa stretol s Melissou, ktorá mi poskytla kontakt na doktora Ilekhojieho. Po rozhovore s ním som mala malý pokoj a istotu, keď mi sľúbil, že sa môj manžel o niekoľko dní vráti. Urobil som všetko, čo požadoval, a poskytol všetko, čo potreboval. Presne tri dni prišiel môj manžel neskoro v noci a prakticky prosil, aby som zabudla na rozvod a prijala, že sa vracia domov. Zostal som v nemom úžase, pretože som nečakal výsledky tak skoro.

    Ďakujem, doktor Ilekhojie, aj keď tento príspevok neuvidíte. Pokiaľ ste v situácii ako ja, láskavo sa porozprávajte s doktorom Ilekhojím a ubezpečujem vás, že vždy existuje riešenie od neho. E -mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp alebo Viber +2348147400259

    ReplyDelete
  39. Láska je krásna, ak ju máte s kým doplniť o Ogiogun Dr. Ekpen je skutočný kúzelník a veľmi jedinečný a silný muž múdrosti. Nemohla som otehotnieť, pretože mal problémy s plodnosťou. Môj manžel sa kvôli tomu rozviedol. Bol som taký ustarostený a vždy plačúci a dokonca som premýšľal o tom, že sa zabijem, ale môj priateľ ma zoznámil so skvelým mužom menom Dr. Ekpen ogiogun, ktorý má tiež úlohu vo svojom probléme. Dala mi jeho email, kontaktoval som ho a všetko mu vysvetlil. Ubezpečil ma, že mi pomôže a nemal by som sa obávať. Doktor Ekpen ogiogun priniesol radosť do môjho života a do mojej rodiny, priviedol ku mne manžela svojimi duchovnými silami, otehotnel, vyliečil rakovinu mojej sestry a tiež špeciálnymi silami vyliečil vírus HIV môjho bratranca a taktiež nevlastný brat vyhral lotériu o 2 milióny dolárov. Doktor Ekpen ogiogu je skutočne talentovaný, úžasný a veľmi dobrý muž, ktorý skutočne vie, ako robiť svoju prácu ogiogunra, a keby nie jeho, aký by bol môj život? Doktor Ekpen ogiogun veľmi pekne ďakujem a nikdy neprestanem hovoriť o jeho veľkých úspechoch. Slovami sa nedá vyjadriť, koľko dobrého ste urobili pre mňa a moju rodinu a verím, že ani tisíc slov nebude stačiť na popísanie vášho dobrého a skvelého diela. Ak potrebujete duchovnú pomoc, prečo neutiecť k ogiogunovi Dr. Ekpena? stačí kontaktovať Dr. Ekpen ogiogun na jeho e -mail: (ekpenogiogunspellcaster@gmail.com) a on vám pomôže. Doktor Ekpen ogiogun je neškodný, bezpečný a spoľahlivý, preto ho ihneď kontaktujte a stiahnite si jeho riešenie. Ďakujem vám, Dr. Ekpen ogiogun, vaše whatsapp +2347045604010. ekpenogiogunspellcaster@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Láska je krásna, keď ju má kto doplniť. Voodoo Lord je skutočný kúzelník a veľmi jedinečný a silný muž s múdrosťou. Nemohla som otehotnieť, pretože som mala problémy s plodnosťou. Môj manžel sa kvôli tomu rozviedol. Mala som veľké obavy, stále som plakala a dokonca som uvažovala o spáchaní samovraždy, ale môj priateľ ma zoznámil so skvelým mužom známym ako Voodoo Lord, ktorý jej tiež pomohol vyriešiť jej vlastný problém. Dala mi jeho email, kontaktoval som ho a všetko vysvetlil. Ubezpečil ma, že mi pomôže, aby som sa nebál. Voodoo Lord priniesol radosť späť do môjho života a do mojej rodiny, priviedol ku mne môjho manžela svojimi duchovnými silami, otehotnela som, uzdravil rakovinu svojej sestry svojimi špeciálnymi silami a tiež pomohol môjmu nevlastnému bratovi vyhrať lotériu o milión dolárov. Voodoo Lord je skutočne talentovaný a veľmi dobrý muž, ktorý skutočne vie, ako robiť svoju prácu. Nebyť Voodoo Lorda, môj život by bol v troskách. Ďakujem veľmi pekne, Voodoo, Pane, nikdy neprestanem hovoriť o tom, aký si veľký a mocný. Slovami sa nedá vyjadriť, ako dobre ste urobili pre mňa a moju rodinu, a verím, že slová budú stačiť na popísanie vašej dobrej a skvelej práce. Ak potrebujete duchovnú pomoc, prečo nebehnúť za Voodoo Lordom, kontaktujte ho prostredníctvom jeho e -mailu: voodooconnect60@gmail.com alebo whatsapp +234 8097014925 a on vám pomôže. Voodoo Lord je neškodný, bezpečný a spoľahlivý, preto sa s ním spojte a vyriešte akýkoľvek problém, ktorý máte.

    ReplyDelete
  41. Život môže byť krásny a nasledujúcu minútu je úplne iný. S manželom sme žili veľmi krásnym životom pred nečakaným chaosom, životom bez škvŕn a nedôvery, kým sme nemali problémy s podporou našich detí, prestal platiť a našiel si dobrodružstvo vonku, po spoločnom utrpení flirtoval so svojimi vytúženými ženami. . Cítil som v sebe prázdnotu, netušil som, ako sa s ním znova stretnúť, pretože neprišiel domov, zostal neskoro, neustále sa opíjal a robil všetky možné, rozumné a dráždivé veci. Ale vďaka mužovi, ktorý priniesol stabilitu späť do môjho domova, Voodoo Lordovi, mužovi dobrých skutkov, tak skutočnému a ústretovému. Urobil, čo musel, a efektívne to zaúčinkovalo na tom, že sa môj manžel začal opäť správať dobre, všetka láska a starostlivosť sa vrátili. Porozprávajte sa s Voodoo Lordom o tom, čo vás trápi, a budete radi, že ste to urobili. WhatsApp +234 8097014925 alebo e -mailom Voodooconnect60@gmail.com


    ReplyDelete
  42. Cítim sa rovnako ako každá iná žena so zlomeným srdcom a Čo by som urobil, keby nie pre DR. OGUNAMEN, volám sa pani Pamela frank, mám 38. rokov a mám syna. Bohužiaľ takmer pred rokom sa so mnou jeho otec rozišiel kvôli chybe, ktorú som urobil, a ja ho naozaj chcem späť. Je to najlepšie, čo sa mi kedy stalo a chcem, aby bola moja rodina opäť kompletná, chcem s ním stráviť zvyšok života. Na internete som čítal, že DR OGUNAMEN pomohol dievčaťu v tejto situácii a kontaktoval som ho so žiadosťou o pomoc. Vyrastala som s rodičmi rozvedenými a nechcem to kvôli svojmu synovi a manželovi mi tak chýba a chcem len, aby bola moja rodina opäť v bezpečí. Chcem späť lásku svojho života a môžem to úprimne povedať, pretože je jediný muž, ktorého som kedy skutočne miloval z celého srdca. Preto hľadám pomoc u doktora OGUNAMENA a on mi odpovedal a zoslal pre mňa kúzlo lásky, ktoré používam pri návrate svojho manžela a som mu šťastný a vďačný za to, že mi pomohol, a chcem, aby ste aj vy všetci mali príležitosť. mal tiež, (ugbegundenger@gmail.com)

    ReplyDelete
  43. Zdravím všetkých, mala som problémy s vlastným dieťaťom. Išla som do všetkých nemocníc, kde som mohla, urobila som všetky druhy lekárskych vyšetrení, ale stále som neotehotnela. Začala som podozrievať svojho manžela. Moja svokra mi dala ťažké časy. Môj manžel ma opustil po 12 rokoch manželstva. Ale milujem ho a chcel som ho späť. Naozaj som neveril v nadprirodzené veci. Môj najlepší priateľ mi povedal, aby som si kúpil knihy o manželstve, a tak som prešiel online na knihy o vzťahoch, pričom som narazil na kúzelníka s názvom „DR OUGUNAMEN“. Čítal som o ňom, toľko recenzií a svedectvá, takže som ho ihneď kontaktoval, vysvetlil mu svoje problémy. Po 2 dňoch mi urobil kúzlo a uistil ma, že na 3 až 7 dní sa môj manžel vráti a na moje najväčšie prekvapenie štvrtý deň prišiel môj manžel. na svojich dverách a prosiac o odpustenie. Som taká šťastná, že sa moja láska opäť vrátila a nielen to, som niekoľko týždňov tehotná. Neprestala by som o ňom hovoriť. Kontaktujte ho ešte dnes, ak potrebujete jeho pomoc na
    E -mail (ugbegundenger@gmail.com)

    ReplyDelete
  44. Marko stanislav9/22/2021 11:09:00 PM

    Moja priateľka začala chodiť s inými chlapcami a prejavovala mi malú alebo žiadnu lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážala rozchodom, ak sa jej odvážim opýtať na jej príbeh s inými chlapcami. Bola som úplne zničená a zmätená, kým mi starý priateľ nepovedal o veľmi účinnom kúzelníkovi na internete Voodoo Lord, ktorý pomáha ľuďom s partnerskými a manželskými problémami a taktiež pomocou svojich kúziel pomáha liečiť rôzne choroby. Najprv som pochyboval, či niečo také existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď som ho kontaktoval, povedal mi všetko, čo som mal urobiť, nasledoval som všetky jeho pokyny a dosiahlo to dobré výsledky. Teraz prestala flirtovať s inými chlapcami a bola iba so mnou ... Toto je jeho kontaktný e -mail -voodooconnect60@gmail.com a WhatsApp +234 8097014925

    ReplyDelete
  45. Nikdy predtým som takéto svedectvo nepodal, ale pre niekoho na pochybách mi poviem, že Voodoo Lord je ten pravý. Jeho práca a rady sú neoceniteľné. Prial by som si, aby som ho našiel skôr v živote. Kontaktoval som Voodoo Lorda o stratenej láske, bol som takmer frustrovaný a ochotný skúsiť čokoľvek, aby som získal tohto muža späť. Po mojej počiatočnej konzultácii s Voodoo Lordom som pokračoval podľa pokynov, ktoré odporučil. Hoci veľmi bezprostredne tvrdil, že šance na zmierenie sú veľmi malé, cítil som, že by som sa o to mal aspoň pokúsiť a súdny proces stál za jeho služby. Zostal so mnou na každom kroku a prinútil ma, aby som sa mu zdôveril, zakaždým, keď som mal otázku alebo obavy, odpovedal. Neskôr som zistil, že problém je vo mne, urobil všetko, čo musel, upravil som sa a o niekoľko dní som bol opäť šťastný, pretože láska môjho života je v mojom živote späť. Kontaktujte Voodoo Lord na WhatsApp +2348097014925 alebo e -mailom voodooconnect60@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Som veľmi chudobná žena, ktorá nie vždy našla šťastie v hre v lotérii. Lotériu hrám od svojich 21 rokov a teraz mám 45 rokov, čo znamená, že hrám lotériu 24 rokov. Najväčšia čiastka, akú som v živote vyhral, ​​bola 400 dolárov. Ale jedného dňa sa môj príbeh zmení na históriu potom, čo som na internete našiel meno tohto muža, ktorý je najlepší, pokiaľ ide o výhru v lotérii. Tento muž je veľmi silný lekár voodoo, ktorý dáva čísla, ktoré nikdy nemôžu zlyhať. Po všetkých rokoch práce a boja o víťazstvo v lotérii som konečne vyhral (27 miliónov dolárov), meno je Dr. Adeleke (aoba5019@gmail.com). alebo ho kontaktujte na čísle whatsApp (+27740386124) iba tak vyhráte v lotérii a najlepšie.

    ReplyDelete
  47. Môj manžel sa vrátil domov pred niekoľkými týždňami. V súčasnosti sa chystáme na poradenstvo, modlitby a spoločné čítanie pobožností a na návštevu kostola. Povedal mi, že ho mrzí, ako mi ublížil a že ma skutočne miluje. Stále stojím ako môj manžel. Pre tých, ktorí dúfajú, že sa ich blízki vrátia domov! kontaktujte doktorku Adeleke a obnoví vaše manželstvo rovnako ako pre mňa.
    Jeho e -mail je (aoba5019@gmail.com) alebo whatsApp (+27740386124) .. Kontaktujte ho ešte dnes, ak potrebujete jeho pomoc vo vašom vzťahu alebo v inom prípade.
    1) Kúzla lásky
    2) Stratené kúzla lásky
    3) Zastavte rozvodové kúzla
    4) Svadobné kúzla
    5) Kúzlo pre tehotenstvo
    6) Lámanie kúziel
    7) Kúzlo smrti
    8.) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii
    9) chcete uspokojiť svojho milenca
    10) Lotéria
    Ak máte nejaké problémy s trvalým riešením, kontaktujte tohto skvelého muža
    prostredníctvom (+27740386124)

    ReplyDelete
  48. Ahojte všetci, volám sa Buma zo Spojených štátov. Život bol bezfarebný predtým, ako mi doktorka Adeleke Obaová pomohla kúzlom lásky, aby som sa znovu stretla s otcom mojich detí. Moja vôľa žiť a užívať si život je späť teraz, keď je moja rodina zachránená. Už nikdy sa nebudem cítiť osamelý. Ďakujem Dr Adeleke Oba, že ste mi priviedli môjho manžela späť. Každému, kto má problémy v manželstve alebo vzťahu, vám dnes odporúčam doktorku Adeleke Oba. Viem, že dokáže vyriešiť váš problém, pretože som živým svedkom jeho skvelej práce. Obráťte sa na Dr. Adeleke Oba, ktorý aj tak vyrieši váš problém. E -mail: aoba5019@gmail.com Volať/Whatsapp číslo: +27740386124

    ReplyDelete
  49. Práve som získala svojho bývalého manžela späť vďaka pomoci odborníkov na kúzlo lásky, Dr. OBO
    Manžel ma opustil kvôli inej žene, boli to len 3 roky nášho manželstva. Najbolestivejšie je, že som bola tehotná s druhým dieťaťom. Chcela som ho späť. Urobila som všetko, čo bolo v mojich silách, aby som ho získala, ale bolo to zbytočné , Sľúbil som, ale on odmietol. Vysvetlil som svoj problém svojej kamarátke a ona mi navrhla, aby som radšej kontaktoval zaklínača, aby mi pomohol zoslať kúzlo, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to skúsiť. Poslal som správu čarodejníkovi s názvom DROBO ktorý ma uistil, že nie je žiadny problém a že všetko bude 48 hodín v poriadku. Vrhol kúzlo a obnovil lásku a puto medzi mnou a manželom a po 48 hodinách sa ku mne vrátil. Z výsledku jeho práce som stále nadšená. už neplač, požiadaj o pomoc DR OBO. Tu je jeho kontakt, e-mail: dr.obohealinghome1411@gmail.com Môžete ho aj WhatsApp na +2348115365326

    ReplyDelete

  50. PERFEKTNÉ KÚZLO LOTÉRIE, KTORÉ FUNGUJE RÝCHLO DO 48 HODÍN

    Videl som toľko svedectiev o Dr. Ilekhojie, skvelom zaklínačovi lotérie, ktorý vám pomôže vrhnúť kúzlo v lotérii a dá vám správne čísla na výhru v lotérii, najprv som tomu neveril, ale keď bol život ťažší, rozhodol som sa to vziať skúsil som ho tiež kontaktovať a povedal som mu, že chcem vyhrať v lotérii, vrhol na mňa lotériové kúzlo, ktoré používam a hrám a vyhral som 3 000 000 $ (TRI MILIONY DOLAROV). Som tak vďačný tomuto mužovi, Dr. Ilekhojie, a dávam to na vedomie každému, kto sa pokúšal vyhrať v lotérii, verte mi, že toto je jediný spôsob, ako vyhrať v lotérii, toto je skutočné tajomstvo, ktorým sme všetci boli hľadanie. Nestrácajte čas jeho kontaktovaním ešte dnes, aby ste sa aj vy stali víťazom kontaktných údajov uvedených nižšie. gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber +2348147400259

    ReplyDelete
  51. Ahoj, volám sa joyce, bola som roky vydatá, kým to nezačalo byť škaredé a takmer zakaždým sme sa hádali a hádali... zhoršovalo sa to v momente, keď podal žiadosť o rozvod... zo všetkých síl som sa snažil, aby sa zmenil. mysli a zostaň so mnou. Odsťahoval sa z domu a stále pokračoval v podaní žiadosti o rozvod... Prosila som a skúšala všetko, ale stále nič nefungovalo. Prelom nastal, keď ma niekto zoznámil s týmto úžasným, skvelým čarodejníkom, ktorý mi nakoniec pomohol... Nikdy som nebol fanúšikom takýchto vecí, ale len neochotne som sa rozhodol skúsiť to, pretože som bol zúfalý a nemal som na výber... Tento veľký baba mukuru robil špeciálne modlitby a iné veci, ktoré musel robiť... Do 2 dní mi môj manžel zavolal a ľutoval všetky emocionálne traumy, ktoré ma stál, presťahoval sa späť do domu a naďalej žijeme šťastne. aký úžasný zázrak baba mukuru a viera, ktorú som v neho mala, urobili pre mňa a moju rodinu. Predstavil som ho mnohým párom s problémami po celom svete a mali dobré správy... Pevne verím, že niekto tam vonku potrebuje jeho pomoc. preto vynalož zvýšené úsilie na záchranu svojho manželstva/vzťahu, ak to naozaj stojí za to. kontaktujte ho e-mailom na (babamukuru61@gmail.com)
    môžete ho kontaktovať cez WhatsApp..+2348075362900.....

    ReplyDelete
  52. CHRÁM RIEŠENIA DR OBODO
    POTREBUJETE Kúzlo ..Všetky druhy kúziel, ako napríklad obchodné kúzlo, manželské kúzlo, kúzlo zázračnej moci pre pastorov, ak potrebujete späť svojho bývalého priateľa alebo priateľku, ak potrebujete dieťa, ak máte duchovné alebo fyzické problém, úspech, zbohatnutie bez ľudskej krvi alebo obety, kúzlo šťastia a priazne, liečime aj choroby a choroby ako HIV/AIDS, RAKOVINA, CUKROVKA, HEPATITÍDA B, mŕtvica, šedý zákal v očiach bez operácie atď. Odporúčam vám, aby ste ma kontaktovali e-mailom: Dr.obodospellcaster@gmail.com alebo whatapp číslo +2347056499372

    ReplyDelete
  53. Sinds mijn man me de afgelopen 2 jaar heeft laten scheiden, was ik niet mezelf totdat ik op een dag een bericht aan het lezen was over hoe ik mijn man terug kon krijgen, ik zag een getuigenis gedeeld door Ruthie Makin uit ZWEDEN over een spreukgebruiker genaamd Dr.Igbinovia, dus nam ik contact op met Ruthie Makin om te bevestigen hoe Dr.Igbinovia haar hielp en ze legde me alles uit hoe hij haar hielp, en dat gaf me de moed om contact op te nemen met Dr.Igbinovia voor hulp , verzekerde Dr. Igbinovia me dat mijn dagen van verdriet binnen drie dagen, nadat hij klaar is met zijn werk, voorbij zullen zijn. Ik volgde al zijn instructies die hij me gaf omdat ik het geloof, geloof, hoop en vertrouwen in hem heb. Voorwaar, ik zeg u vandaag dat ik en mijn man weer bij elkaar zijn en ik kan met trots zeggen en getuigen voor de wereld van wat Dr. Igbinovia voor mij heeft gedaan. Neem vandaag nog contact met hem op via e-mail:doctorigbinovia93@gmail.com je kunt hem ook bellen of whatsappen +12162022709 of viber +12066713285 als je zijn hulp nodig hebt. Romeins Zálešák

    ReplyDelete
  54. Vskutku, Dr.olokun je skutočne najlepším čarovačom lásky  online, práve som ťažil z jeho kúzla môj milenec, ktorý ma opustil, vrátil sa ku mne po tom, čo som ho kontaktoval, a odvtedy je môj milenec mimoriadne starostlivý a má o tomto celom tie najkrajšie správy Ide o to, že sa o pár mesiacov vezmeme. Toto všetko bolo možné vďaka pomoci, ktorú mi poskytol Dr.olokun. Chcem, aby z jeho schopností ťažil aj svet ako celok, takže vám poskytnem jeho priame kontaktné informácie, aby ste ho mohli zastihnúť a vyriešiť tento problém vo vašom vzťahu do 24 hodín. Dr.olokun, kontaktné informácie: E-mail: drolokuntemle@gmail.com alebo WhatsApp číslo: +2349161927213

    ReplyDelete
  55. Len pred pár mesiacmi som prešla rovnakými vzťahovými problémami/nedorozumením s manželom, sme manželia viac ako 6 rokov, bolo to naozaj sladké a niekedy koncom minulého roka to bolo také hrozné, pretože ma môj manžel začal podvádzať a hľadal spôsob, ako sa so mnou rozviesť, rozišli sme sa pred 3 mesiacmi a vrátili sme sa prvý štvrťrok tohto roka, len minulý mesiac ma úplne opustil s našimi dvoma deťmi bez slova. Bol som tak zmätený, keď som premýšľal, čo sa mohlo pokaziť. V minulosti sme obaja navštevovali párové manželské poradenstvo/semináre a nakoniec som sa rozhodol pre terapeuta, ale bezvýsledne, milujem tohto muža a tak zúfalo ho chcem späť, ak nie kvôli sebe, ale kvôli deťom, bude im chýbať a Neviem, ako by som im mohol vysvetliť veci. Čítal som komentár k príspevku online, ako novinárka z Los Angeles našla pravú lásku po 9 rokoch sŕdc vo vzťahu a vydala sa hneď niekoľko týždňov po tom, čo pre ňu Dr. Igbinovia spustil kúzlo, aby našla pravú lásku a vydala sa. Mal som to šťastie mať prístup k osobnému e-mailu doctorigbinovia93@gmail.com a WhatsApp +12162022709 a Viber +12066713285, takže som ho kontaktoval a Drigbinovia mi povedal, že mi pomôže získať môjho manžela späť, že sa nemusím báť, že všetko bude v poriadku len s tromi počas pracovných dní som starostlivo dodržiaval všetky jeho pokyny o tom, čo mám robiť v mojom dome počas modlitby kúzla lásky uprostred noci. Dr igbinovia odvysielala časť kúzla lásky a prekvapivo, Druhý deň bol okolo 05:00 Môj manžel mi volal Bola som taká prekvapená, že môj manžel, ktorý mi posledné tri týždne odmietal zavolať alebo mi poslať sms, zrazu zavolal aby sa mi ospravedlnil a povedal, že sa vráti domov, že mu chýba rodina, bol taký nadšený, že som ho prijal späť

    ReplyDelete
  56. VOODOO LORD je jednoducho najlepší čarodejník. Z úcty k vám a skutočnej práci, ktorú ste pre mňa urobili, musím toto svedectvo odvysielať čo najviac. Kontaktoval som iných čarodejníkov bez toho, aby som videl nejaké výsledky, prial by som si, aby som vás kontaktoval skôr, dostal som od vás všetko, čo som chcel. Môj manžel bol rok preč a ja som chodila na niekoľko miest, tiež som surfovala po internete a hľadala pomoc, tiež som kontaktovala iných čarodejníkov so žiadosťou o pomoc, ale bez výsledku, skôr som strácala čas, peniaze a iné zdroje, až kým som sa konečne nedostala k Pánovi Voodoo. Keď zoslal kúzlo lásky, konečne mi zavolal môj manžel. Jeho kúzla fungovali magicky a môj manžel je späť plný lásky. Bol to zázrak, zrazu sa vrátil s kvetmi a povedal mi, aby som mu odpustila, bola som naozaj ohromená a šokovaná, keď môj manžel kľakol a prosil o odpustenie, aby som ho prijal späť. Naozaj mám málo slov a stále som veľmi prekvapená, teraz som opäť veľmi šťastná žena. Naozaj si vážim vašu dobrú prácu, Voodoo Lord. Každému, kto potrebuje pomoc skutočného zaklínača, pošlite e-mail voodoo Lord na voodooconnect60@gmail.com alebo mu napíšte na WhatsApp na +2348097014925

    ReplyDelete
  57. Sheryl Weiss, skutočný životný príbeh:
    Zdieľam toto svedectvo s partnermi, ktorí trpia problémami vo vzťahoch. Manžel ma opustil pred 3 rokmi. Bol som zranený a potreboval som pomoc, tak som hľadal na internete a narazil som na stránku, kde som videl, ako doktor Ola pomáha iným ľuďom s podobnými problémami. Kontaktoval som ho a urobil pre mňa špeciálne kúzlo. Na moje prekvapenie sa manžel po 24 hodinách vrátil domov. Takto sme sa opäť stretli a v mojej rodine je veľa lásky, radosti a pokoja. Dr. Ola môžete kontaktovať aj na WhatsApp: +27 63 597 0874 alebo e-mailom: drola.banjo@gmail.com. Som živým svedectvom jeho práce, tento človek je skvelý.

    ReplyDelete
  58. Nikolina Vesic7/20/2022 01:55:00 PM

    Povedal váš muž zrazu, že sa chce rozviesť a vy ste sa nikdy nechceli rozviesť, pretože ho nemôžete prestať milovať? Potom už nehľadajte, pretože pán Voodoo, veľký čarodejník je pre vás. Keď mi stroskotalo manželstvo, zlomilo mi to srdce a ovplyvnilo to aj moju prácu, pretože som stále premýšľal a nesústredil sa. Naozaj milujem svojho manžela, takže hľadám spôsoby, ako ho získať späť po tom, čo som žil niekoľko mesiacov oddelene. Narazil som na svedectvo muža, ktorý povedal, že sa mu podarilo získať povýšenie s pomocou veľkého pána čarodejníka Voodoo, tak som získal jeho kontakt a kontaktoval som ho. Vysvetlila som mu manželské problémy a on ma uistil, že veci budú v poriadku, dúfala som a povedal niekoľko vecí, ktoré treba urobiť, aby som dosiahol svoj cieľ. Riadila som sa jeho pokynmi a dnes žijem opäť šťastne so svojím manželom, je naozaj skvelým čarodejníkom. V prípade akýchkoľvek životných problémov kontaktujte pána Voodoo na  WhatsApp +2348097014925 alebo e-mailom: voodooconnect60@gmail.com. nebudete ľutovať, že ste ho kontaktovali.

    ReplyDelete
  59. Môj domov bol plný nekonečných problémov a nešťastí, ktoré viedli k rozvodu, ktorý som s manželom nikdy nechcela. Všetko sa zlomilo a išli sme každý svojou cestou. Snažila som sa ísť ďalej, ale bolo to pre mňa veľmi ťažké, pretože som stále milovala svojho manžela a moja dcéra vždy plakala, pretože chcela získať svojho otca späť. Nemal som inú možnosť, ako vyhľadať pomoc, čo ma prinútilo kontaktovať VOODOO LORD po tom, čo som videl toľko dobrých komentárov k jeho práci. Uistil ma, že uzmieri mňa a môjho manžela svojím kúzlom na zmierenie, ktoré bude musieť urobiť. S radosťou môžem povedať, že po 48 hodinách som dosiahol želaný výsledok, láska a šťastie boli obnovené a dali sme sa opäť dokopy a toto opätovné stretnutie je navždy. Ďakujem VOODOO LORD za to, že odviedol veľmi dobrú prácu pri záchrane mojej rodiny. Nikdy nie je príliš zaneprázdnený, aby niekomu pomohol. Takže ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho teraz. napíšte mu voodooconnect60@gmail.com ...  Whatsapp: +2348097014925

    ReplyDelete
  60. Victoria Hernan8/10/2022 02:47:00 PM

    Toto šťastie si jednoducho nemôžem nechať pre seba. Vydala som sa pred 10 rokmi bez dieťaťa na ukazovanie, môj manžel sa ku mne začal správať pohŕdavo spolu s mojou svokrou. Frustrovalo ma to, hľadal som pomoc online, potom som videl veľa svedectiev o tom, ako VOODOO LORD pomohol mnohým mužom a ženám. Okamžite som ho kontaktoval na Whatsapp a vysvetlil som mu moju situáciu, sľúbil pomoc, dal nejaké pokyny, ktoré som musel dodržiavať, aby som priniesol dokonalé výsledky. Urobila som všetko tak, ako mi povedal, neskôr mi povedal, aby som po 2 týždňoch išla do nemocnice na tehotenský test a na moje prekvapenie som bola tehotná a bola to pre mňa naozaj skvelá správa. Som mu veľmi vďačná, pretože som porodila krásnych chlapcov (dvojčatá), ktorí vyzerajú ako ich otec. Teraz mám pokoj vo svojom dome s manželom a svokrou. Kontaktujte ho na Whatsapp +2348097014925.....e-mail voodooconnect60@gmail.com

    ReplyDelete
  61. Moja priateľka začala chodiť s inými chlapcami a prejavovala mi málo alebo žiadnu lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážala, že sa so mnou rozíde, ak sa jej opovážim opýtať na jej príbeh s inými chlapcami. Bol som úplne zničený a zmätený, kým mi starý priateľ nepovedal o veľmi účinnom zaklínačovi na Internete Voodoo Lord, ktorý pomáha ľuďom so vzťahmi a manželskými problémami, ako aj pomáha liečiť rôzne choroby silou svojich kúziel. Najprv som pochyboval, či niečo také existuje, ale rozhodol som sa to skúsiť. Keď som ho kontaktoval, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, postupoval som podľa jeho pokynov a prinieslo to dobré výsledky. Teraz prestala flirtovať s inými chlapcami a bola len so mnou... Toto je jeho kontaktný e-mail – voodooconnect60@gmail.com a WhatsApp +234 8097014925 a tiež Telegram +234 8097014925.

    ReplyDelete
  62. V júni som stratil vzťah. Môj bývalý ma opustil s toľkými bolesťami a odvtedy mám zlomené a zlomené srdce. Oslovil som niekoľko čarodejníkov a len pár z nich ma dokázalo okradnúť o peniaze bez akéhokoľvek výsledku. Navštívil som toľko stránok online, aby som hľadal dobrého čarovača, až kým som nedostal pokyn kontaktovať VOODOO LORD na voodooconnect60@gmail.com. Spočiatku som mu nikdy neveril, pretože žiadal nejaké množstvo peňazí na nákup vecí, trvalo mu tri týždne, kým ma presvedčil, a niečo mi napadlo a povedal som, nech ho vyskúšam. Bol som veľmi šokovaný, keď môj bývalý zavolal niekoľko dní po tom, čo som poslal VOODOO LORDovi peniaze na veci, ktoré potrebuje. Ospravedlnil sa za všetko, čo urobil zle, a som veľmi šťastný, že sme dnes spolu, pretože mi včera večer požiadal o ruku. Poradím vám, aby ste sa obrátili na voodooconnect60@gmail.com, pretože v mojom živote urobil zázraky a verím, že vám môže pomôcť aj z akéhokoľvek problému, ktorému by ste mohli čeliť, pretože pracuje skutočne a všetko podrobne vysvetľuje. Jeho whatsap +234 8097014925, vyskúšajte ho a zostaňte šťastní

    ReplyDelete
  63. 2,950 / 5,000
    Translation results
    Ahoj, som NIRA SHALOM, som tu, aby som rozšírila túto dobrú správu do celého sveta o tom, ako som získala späť svoju bývalú lásku. Bláznil som sa, keď ma moja láska opustila kvôli inému dievčaťu minulý mesiac, ale keď som stretol priateľa, ktorý ma zoznámil s Babou Wale da Wiseman, veľkým poslom, porozprával som Baba Wale svoj problém o tom, ako ma moja bývalá láska opustila a tiež ako som potreboval získať prácu vo veľmi veľkej spoločnosti. Povedal mi len, že som prišiel na správne miesto, kde dostanem to, po čom moje srdce túži bez akýchkoľvek vedľajších účinkov. Povedal mi, čo musím urobiť, Potom, čo to bolo urobené, Počas nasledujúcich 2 dní mi moja láska zavolala na telefón a ospravedlňovala sa, že som žila predtým a tiež v nasledujúcom týždni po tom, čo mi moja láska zavolala prosiť o odpustenie, bol som pozvaný na pohovor do mojej želanej spoločnosti, kde by som potreboval pracovať ako nadriadený. Som taká šťastná a ohromená, že to musím povedať celému svetu o tom, ako mi Baba Wale pomáha splniť túžbu môjho srdca. Baba Wale je špecialista na všetky druhy kúziel a dobrej mágie. Ak potrebujete akúkoľvek pomoc, kontaktujte Baba Wale na nasledujúcej e-mailovej adrese: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Ďakujem neskôr

    ReplyDelete
  64. Ech wäert fir ëmmer dem Dr Ilekhojie dankbar sinn fir meng gebrach Bestietnes ze fixéieren nodeems mäi Mann mech fir seng Meeschtesch verlooss huet. Ech hunn ni un Zauber gegleeft bis mäi Frënd mech him agefouert huet. Am Ufank war ech skeptesch iwwer hien well ech vill iwwer gefälschte Leit héieren hunn déi sech virstellen, awer ech hunn meng Zweifel hannert mir gesat well ech verzweifelt war mäi Mann zréck ze kréien. Hien huet mir gutt erkläert a versprach, datt mäi Mann no sengem Reconciliatiounsritual eleng heem kënnt. Et huet nëmmen dräi Deeg gedauert ier mäi Mann zréckkoum. Ech liewen erëm glécklech mat mengem Mann no sou vill Kämpf a Scheedungsdrohungen. Merci Dr Ilekhojie. Säin direkten Telefon oder Whatsapp: +2348147400259 oder E-Mail:{gethelp05@gmail.com}

    ReplyDelete
  65. Dobrý deň, volám sa BRANDY KELVIN z USA, chcem podať svedectvo širokej verejnosti o tom, ako môj vzťah obnovila veľmoc Dr. Ayo Po troch mesiacoch osamelosti mi po kontakte s Dr. Ayo zavolal môj bývalý milenec že chce, aby sme sa vrátili a začali mať opäť dobrý domov, teraz sme šťastne ženatí s deťmi. Všetko vďaka Dr, Ayo za jeho duchovnú pomoc. Môžete ho kontaktovať na jeho e-maile, ak máte podobný problém alebo akékoľvek riešenie, ktoré by ste mohli potrebovať, prácu, rozvod, povýšenie na vašom pracovisku, liečenie, kúzlo peňazí atď. Môžete ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu: drayospell@gmail.com ALEBO Whatsapp alebo zavolajte cez +2347055691377

    1) Kúzla lásky
    2) Kúzla stratenej lásky
    3) Rozvodové kúzla
    4) Manželské kúzla
    5) Kúzlo viazania.
    6) Rozchodové kúzla
    7) Kúzlo lotérie

    ReplyDelete
  66. Bola som naozaj smutná a zranená, keď sa môj manžel rozhodol opustiť ma kvôli dievčaťu, ktoré je oveľa mladšie ako ja. Môj manžel je dosť bohatý, takže ho má veľa žien. Je to však milujúci a starostlivý muž, ale táto konkrétna mladá dáma sa ho zmocnila zvláštnym spôsobom, ktorý som nevedel vysvetliť. V určitom okamihu som myslela, že si vezmem život, pretože môj manžel ju mal naozaj rád, ale priateľ ma od toho odhovoril. Musel som hľadať duchovnú pomoc na internete a potom som čítal o rôznych úžasných komentároch o pánovi voodoo, veľa ľudí vydalo rôzne svedectvá o jeho dobrých skutkoch a obnovení manželstva. Vzal som si jeho e-mail voodooconnect60@gmail.com z jedného zo svedectiev a kontaktoval som ho. Povedal som mu o svojom probléme a dal mi pokyny, ktoré mám dodržiavať, a položky na nákup. Do siedmich (7) dní môj manžel prerušil všetky komunikačné prostriedky so zlou dámou, mal výčitky a prosil ma o odpustenie. Veľmi pekne ďakujem voodoo lord a navždy budem vďačný za vašu pomoc. Dúfam, že toto svedectvo uvidíte, pretože som sľúbil, že sa o svedectvo podelím, ak mi pomôžete. Môžete ho tiež kontaktovať na WhatsApp: +234 8097014925

    ReplyDelete
  67. Ďakujem veľmi pekne MATIANA, že ste mi dali vedieť o DR ALASHIRA Včera som tiež kontaktoval DR ALASHIRA ohľadom môjho problému a naozaj mi pomohol dostať priateľa späť ku mne. Všetko sa naozaj stalo presne tak, ako povedal DR ALASHIRA. Teraz som taká šťastná, že môj priateľ je so mnou .Nikdy som nečakal, že sa to stane tak rýchlo, že ma miluje nad moje očakávania .. ďakujem veľmi pekne ALASHIRA ..si naozaj skvelý muž, prosím priateľa, ak máš nejaké problémy v rodine Dr ALASHIRA ti môže pomôcť vrátiť tvoje manželstvo späť do normálu milenka späť k tebe..
    Môžete tiež kontaktovať DR ALLAM, ak sa vyskytnú nejaké problémy vo vašom vzťahu.dralahalah@gmail.com alebo whatsapp / viber +23408141787897 WHATSAP +2348115720823 ..

    ReplyDelete
  68. Bianca Kázecký2/15/2023 11:20:00 AM

    Som veľmi rád, že sa môžem podeliť o toto moje fantastické svedectvo. Môj život sa za 48 hodín úplne zmenil. Vidím sa v zrkadle a usmievam sa. Prvýkrát po veky dôverujem v seba a svoje schopnosti. Mám svojho priateľa späť v mojom živote s pomocou Dr Isikolo. Ospravedlnil sa 48 hodín po vytvorení kúzla. Povedal, že si uvedomil, že sa v skutočnosti nikdy nechcel rozísť. nezvládol tú emocionálnu batožinu, ktorú som so sebou celý čas nosil. Povedal, že si myslí, že má negatívny vplyv na môj život a že bude najlepšie odísť. Povedal, že je ťažké, že som stále hovoril o minulosti. Obaja sme si navzájom odpustili. Bolo mi povedané, že sú to mesiace. Som živým dôkazom toho, čo DR ISIKOLO dokáže. Ďakujem vám veľmi pekne, doktor Isikolo, za úžasnú vec, ktorú ste urobili v mojom vzťahu. Teraz som taká šťastná. S vašou pomocou sme boli obaja schopní vidieť a hovoriť pravdu jeden druhému. Som veľmi rád, že vás môžem kontaktovať a iniciovať, aby sa to všetko stalo. Každý, kto má problém vo vzťahu, môže kontaktovať Dr Isikolo prostredníctvom e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com alebo mu poslať SMS na WhatsApp: +2348133261196

    ReplyDelete
  69. Väčšina ľudí v súčasnosti trpí a má bolesti v rôznych vzťahoch a zdraví, pretože je ťažké opustiť svoju pravú lásku, niekedy sa tvárime, že je všetko v poriadku, ale nie je. Aby sme mali milovaného človeka, snažíme sa nájsť radosť a šťastie aj prostredníctvom puta, ktoré ste si rokmi vytvorili. Voodoo Lord je tu, aby pomohol zlomenému a chorému telu svojimi mocnými kúzlami. Je schopný obnoviť život lásky, ktorý bol preč. Jeho kontakt je voodooconnect60@gmail.com, Whatsapp +2348097014925. Ľuďom so vzťahovými či manželskými a aj zdravotnými problémami odporúčam, aby ho čo najskôr kontaktovali. Tiež pomohol tým, ktorých som odporučil, nájsť riešenia ich vlastných problémov. Je taký skutočný a čestný. Keď ho kontaktujete, nemáte čo stratiť, takže teraz vyhľadajte pomoc.


    ReplyDelete
  70. Chcem, aby svet poznal skvelého muža, ktorého väčšina ľudí pozná ako pána voodoo, ktorý má dokonalé riešenie na problémy vzťahov, manželstiev a zdravotných problémov. Hlavným dôvodom, prečo som išla k pánovi voodoo, bolo hľadať riešenie, ako priviesť späť môjho manžela a otehotnieť, pretože ma manžel opustil, pretože som po 14 rokoch manželstva nemohla otehotnieť. Nedávno som na internete čítal niekoľko svedectiev, že niektorí ľudia napísali o voodoo Lord a veľmi ma to potešilo a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Dokonale to urobil, keď prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov neskôr som počala. Teraz som hrdou mamou dvojičiek, chlapčeka a dievčatka a môj manžel ma nikdy neprestal milovať a žijeme spolu veľmi šťastní. Nemôžem prestať zverejňovať jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Každý, kto potrebuje jeho pomoc, by ho mal kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo si ho pridať na whatsapp [+234 8097014925]  Môžete ho kontaktovať ešte dnes, aby vyriešil vaše problémy a zostal navždy šťastný.

    ReplyDelete
  71. Ahoj, som vďačný doktorovi Mutabovi za to, že mi pomohol zoslať kúzlo lásky, ktoré priviedlo späť môjho bývalého priateľa, ak chceš jeho pomoc, napíš mu na adresu greatmutaba@gmail.com alebo si ho pridajte na WhatsApp +2348054681416, je to mocný muž

    ReplyDelete
  72. Ďakujem doktorovi Okpovi za to, že do 24 hodín priviedol späť môjho milenca so svojimi skvelými schopnosťami a som šťastná, že mám svojho milenca opäť v náručí po tom, čo ma na 3 roky opustil. Som rada, že ho mám opäť vo svojom živote, pretože ho veľmi milujem. Skutočne si vážim pomoc doktora Okpa a ktokoľvek potrebuje pomoc, nech kontaktuje doktora Okpa prostredníctvom: okpatemleofsolution@gmail.com alebo mobilného telefónu: +27653527813.

    webová stránka: https://okpatemleofsoluti.wixsite.com/my-site-1

    Meno Luciana.

    ReplyDelete
  73. Ďakujem vám, pane, za vaše skutočné kúzla. Je to naozaj neuveriteľné a v živote som nič podobné nezažil. Predtým, ako som ťa stretol, Pane, skúšal som všetky možné spôsoby, ako získať svoju ženu späť, ale v skutočnosti som si uvedomil, že mi nič nefungovalo a že moja žena si ku mne vypestovala veľa nenávisti. nebola žiadna nádej na opätovné stretnutie s mojou bývalou manželkou a deťmi. Ale keď som si prečítal dobré recenzie na vašu prácu, pane, rozhodol som sa to vyskúšať a urobil som všetko, čo ste mi prikázali a ja som vám dôveroval a postupoval podľa vašich pokynov presne tak, ako ste mi zaručili do 48 hodín, a to bolo presne vtedy volala mi manželka.. Teraz sme spokojnejší ako kedykoľvek predtým. Všetko vyzerá perfektne a tak prirodzene! Ďakujem veľmi pekne za vaše autentické a nesporné kúzla. Ďakujem pane za pomoc. Takže sľubujem, že o vás poviem svetu skvelú prácu, Ak potrebujete pomoc vo vašom manželstve s nefunkčným vzťahom, kontaktujte Dr. AYO hneď teraz a požiadajte o naliehavú pomoc WhatsApp +2347055691377 alebo e-mail drayospell@gmail.com Chcem každého, kto čelí akýmkoľvek problém by mal tiež čoskoro vydať svedectvo. Tak ako ja dnes

    ReplyDelete
  74. Volám sa Andrea Rose, pochádzam z Anglicka a píšem ďalšie svedectvo o dobrej práci, ktorú vykonal verný DR. AYO, čarodejník. v živote som si nemyslel, že existuje niečo také ako duchovný príhovor. Môj problém sa začal pred deviatimi mesiacmi, keď sa otec mojich detí začal správať zvláštne, nikdy som nevedela, že má pomer mimo nášho manželského domu. že svitanie vo mne v ten 19. neverný deň 21. apríla o 16:23 hod. keď si prišiel do domu vyzdvihnúť veci, keď som zistil, že sa mu situácia vymkla spod kontroly a potom mi povedal, že sa zrieka manželstva, ktoré som si vybudoval viac ako keď som mal päť rokov, bol zmätený a ohromený, že Volal som priateľom a rodine, ale bezvýsledne. O dva mesiace neskôr som začal mať problémy s tým, že moje deti boli staré v prenájme a tým všetkým som si toho naozaj prešiel veľa. až kým som jedného dňa nebrowsoval po internete a nemal som možnosť stretnúť čarodejníka, ktorý tomu nikdy neveril, no potreboval som, aby sa vrátil, tak mi ten čarodejník v zásade dal problém, že som mu nikdy neveril, tak som robil, ale viete, že spoločný problém je napoly vyriešený po týždni, môj manžel mi zavolal a povedal mi, že sa vráti domov a to je všetko. teraz žijeme šťastne. môžete kontaktovať DR AYO so žiadosťou o pomoc na jeho whatsapp + 2347055691377 alebo e-mail: drayospell@gmail.com

    ReplyDelete
  75. Ako som dostal späť svojho bývalého manžela... Menom sa volám Vargas. Zdravím všetkých, ktorí čítajú toto svedectvo. Môj manžel ma po troch (3) rokoch manželstva odmietol len preto, že ho iná žena očarila a nechala mňa a dieťa trpieť. jedného dňa, keď som čítal web, videl som príspevok, ako toto zaklínadlo pomohlo žene získať svojho manžela späť, a dal som mu odpoveď na jeho adresu a povedal som mu, že žena mala na môjho manžela kúzlo a on povedal mi, že mi pomôže získať môjho manžela späť, po 2 dňoch budem mať opäť svojho manžela. Veril som mu a dnes som rád, že môžem všetkým oznámiť, že tento kúzelník má moc priviesť milencov späť. Pretože teraz som s manželom šťastná. Ďakujem za Dr. AYO. Jeho e-mail: drayospell@gmail. com alebo whatsapp mu +2347055691377

    ReplyDelete
  76. Chcem vám predstaviť najväčšieho zo všetkých čias, pokiaľ existuje. Najväčší zaklínač všetkých čias, muž, ktorý dokázal, že je výnimočný vo svojej práci, priveďte späť tých, o ktorých si myslíte, že vás opustili a už sa nikdy nemôžu vrátiť. Chubygreat@gmail.com pomohla mnohým ľuďom v ich vzťahu, rodinnom stave, v snahe získať svojho partnera späť alebo získať povýšenie na vašom pracovisku, stačí kontaktovať chubygreat a vaše problémy sú vyriešené. Robil to a stále to robí, s jeho mocou sú vaše problémy preč, verte mi, že to urobil pre mňa a nemôžem prestať svedčiť, pretože som ohromený týmto mužom, len teraz kontaktujte chubygreat a požiadajte o pomoc čo najskôr s jeho nasledujúcimi údajmi "; whatsapp +2349056504566 alebo e-mailom na chubygreat@gmail.com a vaše problémy sú vyriešené.

    ReplyDelete
  77. Posledné štyri roky som trpel (HERPES  VÍRUS) a mal som neustále bolesti, najmä v intímnych partiách. Počas prvého roka som mal vieru v Boha, že raz budem uzdravený. Táto choroba mi začala kolovať po celom tele a liečim sa u svojho lekára, pred pár týždňami som hľadal na internete nejaké informácie o prevencii tohto ochorenia, pri hľadaní som uvidel svedectvo niekoho ktorá bola vyliečená z (HERPES VÍRUS) mužom zvaným voodoo lord a dala e-mailovú adresu a číslo WhatsApp tohto muža a odporučila ľuďom s ťažkým ochorením, aby ho kontaktovali , že jej pomohol vyliečiť rakovinu pred viac ako 5 rokmi a rakovinu nikdy sa nevrátila a bola úplne uzdravená. Tak som napísal pánovi voodoo a povedal som mu o mojom (HERPES VÍRUS), povedal mi, aby som sa nebál, že sa vyliečim. Nikdy som tomu neveril, ale musel som ísť na skúšku, pretože si veľmi vážim svoj život, zdravie a pohodlie. Po všetkých procedúrach a liekoch, ktoré mi dal tento muž, som o niekoľko týždňov neskôr začal pociťovať zmeny na celom mojom tele a pán voodoo ma uistil, že som vyliečený. Po nejakom čase som išiel k svojmu lekárovi v nemocnici, aby mi potvrdil, či som konečne vyliečený, a potvrdilo sa, že som uzdravený a môj lekár bol veľmi prekvapený. Takže môžem smelo poradiť každému telu, ktoré bojuje s akýmkoľvek typom choroby, aby kontaktovalo pána voodoo. E-mail:::: voodooconnect60@gmail.com, WhatsApp: +2348097014925

    ReplyDelete
  78. Ďaleka Lipták5/04/2023 05:32:00 PM

    Nikdy predtým som nemal STD (sexuálne prenosné ochorenie) a nikdy som nemal nechránený sex. Mala som však priateľa, ktorý mal v tom čase opar. Úprimne povedané, predpokladali sme, že je to len miesto, pretože sme sa doteraz o HERPES nikdy nedozvedeli. Venovali sme sa orálnemu sexu a tak som dostal HERPES. Ďakujem Bohu, že som na internete našiel pána voodoo, ktorý zoslal nejaké wellness kúzlo a tiež mi pripravil bylinný liek, ktorý som s vierou užíval len 14 dní, potom, keď som si na svojom tele začal všímať zmeny, išiel som na kontrolu do nemocnice a potvrdil som že som bol úplne vyliečený z HERPES (herpes negatívny). Jeho lieky nemajú VEDĽAJŠIE ÚČINKY, pri užívaní drog nie je žiadna špeciálna diéta, môžete ho kontaktovať na jeho e-maile: voodooconnect60@gmail.com a tiež na WhatsApp +234- 8097014925 a vyriešiť všetky svoje zdravotné problémy.

    ReplyDelete
  79. Po roku stroskotaného manželstva ma opustil milenec aj s deťmi, chcel to všetko ukončiť, skoro som spáchala samovraždu, lebo nás nenechal nič, celý ten čas bol citovo na dne. Vďaka čarodejníkovi s názvom DR Ayo, s ktorým som sa stretol online a ktorý mi priviedol môjho milenca späť. V jeden verný deň som pri prehliadaní internetu narazil na niekoľko svedectiev o DR Ayo. Niektorí ľudia svedčili, že priviedol späť svojho bývalého milenca, niektorí svedčili, že obnovuje maternicu, lieči rakovinu a iné choroby, môžete kontaktovať na WhatsApp +2347055691377 alebo e-mailom drayospell@gmail.com. Je to najlepší čarodejník, ktorý vám môže pomôcť s vašimi problémami.

    ReplyDelete
  80. Naozaj si vážim doktora Aya, mocného čarovača, ktorý mi pomohol zoslať mocné kúzlo lásky, ktoré priviedlo môjho bývalého manžela do 48 hodín po tom, čo mu poskytol všetky podrobnosti, ktoré odo mňa požadoval, a po zoslaní kúzla sa môj bývalý manžel vrátil, aby sa ospravedlnil, že som mal by ho prijať a že sa to už dlho nestane, odkedy som stretol tohto kúzelníka online, môj príbeh sa zmenil k dobrému, kontaktujte ho prostredníctvom e-mailu drayospell@gmail.com alebo volajte/whatsapp +23487055691377. Všetko vďaka Dr Ayo za dobrú prácu...

    ReplyDelete
  81. Dobrý deň, volám sa Elena zo Španielska. Chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zaklínačovi zvanom Dr Ayo White, môj manžel ma podvádzal a keď som sa ho spýtala, čo sa deje, už sa mi a našim deťom nezaviazal. povedal mi, že sa do mňa zamiloval a chce sa rozviesť. Bol taký zlomený, že som preplakala celý deň a celú noc, no odišiel z domu. Hľadal niečo na internete, keď som videl článok o tom, ako pomohol veľký a mocný doktor Ayo White. toľko ľudí v podobnej situácii ako ja, e-mailová adresa tam bola, tak som mu poslal e-mail, v ktorom som ho informoval o mojom probléme, povedal mi, že sa mi ozve do 24 hodín. Nasledujúci deň urobil všetko, o čo ma požiadal, na moje najväčšie prekvapenie. manžel sa vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som mu odpustila a prijala ho, môže vám tiež pomôcť, kontaktujte ho drayospell@gmail.com alebo whatsapp ho +2347055691377

    ReplyDelete
  82. Toto je moje svedectvo o dobrej práci muža, ktorý mi pomohol. Volám sa Isabella Brown a mám základňu v Londýne. Môj život je späť!!! Po 8 rokoch manželstva ma manžel opustil a nechal ma s našimi tromi deťmi. Cítil som, že môj život sa chýli ku koncu a rozpadá sa. Vďaka čarodejníčke s názvom DR Barbara, ktorú som stretol online. V jeden verný deň, keď som si prezeral internet, hľadal som dobrého kúzla, ktorý by mohol vyriešiť moje problémy. Narazil som na sériu svedectiev o tomto konkrétnom čarodejníkovi. Niektorí ľudia svedčili, že priviedol späť ich bývalú milenku, iní svedčili, že obnovuje lono, iní svedčili, že dokáže čarovať, aby zastavil rozvod a tak ďalej. Videl som jedno konkrétne svedectvo, bolo to o žene zvanej grace, svedčila o tom, ako Dr. Barbara priviedla späť svojho bývalého milenca za menej ako 42 hodín a na konci svedectva zahodila e-mailovú adresu Dr. Barbary. Po prečítaní tohto všetkého som sa rozhodol vyskúšať DR Barbaru. Kontaktoval som ho e-mailom a vysvetlil som mu môj problém. Len za 3 dni sa ku mne vrátil môj manžel. Vyriešili sme naše problémy a sme ešte šťastnejší ako predtým. Doktorka Barbara je skutočne talentovaný a nadaný muž a neprestanem ho publikovať, pretože je to úžasný človek... Ak máte problém a hľadáte skutočného a skutočného kúzla, ktorý by tento problém vyriešil. Vyskúšajte dnes skvelého doktora Barbaru, možno bude odpoveďou na váš problém. Tu je jeho kontakt: barbaravoodootempel@gmail.com Ďakujem skvele Barbara. Kontaktujte ho v nasledujúcich prípadoch:
    (1) Ak chcete svojho bývalého späť.
    (2) ak máte vždy zlé sny.
    (3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
    (4) Chcete, aby za vami bežali ženy/muži.
    (5) Ak chcete dieťa.
    (6) Chcete byť bohatý.
    (7) Chcete pripútať svojho manžela/manželku, aby ste boli navždy vaši.
    (8) Ak potrebujete finančnú pomoc.
    (9) Bylinná starostlivosť
    10) Pomôžte dostať ľudí z väzenia
    (11) Manželské kúzla
    (12)Zázračné kúzla
    (13) Kúzla krásy
    (14) PROROCKÉ Kúzlo
    (15) Kúzla príťažlivosti
    (16) Odstráňte kúzla choroby
    (17) Kúzla na víťazstvo vo voľbách
    (18) ÚSPECH V SKÚŠKACH KÚZEL
    (19) Kúzlo na získanie toho, kto ťa bude milovať.
    (20) Obchodné kúzlo
    (21) Odstráňte kúzla HIV Sickness
    Kontaktujte ho ešte dnes na:
    barbaravoodootempel@gmail.com
    +2347032152878.
    Môžete HO KONTAKTOVAŤ aj v aplikácii whats na rovnakom telefónnom čísle.

    ReplyDelete
  83. Volám sa Tessy Normanová, vždy som si bola vedomá vzťahov, môj život sa zrútil od chvíle, keď ma a moju dcéru z neznámych dôvodov manžel opustil kvôli inej žene. prisahal som, že už nikdy nebudem milovať žiadneho muža. mama mi vždy radila ísť ďalej, ale milujem Roberta. znamenal pre mňa všetko. Hľadal som spôsoby, ako ho priviesť späť, ale neodpovedal mi a nikdy sa nevrátil, požiadali ma, aby som vyskúšal zaklínadlo online. Vyskúšal som niekoľko, ale všetky sa ukázali ako neúspešné, kým som nestretol doktorku Bárbaru. je to taká milá žena a pomohla mi priviesť Roberta späť za 48 hodín. Robert sa vrátil do domu a prosil ma, aby som mu odpustil. Bol som prekvapený. Práve teraz sme obaja spolu silnejší a veci v našom živote fungujú dobre. Ak máte nejaké problémy so vzťahmi alebo životné problémy, môžete kontaktovať Dr Bárbara na jej e-mail barbaravoodootempel@gmail.com alebo WhatsApp +2347032152878 pre najlepšie riešenie Ďakujem neskôr...

    ReplyDelete
  84. Toto je moje svedectvo o dobrej práci muža, ktorý mi pomohol. Volám sa Mary Clifford a mám základňu v Londýne. Môj život je späť!!! Po 8 rokoch manželstva ma manžel opustil a nechal ma s našimi tromi deťmi. Cítil som, že môj život sa chýli ku koncu a rozpadá sa. Vďaka čarodejníčke s názvom DR barbara, ktorú som stretol online. V jeden verný deň, keď som si prezeral internet, hľadal som dobrého kúzla, ktorý by mohol vyriešiť moje problémy. Narazil som na sériu svedectiev o tomto konkrétnom čarodejníkovi. Niektorí ľudia svedčili, že priviedol späť ich bývalú milenku, iní svedčili, že obnovuje lono, iní svedčili, že dokáže čarovať, aby zastavil rozvod a tak ďalej. Videl som jedno konkrétne svedectvo, bolo to o žene zvanej grace, ktorá svedčila o tom, ako Dr barbara priviedla späť svojho bývalého milenca za menej ako 48 hodín a na konci svedectva zahodila e-mailovú adresu Dr. Barbary. Po prečítaní tohto všetkého som sa rozhodol vyskúšať DR barbaru. Kontaktoval som ho e-mailom a vysvetlil som mu môj problém. Len za 3 dni sa ku mne vrátil môj manžel. Vyriešili sme naše problémy a sme ešte šťastnejší ako predtým. Dr barbara EMAIL:barbaravoodootempel@gmail je skutočne talentovaný a nadaný a neprestanem ho publikovať, pretože je to úžasný človek...Ak máte problém a hľadáte skutočného a skutočného čarovača, ktorý by tento problém vyriešil vy. Vyskúšajte dnes skvelého doktora barbaru, možno bude odpoveďou na váš problém. Tu je jeho kontakt: EMAIL:barbaravoodootempel@gmail Ďakujem, skvelá barbara Kontaktujte ho v nasledujúcich prípadoch: (1)Ak chcete svojho bývalého späť.
    (2) ak máte vždy zlé sny.
    (3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
    (4) Chcete, aby za vami bežali ženy/muži.
    (5) Ak chcete dieťa.
    (6) Chcete byť bohatý.
    (7) Chcete pripútať svojho manžela/manželku, aby ste boli navždy vaši.
    (8) Ak potrebujete finančnú pomoc.
    (9) Bylinná starostlivosť
    10) Pomôžte dostať ľudí z väzenia
    (11) Manželské kúzla
    (12)Zázračné kúzla
    (13) Kúzla krásy
    (14) PROROCKÉ Kúzlo
    (15) Kúzla príťažlivosti
    (16) Kúzla zlých očí
    (17) Kúzlo bozkávania
    (18) Odstráňte kúzla choroby
    (19) Kúzla na víťazstvo vo voľbách
    (20) ÚSPECH V SKÚŠKACH KÚZEL
    (21) Kúzlo na získanie toho, kto ťa bude milovať.
    (22) Obchodné kúzlo
    (23) Odstráňte kúzla HIV Sickness

    Kontaktujte ho ešte dnes na:
    barbaravoodootempel@gmail.com
    +2347032152878.
    Môžete HO KONTAKTOVAŤ aj v aplikácii whats na rovnakom telefónnom čísle.

    ReplyDelete
  85. Ahojte všetci tu!! Moja snúbenica Lesbian, ktorá ma opustila, je späť, chcem sa s vami na tejto stránke podeliť o svoje svedectvo, je to moje šťastie, minulý rok ma moja Lesbická manželka opustila kvôli inej žene, opustila ma samého a chýba mi, keďže všetko bolo také ťažké pre mňa, pretože ju naozaj tak veľmi milujem, nestratil som nádej, snažil som sa zo všetkých síl dostať ju späť, keď som hľadal na internete a čítal svedectvá Dr WALE, ako pomáha ľuďom dostať sa tam späť Bývalý milenec, mal som inú možnosť, ako vyhľadať pomoc, kontaktoval som Dr. WALE, aby som mu vysvetlil svoj problém, Dr WALE Zaručte mi, že sa nebudem báť, že mi pomôže zoslať kúzlo lásky na oplátku, ktoré privedie moju lesbickú manželku späť a uistí ma v priebehu týždeň, bolo to ako kúzlo moja žena, ktorá ma opustila, určite sa vráti späť, nemohol som uveriť, keď opustila druhú dámu a vrátila sa ku mne s toľkou láskou a starostlivou vôľou, teraz sú spolu, nikdy na to nezabudnem pomoc, ktorú pre mňa urobil doktor WALE, kúzlo lásky, ktoré priviedlo moju ženu späť. Ak ste tu a potrebujete pomoc, aby ste dostali svojho bývalého späť, kontaktujte Dr WALE prostredníctvom tohto WhatsApp/Viber: +2347054019402 ALEBO e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  86. Chcem svedčiť o mocnom DR WALE za záchranu môjho manželstva. Musím byť jedným z mála ľudí, ktorí nemajú problém ukázať a povedať ľuďom, aký som vďačný za to, že moje manželstvo bolo melodické a hladké. Snažila som sa byť o manželstve s manželom pozitívnejšia, zdá sa, že to trvalo večnosť. Iná pani mi zobrala manžela a obaja sa presťahovali. Plakala som a hľadala som ho, aby sa vrátil, ale odmietol prijať moje hovory ani vrátiť správy. Môj priateľ ma zoznámil so silným kúzlom s názvom DR WALE, ktorý mi pomohol zoslať veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi v priebehu niekoľkých týždňov priviedlo späť môjho manžela. Bola som ohromená a prekvapená, keď ma môj manžel volal, aby ma prosil o odpustenie, kvôli mocnému kúzlu lásky DR WALE. Ak máte akýkoľvek problém v manželstve alebo vo vzťahu, nezabudnite kontaktovať DR WALE pomocou nasledujúcich spôsobov. Môžete mu zavolať alebo napísať priamo cez WhatsApp/Viber: +2347054019402 ALEBO E-mail:
    drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  87. Chcel by som vás všetkým odporučiť dôveryhodnému a úprimnému veriteľovi súkromných pôžičiek, ktorý mi schválil moju pôžičku v priebehu niekoľkých hodín po toľkých neúspešných pokusoch získať pôžičku, bol som prekvapený a šťastný, že ma súkromný veriteľ zachránil a ponúkol mi pôžička s 2% úrokovou sadzbou, kontaktujte ju teraz, ak potrebujete naliehavú pôžičku E-mail: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete
  88. Dobrý deň, volám sa Mavis Marian Agure z USA. Chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zosielateľovi kúziel menom Dr. UDAMA ADA. Môj manžel ma podvádzal a už sa nezaväzoval ku mne a našim deťom, keď som sa ho opýtala, v čom je problém, povedal mi, že sa do mňa nemiloval a chcel sa rozviesť, bola som taká zlomená, že som plakala veľa dní a nocí ale odišiel z domu bez toho, aby povedal, kam ide. Hľadal som niečo online, keď som uvidel článok o tom, ako skvelý a mocný Dr. UDAMA pomohol toľkým v podobnej situácii ako ja, jeho e-mailová adresa tam bola, tak som mu poslal e-mail, v ktorom som mu povedal o svojom probléme, povedal mi, že vráti sa ku mne do 24 hodín, ak urobím všetko, o čo ma žiada, čo som urobil, ako ma požiadal, v deň hniezdenia sa môj manžel na moje najväčšie prekvapenie vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som odpustila a prijala môže vám tiež pomôcť kontaktovať ho ešte dnes; E-mail udamaada@yahoo.com Zavolajte / WhatsApp +18185329812

    ReplyDelete
  89. Dobrý deň, priateľu, bol som zranený a zlomilo mi to srdce, keď sa medzi mnou a mojím manželom pred siedmimi mesiacmi v manželstve stal veľmi veľký problém. Tak zlé, že dal prípad na rozvodový súd. Povedal, že už nikdy so mnou nechce byť a že ma už nemiluje. Tak sa zbalil z domu a prinútil mňa a moje deti prežiť intenzívnu bolesť. Snažil som sa ho všetkými možnými prostriedkami po mnohých prosbách vrátiť, no neúspešne. A potvrdil, že sa rozhodol a už ma nechce vidieť. Raz večer, keď som sa vracal z práce, som stretol svojho starého priateľa, ktorý si hľadal manžela a všetko som mu vysvetlil, a tak mi povedal, že jediný spôsob, ako môžem získať svojho manžela späť, je navštíviť kúzelníka, pretože to naozaj urobil tiež. Na mágiu som teda nikdy neveril, no nezostávalo mi nič iné, len sa riadiť jeho radami. Potom mi dal e-mailovú adresu kúzelníka, ktorého navštívil. Dr WAVA. Nasledujúce ráno som poslala e-mail na adresu, ktorú mi dal, a zaklínač mi sľúbil, že v najbližších dvoch dňoch dostanem svojho manžela späť. Aké úžasné vyhlásenie!! Nikdy som tomu neveril, tak sa so mnou rozprával a povedal mi všetko, čo musím urobiť. Potom ich urobím Bez zvýšenia, potom mi o dva dni prekvapivo zavolal manžel, ktorý sa mi posledných 7 mesiacov neozval, aby mi oznámil, že sa vráti. Tak úžasný!! A tak sa v ten deň vrátil s množstvom lásky a radosti a ospravedlnil sa za svoju chybu a bolesť, ktorú spôsobil mne a mojim deťom. Potom od toho dňa bolo naše spojenie silnejšie ako predtým, s pomocou veľkého čarodejníka. Takže, ak máte nejaké problémy, poradím vám, kontaktujte Dr. WAVA na email: drwava3@gmail.com alebo ho kontaktujte na WhatsApp a -Viber s týmto číslom: +22960784513

    ReplyDelete
  90. Genuine Hackers je najlepším riešením na získanie ukradnutej kryptomeny. Pomohli mi získať späť stratené tokeny po tom, čo som sa stal obeťou phishingového podvodu na Telegrame, kde útočníci získali prístup k mojej peňaženke a ukradli všetky moje mince. S pomocou Genuine Hackers sa mi podarilo získať späť celkom 11,8 BTC a 6,479 ETH do 2 dní od odoslania môjho prípadu. Kontaktujte GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM alebo cez WhatsApp +1 (260) 218-3592 pre spoľahlivé a efektívne služby obnovy.

    ReplyDelete
  91. SOM PANI. LINDA A CHCEME SVEDECTVO O TOM, AKO MI DR AYO POMOHOL ZÍSKAŤ SPÄŤ MÔJHO BÝVALÉHO MANŽELA, KTORÝ MŇA A MOJE DETI OPUSTILI PRE INÚ ŽENU A DNES SOM VEĽMI NAPLNENÁ, PRETOŽE MÔJ MANŽEL JE SPÄŤ PO KONTAKTE S IDR Som teraz veľmi spokojný s mojou rodinou, fungovalo to pre mňa a verím, že to bude fungovať aj pre vás, len mu to skúste a sledujte toto je jasná pravda od svedka. Ešte raz ďakujem Dr AYO, ak ho chcete kontaktovať prostredníctvom e-mailu: drayospell@gmail.com alebo zavolajte / whatsapp: alebo cez viber +2347055691377

    ReplyDelete
  92. KONEČNE SOM NAŠLA JEDINÉ PRAVDIVÉ KÚZLAČKY A BOH VÁS ODMENÍ DR. AYO priviedol späť môjho milenca, keď MŇA zlyhal iný čarovač, je to najlepší čarovač na planéte Zem. Skontaktoval som sa s niekoľkými kúzlami, aby mi pomohli priviesť späť môjho milenca, a potom, čo môj bývalý opustil mňa a môjho syna na 2 roky a presťahoval sa k inej žene a všetko toto čarovanie mi zvyčajne sľúbili a nakoniec ma zlyhali. MOJE MENO, SLEČNA NORAH. Pred dvoma týždňami som bol na ulici 148 na vrchole Ave Jersey city NJ a jedna dáma zdieľala tento účet, tak som jeden zozbieral a obsah bol o tomto kúzlacom, ktorý priviedol späť jej milenca a tiež v účte, o ktorom povedala, že je zdieľaním účtu za ruku, aby ste zvýšili povedomie o tom, že stále existujú skutoční kúzlatelia, a tiež ako spôsob, ako poďakovať veľkému čarujúcemu. predtým, ako som stretol túto dámu, ktorá zdieľala bankovku, sa už vzdala kúziel, pretože len sľubujú a zlyhajú, takže tento verný deň, keď som stretol túto dámu a prečítal som si obsah bankovky, bol taký, ako predtým, než sa dáma podelí o túto bankovku na ulici to znamená, že kúzlo naozaj funguje, tak som ho kontaktoval a po 24 hodinách celý môj príbeh zmenil môj manžel, ktorý odišiel bez akéhokoľvek dôvodu, sa vrátil. Tento príspevok som použil ako svoj vlastný účet, aby som ľuďom povedal, aký skvelý je DR.AYO a tiež zdieľal jeho kontakt s celým svetom.
    Jeho email drayospell@gmail.com
    WhatsApp číslo alebo viber +2347055691377
    A NA TOHTO MUŽA NA ZEMI NIKDY NEZABUDNEM. ĎAKUJEM.

    ReplyDelete
  93. Dobrý deň, som taká šťastná, že sa o to podelím s každým na nete, stále vám nemôžem dostatočne poďakovať DR AYO, môj priateľ ma opustil a odišiel za mladšou dámou, pretože som nemohla porodiť kvôli PCOS. Bola som taká zničená. Bola som osamelá, veľa som plakala, dokonca som sa pokúšala vziať si život. Potom mi môj priateľ povedal o tomto mocnom mužovi DR AYO, ktorý jej pomohol urobiť manželstvo dokonalým. Tiež som bol online a urobil som si ďalší prieskum o DR AYO. Nebol som si príliš istý, ale rozhodol som sa vyskúšať DR AYO. Povedal mi, aby som sa nebál, všetko bude v poriadku. Povedal mi, že všetko, čo potreboval, boli mocné predmety a ja som mu poslal peniaze, aby tie veci dostal, a on urobil svoju prácu a poslal mi video dôkaz a povedal mi, aby som počkal 24 hodín a môj priateľ sa mi vráti. Nasledujúce ráno na moje prekvapenie to bol môj priateľ na kolenách a prosil ma, aby som mu odpustila a ja odpúšťam svojmu priateľovi. Som taká šťastná, neskončilo to tam, som hrdá na to, že môžem povedať, že som dva týždne tehotná. Ďakujem veľmi pekne DR AYO Som navždy vďačný. Kontaktujte ho Whats App: ALEBO VIBER +2347055691377 ALEBO E-mail: drayospell@gmail.com

    ReplyDelete
  94. Oslávte Vianoce s láskou svojho života. Navrhujem, aby ste kontaktovali Dr.AYO. Priviedol späť môjho bývalého priateľa. Môj priateľ ma opustil a ja som bola zničená. Najbolestivejšie je, že som bola pre neho tehotná. Chcel som ho späť. Urobil som všetko, čo bolo v mojich silách, aby som ho priviedol späť, ale všetko bolo márne, tak veľmi som ho chcel späť kvôli láske, ktorú som k nemu mal, o všetko som ho prosil, sľuboval som, ale odmietol. Vysvetlil som svoj problém sestre a ona mi navrhla, aby som radšej kontaktoval kúzelníka, ktorý by mi mohol pomôcť zoslať kúzlo, aby som ho priviedol späť, nemal som inú možnosť, ako to skúsiť. Poslal som správu čarujúcemu, ktorý sa volal Dr.AYO, a on ma uistil, že nie je žiadny problém a že do 72 hodín bude všetko v poriadku. Vrhol kúzlo a prekvapivo o 72 hodín neskôr mi môj priateľ zavolal. Bolo to také prekvapujúce, že som odpovedal na hovor a všetko, čo povedal, bolo, že je mu tak ľúto všetkého, čo sa stalo. Chcel, aby sme sa k sebe vrátili. Tiež povedal, že ma tak veľmi miluje. Bola som taká šťastná a išla som k nemu, a tak sme spolu opäť začali šťastne žiť. vďaka Dr.AYO. ak ste tu a váš milenec vás odmieta, alebo sa váš priateľ presťahoval k inému dievčaťu, už neplačte, kontaktujte Dr.AYO so žiadosťou o pomoc hneď..Tu je jeho kontakt. WhatsApp: OR VIBERS +2347055691377,E-mail: drayospell@gmail. com

    ReplyDelete
  95. Môj manžel sa ku mne vrátil s pomocou doktora UDAMA, ktorý mi pomohol obnoviť môj vzťah po 7 mesiacoch rozpadu vzťahu. Teraz žijem šťastne s manželom a správa sa ku mne ako ku kráľovnej. Všetko vďaka UDAMA. Kontaktujte UDAMA cez Call / WhatsApp (+1 818 532 9812) a Viber (+27 63 873 8464) alebo e-mailom (UDAMAADA@YAHOO.com). Bude to odpoveď na váš problém, verte mi. Som živým dôkazom jej dobrej práce. .

    ReplyDelete
  96. Nikdy som nevedela, že mám veľkú šancu mať svojho muža späť, kým som nestretla DR Ayo. Bolo to pre mňa naozaj ťažké, keď ma môj priateľ opustil kvôli inej žene. Bol som zničený a nemohol som sa dostať späť. Jeho priatelia a rodina robili všetko, čo bolo v ich silách, aby nás znovu spojili, ale ukázalo sa, že to bolo neúspešné. Niekoľko mesiacov som bol sám a nevidel som, že by som niekoho miloval. Takže som musel vyhľadať pomoc od DR AYO, ktorý mi dal privilégium zabezpečiť, aby boli moje túžby môjho srdca splnené. Znovu nás spojil a láska a šťastie boli obnovené. Jeho slová sú jeho viazané a nikdy nezlyhá, keď komukoľvek sľúbi 48 hodín na dosiahnutie výsledku, čo ma ohromilo, keď sa môj vlastný výsledok prejavil. Nesnažte sa hľadať pomoc inde. Kontaktujte ho teraz. Jeho e-mail: drayospell@gmail.com alebo mu napíšte SMS cez Vibers alebo WhatsApp: +2347055691377.

    ReplyDelete
  97. Moje meno je Giovanni Jahem. Prešla som ťažkými časmi s rôznymi mužmi, ktorí našli pravú lásku a skutočné prijatie, až kým som nestretla svojho manžela, ktorý vstúpil do môjho života a miloval ma tak, že sa to nedá vysvetliť. Žili sme spolu 2 roky a boli sme šťastní, až kým neprišlo príliš veľa hádok a nerozdelili sme sa. Myslela som si, že môžem ísť ďalej, ale uvedomila som si, že som do neho hlboko zamilovaná a potrebujem s ním navždy. Nemal som inú možnosť, ako vyhľadať pomoc, čo ma priviedlo k tomu, že som kontaktoval Dr. AYO s vedomím, ako dokázal pomôcť iným. Venoval mi svoju pozornosť a robil všetko, čo bolo v jeho silách, aby sme boli opäť spolu a za 48 hodín sa výsledok prejavil, vrátil sa ku mne a znova sme sa dohodli. Teraz bola láska a šťastie obnovené a jediné, čo môžem povedať, je, že si skutočne vážim doktora AYO za to, že je obetavý pri pomoci mne a ostatným. Jeho e-mailový kontakt: drayospell@gmail.com Môžete ho kontaktovať aj na jeho WhatsApp alebo vibers +2347055691377.

    ReplyDelete
  98. Áno, kúzla lásky existujú a ak ste sa nedávno rozišli so svojím bývalým, premýšľali ste, ako získať svojho bývalého späť? No, som tu, aby som vám pomohol, pretože získať vášho ex späť bude určite trochu ťažké, ako sa zdá... A so správnou kombináciou slov, načasovaním a všetkými dôležitými kúzlami môžete získať späť tohto výnimočného človeka v krátkom čase.

    Ak chcete konkrétnu radu o svojej situácii, môže byť veľmi užitočné porozprávať sa s niekým, kto má špeciálne skúsenosti s intuíciou.

    Poznám to z vlastnej skúsenosti…

    Pred niekoľkými mesiacmi som sa obrátil na mocného čarovača, keď som prechádzal ťažkou nádielkou vo svojom vzťahu. Potom, čo som bola tak dlho stratená vo svojich myšlienkach, mi dala silné jedinečné kúzlo lásky a sebadôveru, aby som mohol robiť správne rozhodnutia, pokiaľ ide o lásku.

    A ak ste ešte nepočuli o Dr.Sabado Psychic, má mnoho jedinečných mocných kúziel lásky, ktoré pomáhajú ľuďom prekonať zložité a ťažké životné situácie.

    V priebehu niekoľkých minút sa s ňou môžete spojiť prostredníctvom e-mailu a získať radu šitú na mieru pre vašu situáciu.

    Bol som ohromený tým, aká bola milá, empatická a skutočne nápomocná.

    Preto odporúčam allenlove824@gmail.com, Keď som požiadal o prečítanie kúziel, poskytla mi jedinečné a silné kúzla lásky, ktoré ma nasmerovali tam, kam smeroval môj život, vrátane toho, s kým mám byť.

    Po vyskúšaní niekoľkých online kúziel, ale myslím si, že Dr.Sabado je najspoľahlivejšia, starostlivá, súcitná a nápomocná sieť nadaných kúziel.

    ReplyDelete
  99. Bolo to božské stretnutie s veľkým Pánom Voodoo. Je mi cťou predstaviť vám môjho duchovného otca, ktorý svojou duchovnou pomocou zasiahol a zmenil toľké životy. Ak ste mali akýkoľvek problém, ktorý si zaslúži okamžitú odpoveď a riešenie, kontaktujte ho na  voodooconnect60@gmail.com a pamätajte, že neexistuje problém bez riešenia. Medzi veci, ktoré dokáže spočítať, patrí... * Dokáže obnoviť vzťahy, môže sa k vám vrátiť váš manžel, manželka alebo snúbenec, ktorý vás opustil *  Vyliečiť choroby * Povýšenie do zamestnania * Dokáže prinútiť ľudí, aby vás uprednostňovali * On môže vám tiež pomôcť získať dobrú prácu a zbohatnúť * ak sa venujete lotérii, môže vás tiež prinútiť vyhrať. Toto sú niektoré z vecí, ktoré robí efektívne a stále ich počíta. Je veľmi dobrý a spoločenský. Kontaktujte ho teraz a budete mať svedectvo, o ktoré sa môžete podeliť. Whatsapp číslo: +2348097014925 * E-mail voodooconnect60@gmail.com

    ReplyDelete
  100. Bez riešenia nie je problém, ale iba ak hľadáte pomoc na správnych miestach. V manželstve som mala hrozný neporiadok, pretože ma môj manžel po 5 rokoch manželstva opustil kvôli inej žene a šokujúce na tom je, že sme nemali žiadnu formu nedorozumenia, okamžite som to vedel
    niečo nebolo v poriadku, pretože som ho prosil, aby sa vrátil domov, ale on odmietol a správal sa ku mne čudne, prinútilo ma to vyhľadať pomoc a mal som šťastie, že som na internete natrafil na kontakt na čarodejníka, ktorý mi písal o tom, ako mu pán voodoo pomohol vyhrať vo veľkom lotéria. Kontaktoval som voodoo lorda a vysvetlil som mu moju situáciu, on sa ma spýtal na pár otázok, na ktoré som správne odpovedal, dal som mu aj nejaké peniaze na nákup vecí, ktoré využije na svoju prácu a po troch dňoch čarovania som sa dostal domov práce a stretla som sa s manželom doma, už sa mi snaží hrať milo a milo. kontaktujte ho Whatsapp: +2348097014925 alebo e-mail: voodooconnect60@gmail.com

    ReplyDelete
  101. DOBRÝ DEŇ, WOW, som tak šťastný, že sa dnes môžem podeliť o svoju životnú skúsenosť, volám sa Natashar Brown z Veľkej Británie, som taký šťastný a vďačný doktorovi Ayovi za jeho odvedenú prácu v mojom živote, v minulosti som bol chorý 5 rokov chodím do nemocnice na kontrolu a zároveň bez potvrdenia, a preto sa necítim dobre a tiež sa obávam o svoj život, jedného dňa, keď som prechádzal internetom, narazil som na správu, ktorá hovorí o doktorovi Ayovi o tom, ako pomohol ľuďom vyriešiť nejaký zdravotný problém a iné veci, čo utopilo moju pozornosť a zozbieral som jeho kontakt a kontaktoval som ho a vysvetlil som mu všetky svoje problémy a povedal mi, aby som si nerobil starosti Budem sa opäť cítiť lepšie a budem mať dobré zdravie, povedal mi, čo mám robiť, po niekoľkých dňoch som začal vidieť dobrý výsledok jeho skvelej práce v mojom živote a dnes som v poriadku a šťastný, pretože som Som voľný pre chorobu. ak čelíte akýmkoľvek problémom v živote, môžete kontaktovať Dr Ayo so žiadosťou o pomoc, tu je číslo WhatsApp alebo viber +2347055691377 alebo e-mail: drayospell@gmail.com

    ReplyDelete
  102. Dobrý deň, volám sa Nichelle harris z Washingtonu a chcem svetu povedať o veľkom a mocnom zosielateľovi kúziel menom DR AYO. môj manžel ma podvádzal a už sa nezaväzoval ku mne a našim deťom, keď som sa ho opýtala, v čom je problém, povedal mi, že sa do mňa prestal milovať a chcel sa rozviesť Bola som taká zlomená, že som plakala celé dni a noci ale odišiel z domu. Hľadal som niečo online, keď som videl článok o tom, ako skvelý a mocný DR AYO pomohol toľkým podobným situáciám, ako je tá moja, a čítal som o ňom a povedal som mu to a bol som dojatý článkom, ktorý som mu poslal e-mailom o mojom probléme mi povedal, že sa ku mne vráti do 24 hodín, urobila som všetko, o čo ma na druhý deň požiadal, na moje najväčšie prekvapenie sa môj manžel vrátil domov a plakal a prosil ma, aby som mu odpustila a prijala ho späť. to všetko vďaka najväčšiemu čaru, aký kedy bol. môžete kontaktovať DR AYO so žiadosťou o pomoc s jeho číslom whatsapp +2347055691377 alebo e-mailom: drayospell@gmail.com

    ReplyDelete
  103. V prvom rade ďakujem Dr.Ayovi za to, že mi do 48 hodín priviedol späť môjho milenca. Nemám čo povedať, len ti poďakovať a dať ti vedieť, že som šťastný. Moja milenka sa ku mne správa lepšie a väčšinu času so mnou trávi tým, že mi hovorí, ako veľmi ma miluje ako kedykoľvek predtým. akékoľvek problémy s vaším milencom kontaktujte Dr.Ayo prostredníctvom e-mailu: (drayospell@gmail.com) alebo WhatsApp +2347055691377 cez viber, pretože on je riešením všetkých problémov vo vzťahu.

    ReplyDelete
  104. Som tu, aby som sa podelil o tento môj krátky príbeh. Je o spoločnosti a majetku, ktorý môj otec zanechal pred smrťou. Keďže som o jeho biznise veľa nevedel, niektorí jeho spoločníci ma plánovali vyhodiť z nehnuteľností. Bol som zo všetkého zmätený. veci sa začali kaziť. Neviem, komu mám plakať. Záležitosť bola podaná na súd, ale zdá sa, že to bolo v prospech môjho zradcu. zradca mi povedal, že nikdy nebudem mať čo nazývať mojim, že ma dokonca zavrie. To všetko ma priviedlo do depresie. Prehrával som vo všetkých oblastiach. ale tu je obrat všetkého. jedného dňa som čítal na internete a tak som narazil na stránku DR WALE. Na jeho stránke som videl veľa dobrých správ a svedectiev o ňom, ako pomohol mnohým ľuďom vyhrať súdny spor a urobil veľa iných dobrých vecí pre ľudí. Tak som ho oslovil a vysvetlil som mu odtiaľ každý detail o mojej situácii. DR WALE mi povedal, že sa ho nemám čoho báť, povedal mi, čo mám robiť a čo musím zaplatiť, za čo som zaplatil za všetko a postupoval som podľa pokynov. Ako to teraz píšem, súd mi vrátil všetky nehnuteľnosti a spoločnosť. Neviem, ako DR WALE urobil svoj zázrak a mágiu. Teraz mám všetko plne pod kontrolou. Všetko vďaka DR WALE. Veľmi si ťa vážim. DR WALE môžete kontaktovať na jeho WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 alebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  105. Volám sa Sarah Walderová. Z úcty k vám a vašim kúzlam musím toto svedectvo oznámiť všetkým. Bol som u iných kúziel bez toho, aby som videl nejaký výsledok. Len som si prial, aby som k vám prišiel skôr, dostal som od vás to najlepšie. Môj bývalý manžel bol preč rok a ja som chodila všade a iných kúzelníkov o pomoc, ale žiadny výsledok, kým ma môj priateľ nezoznámil s DR AYO. Keď bolo zaklínadlo lásky hotové, konečne mi od neho zavolal. Jeho kúzla robili zázraky a môj manžel je späť plný lásky. Bolo to ako zázrak! Zrazu sa vrátil s kvetmi a povedal, že by som mu mal odpustiť, bol som naozaj ohromený a šokovaný, keď môj manžel kľakol a prosil o odpustenie a aby som ho prijal späť. Naozaj mi chýbajú slová a som šťastný, si Boh poslal mne a celej mojej rodine... A teraz som opäť šťastná žena. Ďakujem veľmi pekne, DR AYO. Pre každého, kto hľadá skutočného kúzla, kontaktujte DR AYO.
    E-mail: drayospell@gmail.com alebo Whatsapp mu +2347055691377 cez viber.

    ReplyDelete
  106. MÔJ PRIATEĽ SA KU MNE DOSTAL SPÄŤ S POMOCOU DR ISIKOLO A SOM SKUTOČNE ZAMESTNENÝ
    Ahojte všetci, som Nina Malikov. Keď sa stratila všetka nádej na to, aby môj vzťah medzi mnou a mojím priateľom opäť fungoval, šiel som na internet a hľadal som pomoc a prečítal som si a kontaktoval DR ISIKOLO, ktorý prišiel a všetko napravil a zostane mi ocenený po zvyšok môjho života. Príliš veľakrát som prešla emocionálnou traumou kvôli nekonečným problémom, ktoré som mala s mojím mužom, čo viedlo k nášmu rozchodu, a preto som vyhľadala pomoc a dozvedela som sa o DR ISIKOLO, ktorý mi prišiel na pomoc. Povedal mi postupy a vyzval ma, aby som splnil, čo som s radosťou urobil a nezdržiaval proces riešenia mojich problémov a výsledok som dostal už za 2 dni, ako ma uistil. Neobťažujte sa hľadať pomoc inde, pretože je príliš dobrý v pomoci ľuďom. Je dôveryhodný a čestný, preto mu teraz napíšte cez WhatsApp: +234-8133261196 alebo jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    ReplyDelete
  107. Hej, tako sem navdušena, da je bil moj razpadli zakon obnovljen in moj mož se je vrnil, potem ko je zapustil mene in najina 2 otroka zaradi druge ženske. Po 8 letih zakona sva bila z možem v enem ali drugem prepiru, dokler me ni končno zapustil in se preselil v Kalifornijo k drugi ženski. čutil sem, da je mojega življenja konec in moji otroci so mislili, da ne bodo nikoli več videli očeta. Poskušala sem biti močna samo za otroke, vendar nisem mogla nadzorovati bolečin, ki mučijo moje srce, moje srce je bilo napolnjeno z žalostjo in bolečino, ker sem bila resnično zaljubljena v svojega moža. Vsak dan in noč mislim nanj in si vedno želim, da bi se vrnil k meni. Bila sem zelo razburjena in potrebovala sem pomoč, zato sem iskala pomoč na spletu in naletela na spletno mesto, ki je predlagalo, da lahko dr. Ebakoleane pomaga vrniti bivšega hitro. Zato sem čutil, da bi ga moral poskusiti. Stopil sem v stik z njim in povedal mi je, kaj naj naredim, in to sem storil, potem pa je naredil (ljubezenski urok) zame. 28 ur kasneje me je mož res poklical in mi rekel, da tako zelo pogreša mene in otroke, tako neverjetno!! Tako se je istega dne vrnil z veliko ljubezni in veselja in se opravičil za svojo napako ter za bolečino, ki jo je povzročil meni in otrokoma. Od tistega dne je bil najin zakon zdaj močnejši kot prej, vse po zaslugi dr. Ebakoleane. je tako močan in odločila sem se, da bom svojo zgodbo delila na internetu, da je dr. Ebakoleane, resnični in močni čarovnik, za katerega bom vedno molil, da bo dolgo živel in pomagal njegovim otrokom v času težav, če ste tukaj in potrebujete svojega bivšega nazaj ali se je vaš mož preselil k drugi ženski, ne jokajte več, stopite v stik s tem močnim urokom. Tukaj je njegov kontakt: pošljite mu e-pošto na: dr.ebakoleanespellcaster@gmail.com, lahko ga tudi pokličete ali dodate v aplikaciji Whats: +16614758138.

