Search This Blog

by Petra Dzvoníková

September 24, 2018

MQ VIENNA FASHION WEEK


Ahojte! Po dlhšej (no dobre, mega dlhej) dobe tu mám konečne pár fotiek z nejakého eventu. A rovno z Viedenského Fashion Weeku! Nie sú to síce typické fotky, ktoré by ste pri slovách "Fashion Week" čakali, ale s takými som pri Sárke ani nepočítala. Do Viedne sme mali možnosť ísť vďaka Peťke (Corddecker), ktorej umenie na mne môžete vidieť v tomto poste. Priznám sa, že som pôvodne mala trošku z toho celého strach, pretože som si nevedela Fashion Week so Sárkou predstaviť, ale takisto neprichádzalo do úvahy nechať ju doma, alebo ju proste nemať so sebou. Keď som si však uvedomila, že aj Peťka to zvládla (a to tam mala týždeň showroom), zvládneme to aj my. Peťka má totiž syna o dva týždne staršieho ako je Sárka. 

A aj sme to výborne zvládli! Síce sme na Fashion Weeku ako takom nepobudli až tak dlho a Sárka sa rozhodla že má dosť akurát keď sme mohli ísť na prehliadku Lenky Sršňovej, som rada, že sme sa naňho vybrali. 

Čo sa týka outfitov, tie už ste mohli vidieť aj na mojom instagrame. Sárke som konečne obliekla tieto krásne čierne hviezdičkové šaty, ktoré sme dostali a doteraz do nich bola ešte maličká a k nim rozkošné ružové papučky, ktoré si za tých pár hodín vyzula asi 200tisíc krát! Pre seba som zvolila hnedé tóny v kombinácii s bielou a čiernou. A nejakým spôsobom som sa zladila aj s kočíkom aj so Sárkou, aj keď stále nechápem, ako sa mi to podarilo. Najprv som rozmýšľala nad podpätkami, no som veľmi rada, že som nakoniec zvolila Conversky, lebo aj v tých ma vlastne boleli na konci dňa nôžky. Viktorov outfit vám opisovať nebudem, pretože sa pred odchodom zatol a odmietol ma nechať ho obliecť trošku "fashionweekovo", haha. 








4 comments:

Fun

Education

Podcasts