Search This Blog

by Petra Dzvoníková

July 14, 2018

PRVÉ DOJMY: SEX ON THE BEACH BY TOO FACED | VIDEO



Ahojte, po dlhšej dobe som naspäť s beauty videom a prvý krát som si vyskúšala formát first impressions, čiže prvé dojmy. Kit Sex on the peach som si objednala z americkej Sephory pred pár mesiacmi a až teraz sa ku mne celá sada konečne cez rôznych rodinných príslušníkov dostala. Priznám sa, že je to prvýkrát, čo som vydržala netestovať produkty hneď, ale počkala som s tým do videa. Dúfam, že sa vám bude páčiť. 

13 comments:

  1. Chcem sa podeliť o svoje úžasné svedectvo o tom, ako som sa vrátil svojmu manželovi môjho života späť, chcem povedať ľuďom na svete, že je to skutočné kúzlo kúziel online a je mocné a pravé, Volá sa Baba Wale Wiseman, On pomáhal nedávno som sa spojil s mojím manželom, ktorý ma vyhodil, keď som sa obrátil na Wisemana, vrhol mi kúzlo lásky a môjho manžela, ktorý povedal, že so mnou nemá nič spoločné, zavolal ma a začal ma prosiť. Pre každého, kto číta tento článok a potrebuje akúkoľvek pomoc, môže Wiseman ponúknuť aj akékoľvek druhy pomoci, ako je znovuzjednotenie manželstva a vzťahu, liečenie všetkých typov chorôb, súdnych prípadov, kúzla tehotenstva, sme teraz veľmi spokojní s naším vlastným. Wiseman si ho uvedomuje, ako veľmi sa milujeme a potrebujeme. Tento človek je pre skutočných a good.he môže tiež pomôcť vám opraviť váš rozbitý vzťah. Mal som svojho manžela späť! Bolo to ako zázrak! Žiadne manželské poradenstvo a robíme veľmi dobre, v našom milostnom živote. Kontaktujte tohto veľkého muža, ak máte akýkoľvek problém s trvalým riešením
    prostredníctvom e-mailu: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    ReplyDelete
  2. NAVŠTÍVTE DR.OGHEGHE PRE VAŠE RIEŠENIE, drahí priatelia online, volám sa sofia, musím podať toto zázračné svedectvo, ktoré je až doteraz neuveriteľné. Pred 2 rokmi som mal problém s mojím ex manželom, čo viedlo k nášmu rozchodu. keď sa so mnou rozišiel, znova som nebol sám sebou, cítil som sa vo svojom vnútri taký prázdny, moja láska a finančná situácia sa zhoršili, až kým mi môj blízky priateľ nepovedal o kúzelníkovi, ktorý jej pomohol v rovnakom probléme. meno je Dr.OGHEGHE. poslal som mu e-mailom drbalogungreatspelltemple-at-gmail.com, kúzlo a povedal som mu svoj problém a urobil som to, čo odo mňa požadoval, aby som to skrátil. Než som vedela, čo sa deje, môj manžel mi zavolal a povedal mi, že sa ku mne vracia len za 2 dni a bol tak šťastný, že ho má späť. Máme spolu dve deti a sme so sebou spokojní. Ďakujem Dr.OGHEGHE za záchranu môjho vzťahu a tiež za záchranu ostatných. pokračuj vo svojej dobrej práci, ak máš záujem ho kontaktovať a svedčiť o tomto požehnaní ako ja. Ak prežívate ťažký život a potrebujete pomoc pri problémoch, ako je získanie strateného milenca späť (2) Ak potrebujete finančnú pomoc zvanú zbohatnite za 3 dni 2Bylinná starostlivosť (3) Choroby, vírusy a choroba (4) väzobné kúzlo a akékoľvek ďalšie problémy, ktoré sa týkajú vášho života, kontaktujte ho ešte dnes na: (ogheghen@gmail.com)

    ReplyDelete


  3. NALIEHAVO, EFEKTÍVNE LÁSKOVÉ ČAROVANIE, ABY SOM RÝCHLO ZÍSKALI EX ZADARMO A ZACHRÁNILI SVOJE MANŽELSTVO.! Kontakt: Volám sa GLAUCIA. Keď som čítal online svedectvo o tom, ako DR.OGHEGHE, najväčší a najsilnejší kúzelník kúziel, pomáha prinavrátiť rozvodu manžela EX LOVER. Zaujímalo by ma, ako to môže byť pravda, pretože mnohí ma v minulosti sklamali bez toho, aby z toho vyplynul akýkoľvek výsledok. Len som nechal prejsť príspevok a presunul sa na fórum. Na moje upozornenie znova, niekto zverejnil a povedal, že je testovaný a dôveryhodný kúzelník. Po prečítaní pošty to bol ten istý muž DR.OGHEGHE, o ktorom hovorila. Takže nemám inú možnosť, ako skutočne skontrolovať, ako pracuje. Bol som úplne zničený, keď ma opustil môj milovaný manžel. Bolo to, akoby sa celý môj svet stratil v smútku a bolesti. Viem, že to znie divne, ale zo všetkých kúzelníkov, ktorých som kontaktoval, bol jediný, kto vo mne vyvolal dojem, že je taký pravdivý a dôveryhodný. Viac ako jeho slová priviedol späť môjho manžela a splnil všetky moje želania. Teraz je verný, venuje sa mi, každú nedeľu mi ponúka kvety a často chodíme do kina a reštaurácie. môj manžel za mnou prišiel a ospravedlnil sa za krivdy, ktoré urobil, a sľúbil, že to už nikdy neurobí. Odvtedy sa všetko vrátilo do starých koľají. Ja a moja rodina žijeme opäť šťastne spolu .. Budem navždy vďačná za to, že som svoj život zmenila z pekla na nebo! Verím, že kto potrebuje pomoc, mal by sa k nemu dostať o pomoc. Nech ťa Boh aj naďalej používa na záchranu narušeného vzťahu. Pre každého, kto má manželské problémy, problémy s rozvodom, stratené milenky alebo akékoľvek problémy súvisiace so vzťahmi, môžete kontaktovať DR.OGHEGHE zázraky dokonalého čarodejníka prostredníctvom e-mailovej adresy: (ogheghen@gmail.com)

    ReplyDelete
  4. PROFESIONÁLNY KÚZELNÍK NA ČAROVANIE, KTO VÁM MÔŽE POMOCI LÁSKOVÝM KÚZELOM, ABY SA SVOJA MILOVAČKA EXISTUJÚ SPÄŤ NAD SÚPRAVOU PO ROZDELENÍ / ROZVODE AJ V PRÍPADE, ŽE SA VÁŠ SITUÁCIA PODOBÍ NESPRÁVNE! KONTAKT: DR OGHEGHE JE URČITE NEJLEPŠÍM KÚZELNÍKOM ONLINE A JEHO VÝSLEDOK JE 100% ZARUČENÝ ..

    Ahojte všetci, volám sa Tiffany. Som tu, aby som strihol svoj nečakaný zázrak, ktorý sa mi stal pomocou DR OGHEGHE. Bola som šťastne vydatá a mali sme tri deti, žili sme spolu ako jedno, pretože sme sa obaja milovali, ale skôr, ako som si to uvedomila, začal môj manžel pôsobiť vtipne a neskôr ma podvádzal, povedal mi, že so mnou nemôže pokračovať, aby bolo to, ako nechal mňa a moje tri deti bez toho, aby si to všimol, ale bolo tu niečo, čo by som mohol urobiť, aby som ho zastavil alebo priviedol späť ku mne. Pracujem, takže som musel platiť deťom školy poplatok a inú zodpovednosť za dobrých päť rokov. Celý deň a noc plačem, pretože som nevedela, čo mám robiť, aby som mala manžela späť, až kým som si tento verný deň neprečítala príspevok od jednej slečny lindy, ktorá svedčila o tom, ako jej veľké čarodejnícke kúzlo pomohlo získať späť jej bývalého. Len som chcel skúsiť šťastie, pretože nikdy neverím, že to bude fungovať, ale na moje najväčšie prekvapenie, spievam novú pieseň, kontaktoval som veľkého čarodejníka a povedal mi, aby som sa nebál, pretože akonáhle dokončí kúzlo, že dostanem späť môj manžel. Neuveriteľné sa stalo v nedeľu, keď mi zavolali, a bol som prekvapený, keď som počul hlas môjho manžela, ktorý sa mi ospravedlňoval, že sa tak veľmi ospravedlňuje za svoje Nesprávne a povedal mi, že je späť doma a sme opäť šťastne zjednotení. Wow!! Veľmi si vážim vaše dobré diela, skvelé DR OGHEGHE. Vždy uznám vaše „ZVLÁŠTNE PRÁCE“ a je tu poznámka, ktorú by som mohol povedať, ako povedať o vás svetu. Takže ak je tu niekto, kto vidí tento príspevok a máte podobné podobné problémy, už sa nemusíte trápiť a kontaktujte tohto skvelého kúzelníka kúziel, ktorý vám môže pomôcť. DR OGHEGHE je k dispozícii kedykoľvek ho kontaktujete .. prostredníctvom e-mailu: (ogheghen@gmail.com)

    ReplyDelete
  5. Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale to všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá ku mne privádza môjho bývalého späť. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete číslo WhatsApp: +1(504)603-3666 alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, vyrieši ich za vás

    ReplyDelete
  6. Som veľmi vďačný a chcem sa podeliť o svoje svedectvo. Som veľmi nadšený, že som narazil na Veľkého doktora Princa Idialu. Pomohol mi vrhnúť veľmi silné kúzlo lásky, ktoré mi pomáha priviesť späť môjho bývalého. Môj bývalý ma predtým opustil s dvoma skvelými deťmi a utiekol s mladším milencom a táto jeho činnosť ma zanechala tak zničeného. Ale to všetko vďaka Veľkému doktorovi Princovi Idialuovi, ktorý mi pomohol čarovať v láske, ktorá ku mne privádza môjho bývalého späť. Teraz sme jedna veľká rodina a sme spolu tak šťastní. Môžete číslo WhatsApp: +1(504)603-3666 alebo e-mail: * (princeidialu@outlook.com) pre všetky vaše duchovné problémy, vyrieši ich za vás

    ReplyDelete
  7. Chcem, aby svet poznal skvelého človeka, ktorého väčšina pozná ako vúdú lorda, ktorý má dokonalé riešenie problémov vzťahov, manželstiev a zdravotných problémov. Hlavným dôvodom, prečo som išla do vúdú lorda, bolo hľadať riešenie, ako priviesť môjho manžela späť a otehotnieť, pretože môj manžel ma opustil, pretože som nemohla otehotnieť po 14 rokoch manželstva. Nedávno som na internete prečítal niekoľko svedectiev, ktoré niektorí ľudia napísali o vúdú Pane, a bol som veľmi potešený a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Dokonale vykonal svoju prácu tým, že prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov som počala. Teraz som hrdá matka dvojičiek, chlapca a dievčaťa, a môj manžel ma nikdy neprestal milovať a žijeme spolu veľmi šťastne. Nemôžem prestať zverejňovať jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Ktokoľvek, kto potrebuje jeho pomoc, mal by ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo ho pridať na whatsapp [+234 8097014925] Dnes ho môžete kontaktovať, aby vyriešil vaše problémy a zostal šťastný navždy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chcem, aby svet poznal skvelého človeka, ktorého väčšina pozná ako vúdú lorda, ktorý má dokonalé riešenie problémov vzťahov, manželstiev a zdravotných problémov. Hlavným dôvodom, prečo som išla do vúdú lorda, bolo hľadať riešenie, ako priviesť môjho manžela späť a otehotnieť, pretože môj manžel ma opustil, pretože som nemohla otehotnieť po 14 rokoch manželstva. Nedávno som na internete prečítal niekoľko svedectiev, ktoré niektorí ľudia napísali o vúdú Pane, a bol som veľmi potešený a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Dokonale vykonal svoju prácu tým, že prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov som počala. Teraz som hrdá matka dvojičiek, chlapca a dievčaťa, a môj manžel ma nikdy neprestal milovať a žijeme spolu veľmi šťastne. Nemôžem prestať zverejňovať jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Ktokoľvek, kto potrebuje jeho pomoc, mal by ho kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo ho pridať na whatsapp [+234 8097014925] Dnes ho môžete kontaktovať, aby vyriešil vaše problémy a zostal šťastný navždy.

      Delete
  8. Povedená recenze, já si třeba neumím představit mít na sobě v létě nějaké tlusté vrstvy make-upu, myslím, že mnohem lepší je třeba toto :) Určitě nejsem pro to, aby člověk make-up úplně vynechal, když se o sebe nějakým způsobem chce starat, ale zase, čeho je moc, toho je příliš a je dobré znát únosnou míru nejen v tomto :)

    ReplyDelete
  9. Nikdy predtým som nemal STD (sexuálne prenosné ochorenie) a nikdy som nemal nechránený sex. Mala som však priateľa, ktorý mal v tom čase opar. Úprimne povedané, predpokladali sme, že je to len miesto, pretože sme sa doteraz o HERPES nikdy nedozvedeli. Venovali sme sa orálnemu sexu a tak som dostal HERPES. Ďakujem Bohu, že som na internete našiel pána voodoo, ktorý zoslal nejaké wellness kúzlo a tiež mi pripravil bylinný liek, ktorý som s vierou užíval len 14 dní, potom, keď som si na svojom tele začal všímať zmeny, išiel som na kontrolu do nemocnice a potvrdil som že som bol úplne vyliečený z HERPES (herpes negatívny). Jeho lieky nemajú VEDĽAJŠIE ÚČINKY, pri užívaní drog nie je žiadna špeciálna diéta, môžete ho kontaktovať na jeho e-maile: voodooconnect60@gmail.com a tiež na WhatsApp +234- 8097014925 a vyriešiť všetky svoje zdravotné problémy.

    ReplyDelete
  10. Chcem len využiť ďalšiu príležitosť a dosvedčiť, čo pre mňa tento veľký zaklínač Voodoo Lord opäť urobil. Keď som ho prvýkrát kontaktovala, pomohol mi obnoviť pokoj, lásku a šťastie v mojom manželstve tým, že som otehotnela a tiež prinútil môjho manžela, aby prestal podvádzať a začal sa správať zodpovedne. A teraz prinútil môjho manžela, aby získal svoje dlhé povýšenie na jeho pracovisku s ďalšími výhodami. Teraz je to ďalšia úroveň šťastia v mojej rodine vďaka tomuto skvelému, silnému a efektívnemu čarovačovi. Kontaktujte ho teraz a požiadajte ho o pomoc s jeho kontaktnými údajmi voodooconnect60@gmail.com môžete použiť aj whatsapp + 234 8097014925... Je schopný robiť zázraky, už druhýkrát pre mňa urobil zázraky.

    ReplyDelete
  11. Svet by mal poznať skvelého zaklínača ``Vúdú Pána``, ktorý má dokonalé riešenie problémov vo vzťahoch, manželstvách, zdraví, financiách a akýchkoľvek iných problémov, ktoré trápia ľudstvo. Hlavným dôvodom, prečo som išla za pánom voodoo, bolo hľadať riešenie, ako priviesť svojho manžela späť a otehotnieť, pretože ma manžel opustil, pretože som nemohla otehotnieť po 14 rokoch manželstva. Nedávno som na internete čítal niekoľko svedectiev, ktoré niektorí ľudia napísali o voodoo Lord a bol som veľmi šťastný a rozhodol som sa požiadať o pomoc. Zvládol túto prácu dokonale, keď prinútil môjho manžela, aby sa ku mne vrátil a požiadal o odpustenie, o pár mesiacov neskôr som počala. Teraz som hrdou mamou dvojičiek, chlapčeka a dievčatka a môj manžel ma neprestal ľúbiť a žijeme spolu veľmi šťastne. Nedá mi nezverejniť jeho meno na internete kvôli dobrej práci, ktorú pre mňa urobil. Každý, kto potrebuje jeho pomoc, by ho mal kontaktovať prostredníctvom e-mailu [voodooconnect60@gmail.com] alebo si ho pridať na WhatsApp [+234 8097014925] Môžete ho kontaktovať ešte dnes, aby vyriešil vaše problémy a zostal navždy šťastný.

    ReplyDelete
  12. Po 7 rokoch vzťahu s mojím priateľom začal môj priateľ chodiť s inými dievčatami a prejavoval mi studenú lásku, niekoľkokrát sa mi vyhrážal, že sa so mnou rozíde, ak sa ho odvážim spýtať sa na jeho pomer s inými dievčatami, bola som úplne zničená a zmätená, ale vždy som bola optimistická, že sa veci zmenia, pretože svojho priateľa milujem z celého srdca. našťastie môj starý priateľ mi povedal o kúziel na internete s názvom DR.Ayo, ktorí pomáhajú ľuďom s ich vzťahovými a manželskými problémami pomocou síl lásky Kúzla, Najprv som pochyboval, či niečo také niekedy existuje, ale rozhodol som sa tomu dať skúste a našťastie pre mňa, ja a DR. Ayo žije v tom istom meste, takže som ho navštívil v jeho apartmáne s mojím priateľom ... DR. Ayo je taký skvelý muž, povedal mi všetko, čo som potreboval urobiť, a tiež skontroloval spojenie medzi mnou a mojím priateľom, takže mi pomohol vyčarovať kúzlo lásky a do 48 hodín sa môj priateľ ku mne vrátil a začal sa mi ospravedlňovať. prestal chodiť s dievčatami a je so mnou navždy a naozaj. slová nedokážu opísať, aký som vďačný DR Ayovi. prosím, snažte sa ho kontaktovať v prípade akýchkoľvek vzťahov. whatsapp ho na +2347055691377 ALEBO e-mail: drayospell@gmail.com

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts