Search This Blog

by Petra Dzvoníková

July 24, 2018

MAMA | OUTFIT POST










Šaty: Forever 21 | Košeľa: Po otcovi | Tenisky: Adidas | Ľadvinka: Kara (Zoot.sk)

Vrátim sa ešte niekedy k pravidelnému foteniu outfit postov? Úprimne, neviem vám povedať. Nemyslím si, že ešte niekedy budem stíhať jeden týždenne, ale možno ich bude viac, ako ich bolo počas tehotenstva. Predsa len, na prechádzky so Sárou musím chodiť takmer každý deň, takže by sa mi raz za čas mhlo podariť zobrať s nami aj Viktora a foťák a niečo nafotiť. Včera som síce žiadne fotenie nemala v pláne, ale krátko pred odchodom z domu na prechádzku, som si na instagrame všimla story od Lenky zo Stylemon Blogu, kde stylovala jednoduché červené šaty. Napriek tomu, že náš štýl je odlišný a zatiaľ, čo ona farby miluje, ja sa im rada vyhýbam, ma jej styling inšpiroval. A inšpiroval ma až natoľko, že som sa rozhodla nafotiť taký môj "take" na jej outfit. 

A samozrejme, keďže sme boli na rodinnej prechádzke, na fotke nemohli chýbať ani Sára a Whiskey ♥ Ako môžete vidieť na fotkách, Sárke pomaly, ale isto, vypadávajú vlásky, no zároveň už začínajú spredu dorastať nové. Zároveň nám krásne priberá, na poslednej kontrole u doktorky už mala 3800 gramov (narodila sa s 2610 g), takže rastie ako z vody! A keďže sa ma niekto prednedávnom pýtal pri jednom zo starých postov na moju váhu, tak na to odpoviem takto verejne, ak by vás to zaujímalo viacerých: V tehotenstve som pribrala celkovo 20kg (dúfam, že takú neovládateľnú chuť na sladké už nikdy nebudem mať) a zatiaľ som schudla 11 kíl. Ako mnohí viete, deadline na moju pôvodnú váhu som si dala koniec Augusta, takže uvidíme, či sa mi podarí tento cieľ dosiahnuť. Pevne verím, že áno, najmä keď konečne začnem po šestonedielnej kontrole cvičiť! 

Mimochodom, čo vy a farby? Volili by ste skôr outfit podobný tomu od Lenky, alebo by ste išli skôr do tmavých "farieb", ako ja? 

10 comments:

  1. nic v zlom ale take male dieta by malo mat aspon ponozky

    ReplyDelete
  2. Kludne si svoje dieta obliekajte ako uznate za vhodne, ja svoje obliekam tak, ako uznavam za vhodne ja ;) A asi vas sklamem, ale ponozky nenosi takmer nikdy, je totiz leto :)

    ReplyDelete
  3. Ani moje dieta, ked bolo malicke (hned od narodenia) nikdy ponozky nenosilo. Strasili ma, ze prechladne, ze ju mam lepsie obliekat a stal sa pravy opak, Cele detstvo bola otuzila.

    ReplyDelete
  4. Pekné fotky máte, ideálne do rodinného albumu. ;) Vyzeráš super, okuliare sa ti veľmi hodia! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  5. Veľmi podarené fotky a aj outfit! Tá ľadvinka vyzerá super, už dlho nejakú podobnú hľadám

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  6. Jsi nádherná maminka :-) i když se mi ledvinky úplně příčí, tak tato je fajn :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem Neli :) Haha, mne sa tiež vždy priečili, ale táto sa mi celkom zapáčila :)

      Delete

Fun

Education

Podcasts