    ReplyDelete
  108. Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom, môj priateľ začal chodiť s inými dievčatami a prejavoval mi studenú lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážal, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim spýtať sa na jeho pomer s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, ale vždy som bola optimistická, že sa veci zmenia, pretože svojho priateľa milujem z celého srdca. našťastie môj starý priateľ mi povedal o kúziel na internete s názvom Dr.Ayo, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťahovými a manželskými problémami pomocou síl lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či niečo také niekedy existuje, ale rozhodol som sa to dať skús a našťastie pre mňa, ja a Dr.Ayo žijeme v rovnakom meste, tak som ho navštívil v jeho byte s mojím priateľom...Dr.Ayo je taký skvelý človek, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť a on tiež skontroloval spojenie medzi mnou a mojím priateľom, takže mi pomohol vyčarovať kúzlo lásky a do 48 hodín sa môj priateľ ku mne vrátil a začal sa mi ospravedlňovať, teraz prestal chodiť s dievčatami a je so mnou navždy a naozaj. slovami sa nedá opísať, aký som vďačný doktorovi Ayovi. snažte sa ho kontaktovať v prípade akýchkoľvek problémov vo vzťahu. E-mail: drayospell@gmail.com alebo Whatsapp +2347055691377 Via Vibers. a vždy ti pomôže. Boh ti žehnaj od Shellyho Jakea..

    ReplyDelete
  109. Som Anonymný, som Slovák, chcem sa so širokou verejnosťou podeliť o svoje svedectvá o tom, čo pre mňa tento duchovný lekár zvaný Agboya práve urobil, a tiež ďakujem práve tejto stránke a všetkým ľuďom, ktorí tu vydávajú svoje svedectvo o ten istý muž a ako pomáha ľuďom priviesť späť ich bývalého milenca
    tiež mi pomohol priviesť späť môjho strateného bývalého manžela s jeho veľkou kúzelnou silou, keď som ho kontaktoval pred 2 týždňami po tom, čo som videl svedectvo od dámy zvanej (Laura), ako jej tento muž tiež pomohol.
    Bola som vydatá za manžela, boli sme spolu dlho a milovali sme sa, ale keď som mu po dvoch dcérach nemohla dať chlapca, opustil ma a bol s inou ženou a povedal mi, že môže už nepokračuj
    Hľadal som spôsoby, ako ho získať späť, pretože ja a moje dcéry ho tak milujeme, skúšal som všetko, čo bolo v mojich silách, a posielal som ľudí, aby ho prosili a prosili, ale všetko moje úsilie prosiť a získať ho späť zlyhalo.
    Pred 2 týždňami som tu videl svedectvo o tom istom mužovi na internete o tom, ako vyliečil toľko chorôb a pomohol ľuďom s inými podobnými problémami, ako mám ja, potom neuveríte, keď som tohto muža kontaktoval so svojimi problémami. pripravil rozbitý kúzelný prášok a pošli mi ho prostredníctvom prepravnej spoločnosti a nasmeroval ma, ako ho použiť, aby som sa modlil za seba a svojho manžela, povedal mi aj ďalšie potrebné veci, ktoré musí urobiť, aby mi pomohol, o dva dni potom, čo povedal Povedal som, že skončil s kúzlom, môj stratený manžel sa vrátil s väčšou láskou v očiach a ospravedlnil sa mne a mojim deťom.
    Takto mám svojho manžela späť, teraz sme spolu takí šťastní. Chcem sa vám ešte raz poďakovať, veľký doktor, za to, čo ste pre mňa urobili, ak hľadáte niektoré z týchto kúziel alebo liečenia:
    kontaktujte ho prostredníctvom jeho e-mailu a kontaktu WhatsApp.
    agboyasolutionhome@gmail.com alebo WhatsApp Him +2348112714824

    ReplyDelete
  110. Volám sa Tonia Anderson, som zo Štátov, presnejšie z okresu Suffolk. Dnes som tu, aby som svedčil o dobrej práci, ktorú doktor Ayo vykonal v mojom živote, nikdy som nevedel, že veľkí muži ešte existujú, kým som ho nenašiel. Posledné 3 roky som trpel zlomeným srdcom, môj partner, do ktorého som investoval, ma podviedol s mojím najlepším priateľom na manželskej posteli, ešte som sa spamätal z tohto hrozného šoku a potreboval som pomoc, aby prestal podvádzať. Môj priateľ ma nasmeroval na tohto čarovača menom Dr Ayo. Najprv som o ňom pochyboval, ale keď sa veci dostali ďalej, musel som mu dať svoju dôveru a urobil som presne to, čo mi povedal. Odvtedy som bol celý svoj život šťastný a môj milostný život s mojím partnerom bol taký úžasný a toto všetko sa udialo do 48 hodín od kontaktu s Dr Ayo .. Môžete tiež potrebovať jeho pomoc na čokoľvek a tu sú jeho kontaktné informácie. Email:drayospell@gmail.com Zavolajte/text/WhatsApp +2347055691377 alebo ho viber

    ReplyDelete
  111. Volám sa Tonia Anderson, som zo Štátov, presnejšie z okresu Suffolk. Dnes som tu, aby som svedčil o dobrej práci, ktorú doktor Ayo vykonal v mojom živote, nikdy som nevedel, že veľkí muži ešte existujú, kým som ho nenašiel. Posledné 3 roky som trpel zlomeným srdcom, môj partner, do ktorého som investoval, ma podviedol s mojím najlepším priateľom na manželskej posteli, ešte som sa spamätal z tohto hrozného šoku a potreboval som pomoc, aby prestal podvádzať. Môj priateľ ma nasmeroval na tohto čarovača menom Dr Ayo. Najprv som o ňom pochyboval, ale keď sa veci dostali ďalej, musel som mu dať svoju dôveru a urobil som presne to, čo mi povedal. Odvtedy som bol celý svoj život šťastný a môj milostný život s mojím partnerom bol taký úžasný a toto všetko sa udialo do 48 hodín od kontaktu s Dr Ayo .. Môžete tiež potrebovať jeho pomoc na čokoľvek a tu sú jeho kontaktné informácie. Email:drayospell@gmail.com Call/text/WhatsApp +2347055691377
    alebo ho viber

    ReplyDelete
  112. Nikdy predtým som nemal STD (sexuálne prenosné ochorenie) a nikdy som nemal nechránený sex. Mala som však priateľa, ktorý mal v tom čase opar. Úprimne povedané, predpokladali sme, že je to len miesto, pretože sme sa doteraz o HERPES nikdy nedozvedeli. Venovali sme sa orálnemu sexu a tak som dostal HERPES. Ďakujem Bohu, že som na internete našiel pána voodoo, ktorý zoslal nejaké wellness kúzlo a tiež mi pripravil bylinný liek, ktorý som s vierou užíval len 14 dní, potom, keď som si na svojom tele začal všímať zmeny, išiel som na kontrolu do nemocnice a potvrdil som že som bol úplne vyliečený z HERPES (herpes negatívny). Jeho lieky nemajú VEDĽAJŠIE ÚČINKY, pri užívaní drog nie je žiadna špeciálna diéta, môžete ho kontaktovať na jeho e-maile: voodooconnect60@gmail.com a tiež na WhatsApp +234- 8097014925 a vyriešiť všetky svoje zdravotné problémy.

    ReplyDelete
  113. Chcem len využiť ďalšiu príležitosť a dosvedčiť, čo pre mňa tento veľký zaklínač Voodoo Lord opäť urobil. Keď som ho prvýkrát kontaktovala, pomohol mi obnoviť pokoj, lásku a šťastie v mojom manželstve tým, že som otehotnela a tiež prinútil môjho manžela, aby prestal podvádzať a začal sa správať zodpovedne. A teraz prinútil môjho manžela, aby získal svoje dlhé povýšenie na jeho pracovisku s ďalšími výhodami. Teraz je to ďalšia úroveň šťastia v mojej rodine vďaka tomuto skvelému, silnému a efektívnemu čarovačovi. Kontaktujte ho teraz a požiadajte ho o pomoc s jeho kontaktnými údajmi voodooconnect60@gmail.com môžete použiť aj whatsapp + 234 8097014925... Je schopný robiť zázraky, už druhýkrát pre mňa urobil zázraky.

    ReplyDelete
  114. Volám sa Tonia Anderson, som zo Štátov, presnejšie z okresu Suffolk. Dnes som tu, aby som svedčil o dobrej práci, ktorú doktor Ayo vykonal v mojom živote, nikdy som nevedel, že veľkí muži ešte existujú, kým som ho nenašiel. Posledné 3 roky som trpel zlomeným srdcom, môj partner, do ktorého som investoval, ma podviedol s mojím najlepším priateľom na manželskej posteli, ešte som sa spamätal z tohto hrozného šoku a potreboval som pomoc, aby prestal podvádzať. Môj priateľ ma nasmeroval na tohto čarovača menom Dr Ayo. Najprv som o ňom pochyboval, ale keď sa veci dostali ďalej, musel som mu dať svoju dôveru a urobil som presne to, čo mi povedal. Odvtedy som bol celý svoj život šťastný a môj milostný život s mojím partnerom bol taký úžasný a toto všetko sa udialo do 48 hodín od kontaktu s Dr Ayo .. Môžete tiež potrebovať jeho pomoc na čokoľvek a tu sú jeho kontaktné informácie. Email:drayospell@gmail.com Call/text/WhatsApp +2347055691377
    alebo ho viber

    ReplyDelete
  115. Svet by mal poznať skvelého zaklínača ``Vúdú Pána``, ktorý má dokonalé riešenie problémov vo vzťahoch, manželstvách, zdraví, financiách a akýchkoľvek iných problémov, ktoré trápia ľudstvo. Hlavným dôvodom, prečo som išla za pánom voodoo, bolo hľadať riešenie, ako priviesť svojho manžela späť a otehotnieť, pretože ma manžel opustil, pretože som nemohla otehotnieť po 14 rokoch manželstva. Nedávno som na internete čítal niekoľko svedectiev, ktoré niektorí ľudia napísali o voodoo Lord a bol som veľmi šťastný a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Zvládol túto prácu dokonale, keď prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov neskôr som počala. Teraz som hrdou mamou dvojičiek, chlapčeka a dievčatka a môj manžel ma neprestal ľúbiť a žijeme spolu veľmi šťastne. Nedá mi nezverejniť jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Každý, kto potrebuje jeho pomoc, by ho mal kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo si ho pridať na WhatsApp [+234 8097014925] Môžete ho kontaktovať ešte dnes, aby vyriešil vaše problémy a zostal navždy šťastný.

    ReplyDelete
  116. Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom začal môj priateľ chodiť s inými dievčatami a prejavoval mi studenú lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážal, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim spýtať sa na jeho pomer s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, ale vždy som bola optimistická, že sa veci zmenia, pretože svojho priateľa milujem z celého srdca. našťastie môj starý priateľ mi povedal o kúziel na internete s názvom DR.Ayo, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťahovými a manželskými problémami pomocou síl lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či niečo také niekedy existuje, ale rozhodol som sa tomu dať skúste a našťastie pre mňa, ja a DR. Ayo žije v tom istom meste, takže som ho navštívil v jeho apartmáne s mojím priateľom ... DR. Ayo je taký skvelý muž, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a tiež skontroloval spojenie medzi mnou a mojím priateľom, takže mi pomohol vyčarovať kúzlo lásky a do 48 hodín sa môj priateľ ku mne vrátil a začal sa mi ospravedlňovať. prestal chodiť s dievčatami a je so mnou navždy a naozaj. slová nedokážu opísať, aký som vďačný DR Ayovi. prosím, snažte sa ho kontaktovať v prípade akýchkoľvek vzťahov. whatsapp ho na +2347055691377 ALEBO e-mail: drayospell@gmail.com

    ReplyDelete
  117. Volám sa CLARA JAMES. Chcem poďakovať doktorke Ayo za to, že mi priviedla späť môjho bývalého manžela. Nikto ma nikdy nedokázal presvedčiť, že list, ktorý sa chystám napísať, bude jedného dňa skutočne napísaný. Bol som najväčší skeptik na svete. Nikdy som neveril na magické kúzla alebo niečo podobné, ale spoľahlivý zdroj (veľmi blízky spolupracovník) mi povedal, že Trust je veľmi oddaný, nadaný a talentovaný človek. Bola to jedna z najlepších vecí, aké som kedy zažil. hotový. Môj milostný život bol v troskách; Mal som za sebou dva rozvody a bol som na pokraji tretieho. Jednoducho som nedokázala čeliť ďalšiemu rozvodu a chcela som sa viac snažiť, aby náš vzťah fungoval, no môjmu manželovi to zrejme nevadilo. a znova sa so mnou rozišiel. Bol som zmätený a nevedel som, čo mám robiť, skôr sa dostali do kontaktu s Dr. Ayom. Urobil kúzlo lásky, vďaka ktorému sa môj manžel vrátil ku mne. Teraz sme so sebou veľmi spokojní. Dr Ayo ho prinúti uvedomiť si, ako veľmi sa milujeme a potrebujeme. Tento muž je SKUTOČNÝ a pre dobro. Môže vám tiež pomôcť napraviť váš nefunkčný vzťah. Mám späť svojho manžela! Bolo to ako zázrak! Zrazu chcel ísť do manželskej poradne a v milostnom živote sa nám darí veľmi, veľmi dobre. kontaktujte e-mail drayospell.com alebo pošlite SMS alebo si ho pridajte na WhatsApp na: +2347055691377 alebo jeho viber

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts