Search This Blog

by Petra Dzvoníková

January 3, 2019

MOTHER & DAUGHTER | OUTFIT







Sveter: H&M | Kabát: Pull&Bear | Čižmy: Pull & Bear | Overal: F&F 

Ahojte! Vedeli ste, že tento blog bol pôvodne zameraný na módu? Tie najstaršie outfity nájdete na tomto odkaze. Postupne som sa však preorientovávala skôr na lifestylové témy a v tehotenstve ma to fotenie lookov na istú dobu prešlo. Bodaj by nie, keď som sa sama sebe nepáčila a nosila som proste to, čo skriňa dala a brucho povolilo. Nakoniec som ich predsa len pár nafotila, odkazy vám pridám na koniec článku. Popôrodných je taktiež naozaj len pár, keďže s tým nedostatkom oblečenia to bolo po pôrode snáď ešte horšie, ako v tehotenstve, keďže sa ochladilo a ja som väčšinu svojho oblečenia proste neobliekla .. vlastne, doteraz nie všetko oblečiem. 

Keď sme však išli od viktorovej (Píše sa to s malým, alebo veľkým?) babičky, mali sme so sebou foťák a vonku bol tak nádherný západ slnka, že som neodolala a poprosila som Viktora, aby nám spravil pár záberov. Bolo síce už pološero, takže sú fotky trochu rozzrnené, ale ja mám aj také veľmi rada. Majú takú .. inú atmosféru. 

Čo sa týka Sárky, bola už celkom unavená a umrnkaná, takže úsmevov sme sa od nej nedočkali, ale napriek tomu mi na nich pripadá neskutočne rozkošná. Čo poviete? Mimochodom, chceli by ste tu takýchto fotiek v budúcnosti zas viac? Viktor už je na materskej, takže by sme v podstate mali mať viac času na takéto fotenia. Dajte mi vedieť do komentov. 

1 comment:

  1. Krásne fotky, ten západ slnka fakt vyšiel :)
    a mňa osobne takéto fotky so Sárkou bavia, este si nabudúce zoberte Paulusa ako fotografku a Viktora k sebe :)))

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts