Search This Blog

by Petra Dzvoníková

February 7, 2018


Ahojte! V pondelok sme si vyzdvihli naše svadobné fotky od úžasnej Niny Skalíkovej (website | instagram) a všetky sme si prešli, ale až dnes som sa dostala k triedeniu, resp. hľadaniu mojich obľúbených. Rozdelila som ich do štyroch kategórií (makeup a svadobný photoshoot, obrad a hostia, dekorácie a detaily, večera a prvý tanec) a budem vám postupne ukazovať pár z každej kategórie. Teraz sa s vami podelím o tento jeden záber, ktorý je asi môj najobľúbenejší z celého dňa. Je to fotka, na ktorej mal Viktor (aka môj manžel) svoju krátku ale krásnu ďakovnú reč a na ktorej plačem. Tento záber som si zamilovala a vlastne ani neviem presne prečo. Možno preto, že pre mňa znázorňuje, že sa oňho vždy viem oprieť? Možno preto, že o mne povedal krásne veci a poďakoval sa mi a je to niečo, čo často nerobí (resp. čo muži celkovo často nerobia), aj napriek tomu, že to (nie len ja, ale veľa žien) niekedy potrebujem počuť? A možno preto, že táto fotka zachytáva mňa v podobe, v ktorej sa svetu nerada ukazujem? Neviem .. ale páči sa mi, spomínam si presne na ten moment, kedy bola odfotená. Teším sa, že sa s vami čoskoro budem môcť podeliť o viac záberov. 


Hi guys! This Monday, we have picked up our wedding pictures from the amazing Nina Skalíková (website | instagram) and we have gone through all of them that evening, but today, I finally sorted them our and found my favorites. I divided them in 4 categories (makeup & wedding photoshoot, ceremony & guests, decorations and details, dinner & first dance) and will show you a couple from each every week. For now, I have decided to post just this one, my favorite picture from the whole day. It's a picture of my husband and his short but very sweet speech and me - not surprisingly - crying. I am so in love with this shot and I can't even decide why. Maybe it's because it expresses how I can always lean on him? Maybe it's because it was a moment in which he told me how much he appreciates me and what I do, which is something he (or actually, most men) doesn't do very often, even though I (and many other women) need to hear it sometimes. Or maybe it's because because I often don't like to show how emotional I can be and here, I am showing my softer side? Like I said .. I don't know. But I love this picture and I loved the moment it was taken. And can't wait to show you more. 

6 comments:

  1. éterický moment, ste spolu jednoducho prekrásni :)

    ReplyDelete
  2. Peti, je to prekrásna fotka! Už teraz sa veľmi teším na ďalšie zábery. Už sa vidím, ako pri nich budem plakať, keď aj táto ma dojala. Ide z nej niečo nádherne dojemné a keď si k nej navyše napísala také pekné slová, nevedela som si pomôcť. V tomto som hrozná :D

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  3. fotka je naozaj milá :) podľa mňa ste spravili dobre, že ste si na svadobné fotenie vybrali Ninu, lebo tá dokáže robiť neuveriteľne čarovné zábery ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  4. Možno to bude tým, že fotka dýcha prirodzenosťou, šťastím a takým tým- "áno, presne takto to má byť" pocitom.
    Držím vám palce!
    Kristin

    ReplyDelete
  5. Tá fotka je dokonalá💗 Úplne chápem, prečo si si ju tak zamilovala. Tie momenty, keď o nás naše polovičky hovoria tak krasne a pred ľudmi sú naozaj magické (a ojedinele😂)

    Saja Frey Blog

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts