Search This Blog

by Petra Dzvoníková

May 6, 2018

BLOGER ROKA 2018


Prišiel máj a s ním okrem letného počasia aj súťaž Bloger roka 2018. A ja som sa po minuloročnom úspechu rozhodla opäť prihlásiť. Takto pred rokom som blog do súťaže prihlasovala s malou dušičkou do kategórie nováčik. Napriek tomu, že som v Nasklee od začiatku verila, uvedomovala som si, že blog som mala spustený ledva dva mesiace a preto som nevedela, aká veľká je moja šanca dostať sa do Top 10. Nakoniec som sa tam dostala a umiestnila som sa na krásnom 5. mieste. Môj fotoreport z minulého roka nájdete v tomto článku

Tento rok som blog prihlásila do kategórie Life, keďže sa na blogu okrem fashion a beauty venujem aj témam spojeným s tehotenstvom a celkovo sa venujem tomu "životu" ako takému. A to, či sa dostanem do Top 10, tentokrát záleží od počtu hlasov, ktoré dostanem, čiže v podstate od vás, čitateľov môjho blogu. Na rozdiel od minulého ročníku sa hlasuje prostredníctvom SMS a z jedného čísla sa dá poslať 5 SMSiek (či už jednej blogerke, alebo viacerým). 

Hlasuje sa SMSkou v znení BLOGER(medzera)47 (to je moje poradové číslo) na číslo 6661, prípadne z Českej republiky na číslo 87652. Hodnota spätnej SMS je 0,50 Eur a výťažok z hlasovania poputuje nadácii Križovatka, ktorá šíri povedomie o syndróme náhleho úmrtia dojčiat. 

Samozrejme, budem vám neskutočne vďačná, ak sa rozhodnete za môj blog zahlasovať. Okrem komentárov, feedbackov a vašich správ sú to totiž práve takéto oficiálne súťaže, ktoré ma dokážu motivovať a posúvať ďalej.

A ak by ste náhodou nechceli všetkých 5 hlasov venovať mne, mám pre vás aj tipy na blogy, ktoré si každý hlas zaslúžia: Alexxiewstyle, Lusyliana, Saja Frey, Dorota&Greta, MiniDiamondBlog, Právne pre rodiča, Nie je túra bez Štúra

1 comment:

  1. mňa celkom zarazilo, že sa to tento rok rozhodli robiť formou SMS hlasov, hoci myšlienka je za tým pekná... každopádne ti držím palce, zaslúžiš si úspech ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts