Search This Blog

by Petra Dzvoníková

July 26, 2018

POL ROKA V MANŽELSTVE



Na naše polročné výročie by som si ani nespomenula, keby som včera nepridávala na youtube najnovšie video, v ktorého popise som spomínala, ako dlho sme spolu a ako dlho sme v manželstve. A keď som pozrela do kalendára, uvedomila som si, že dnes je to presne 6 mesiacov, čo sme sa brali. Bolo to 6 turbulentných, náročných, ale najmä krásnych mesiacov, ktoré sme zavŕšili najkrajšie, ako sa dalo - pôrodom našej dcéry. 

Ako možno niektorí viete, vždy som snívala o tom, že bude najprv svadba, potom tehotenstvo. Moji rodičia sa totiž brali až keď so mnou otehotneli a mne sa to nikdy nepáčilo. No, človek mieni a osud mení. A tak sa stalo, že som sa vydávala v 5. mesiaci tehotenstva a na plánovanie som mala tak mesiac a pol, popri full time jobe a blogu a hormónoch, haha. V konečnom dôsledku bolo podľa mňa všetko tak, ako to malo byť. Pre človeka ako ja, je obmedzený čas na plánovanie to najlepšie, čo môže byť. Svadba v zime mala mnoho výhod, ktoré som si nikdy predtým neuvedomovala. Úprimne? Nič by som nemenila, všetko bolo perfektné presne také, aké to bolo. ♡

Mimochodom, ak vás zaujímajú články o našej svadbe, tu je pár odkazov: O tom, ako ma požiadal o ruku | Moja najobľúbenejšia fotka zo svadby | Organizovanie svadby + Fotky | Obrad | Hostina |   Oficiálne fotky a takisto som natočila aj svadobné video Q&A (Časť 1 | Časť 2)

No ale vráťme sa k úvodu postu, v ktorom spomínam video. Je to jedno z mojich obľúbených, aké sme kedy s Viktorom natočili. Narehotala som sa totiž ako pri natáčaní, tak aj pri strihaní. Som zvedavá, čo naňho poviete a budem rada, ak mi pod videom, alebo pod článkom, necháte komentár. 


2 comments:

  1. úžasný! :) sleduju tě na youtube teprve pár týdnů

    ReplyDelete
  2. Bolo to skvelé video a aj super cesta, ako vás spoznať trošku viac :) Teším sa aj na druhú časť!

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts