Search This Blog

by Petra Dzvoníková

February 10, 2018

BENEFIT - BEAUTY SCHOOL KNOCKOUTS | REVIEW




Ahojte! Ak ma sledujete aj na instagrame, tak viete, že som sa vás pred nedávnom pýtala, či by ste mali záujem o recenziu produktu Beauty School Knockouts od Benefitu. Síce viac hlasov mala verzia recenzie ako video, prišlo mi aj pár ďalších správ, či by som ju nespravila aj vo forme článku, aj vo forme videa. A tak som sa rozhodla, že vám vyhoviem. Vo videu budem produkty testovať, čiže budete môcť "naživo" sledovať, ako fungujú a tu vám o každom poviem niečo viac. Plus, samozrejme, či som s nimi spokojná, alebo nie. 

ČO VŠETKO V BEAUTY SCHOOL KNOCKOUTS NÁJDETE? 

Podľa benefitu sa v tejto sade nachádzajú pomôcky, s ktorými vytvoríte full face makeup. Konkrétne sa jedná o nasledovné produkty: Porefessional primer pod makeup, Rockateur lícenka, tiene They're Reall Duo Shadow Blender, Gimme Brow mascara na obočie a They're real! špirála. a Benetint, vodička na pery. Okrem toho obsahuje táto sada aj krásne celkom veľké zrkadlo a takisto brožúrku, v ktorej je popísané, ako máte každý produkt použiť.


Hi guys! I have asked my Slovak followers on instagram if they would like me to review my new Beauty School Knockouts set from benefit. And even though they have voted for the review to be done in video form, some of you asked me to do both - video and blogpost. I will be testing the products on video, so you will be able to judge for yourselves if they are good or not. In this post, I will tell you a little about each product. And of course if I like the product or not. 

SO WHAT CAN YOU FIND IN THE BEAUTY SCHOOL KNOCKOUTS SET? 

According to benefit, you can find "beauty cheats" - a full-face makeup kit - in it. The following products can be found in the kit: Porefessional face primer, Rockateur blush, They're Reall Duo Shadow Blender eyeshadow, Gimme Brow gel mascara for brows,They're real! mascara and  Benetint - a tint for lips. Other than that, this set has a beautiful, huge mirror and also a brochure, which explains which product should be used for what. 




THE POREFESSIONAL je podľa benefitu balzám, ktorý má zjednotiť pleť a opticky minimalizovať póry a primárne slúži ako primer pod makeup. V tomto prípade však benefit tvrdí, že sa jedná o kit na full face makeup a preto počíta s tým, že porefessional vystačí aj bez makeupu. 

Môj názor: Porefessional je primer, ktorý som používala pred nejakou dobou a vždy som s ním bola spokojná. Bol to vlastne dôvod, kvôli ktorému som sa k tejto sade dostala. Po vyskúšaní viacerých primerov s ktorými som bola nespokojná som sa k nemu opäť rozhodla vrátiť a zavítala som teda do Douglasu v Eurovei. Tam však nebol dostupný a slečna predavačka mi oznámila, že sa dá kúpiť v tejto sade a tak som si povedala, že prečo nie? Aspoň vyskúšam miniatúrky nových produktov a budem ich pre vás môcť recenzovať. Porefessional je pre mňa jeden z najlepších primerov pod makeup aj napriek celkom vysokej cene a preto ak nejaký hľadáte ako ja, nemíňajte na kopec lacnejších, ale choďte určite do tohto. Ja som v podstate na tie lacnejšie "testovacie" minula rovnakú sumu ako by som minula ke by som si rovno kúpila tento.


THE POREFESSIONAL is supposed to instantly minimize the appearance of pores and lines and help makeup stay put. Since this kit is supposed to be for a full face, it should also be used instead of makeup for a lighter, more natural look. 

My opinion: Porefessional is a primer, which I have already tried before and have been happy with. It was actually the reason why I bought this entire set. After trying out many different primers over the past couple of months, I decided to go back to this one, since I have already known it. Unfortunately, I was told that it was not sold separately anymore, so I could only get it by buying this whole set. Which I didn't mind, since it gave me the opportunity to try out some new products and review them for you. Porefessional is one of the best primers I have tried even though the price is pretty steep, so if you are looking for a new one like I was, don't bother buying any cheap ones, but go for this one. I have spent exactly the amount I would spend on this one by buying cheaper stuff, but ending up hating all of them. 


ROCKATEUR je podľa benefitu pudrová lícenka v odtieni ružového zlata, ktorá má líčkam dodať kultovne provokatívny nádych. Predáva sa aj so skoseným štetcom. 

Môj názor: Priznám sa, že štetec som ešte neskúšala, pretože ja na nanášanie lícenky používam moje klasické štetce so zaguľateným koncom a väčšinou takýmto "miništetcom" z akýchsi sád nedôverujem. Vo videu ho však mám v pláne použiť, tak som zvedavá, ako mi to s ním pôjde. Lícenku nehodnotím ani extra pozitívne, ani extra negatívne. Má peknú farbu a myslím, že patrí k tým univerzálnejším, ktoré sa hodia naozaj ku mnohým odtieňom pleti. Napriek tomu si nemyslím, že by bola práve nejaká svetoborná a za cca 30 Eur by som si ju asi osobne nekúpila.


ROCKATEUR is rose-gold blush, which should give you a famously provocative flush. It's being sold with a custom angled, dimensional blush. 

My opinion: I have to admit that I have not tried applying this with the brush, because I prefer using my own blush brushes. But I am planning on using the brush in the video review, so I can't wait to see how it's gonna be. I can't say anything too positive or anything too negative about this blush. The color is really nice and would be perfect for almost any skin tone, but I don't think I would buy it for the price it is being sold. 



THEY'RE REAL! DUE EYESHADOW BLENDER je produkt, ktorý má podľa benefitu uľahčovať nanášanie očných tieňov, keďže je k nemu aj penový aplikátor. Tým si naberiete oba tiene a nanesiete ich na viečko naraz, tmavší dole a bledší hore. Výdrž  by mala byť 12 hodín! 

Môj názor: Aj v tomto prípade musím povedať, že aplikátor som si ešte nevyskúšala. Nechávam si to na video. Včera som však tento tieň testovala s normálnym štetcom a poviem vám, že zatiaľ si ma nezískal. Používala som štetce od Zoevy, ktoré sú kvalitné, no napriek tomu sa mi nepodarilo z tieňov dostať veľa. Najmä sa mi veĺmi ťažko naberali, keďže sú hneď vedľa seba a nabrať len jeden z týchto dvoch je mega ťažké. Takže tento produkt je pre mňa totálne no-go! Tiene mám v odtieni Naughty Neutral. Farby sú krásne!


THEY'RE REAL! DUE EYESHADOW BLENDER is a product, which according to benefit, is supposed to make applying eyeshadow easier. There are two shadows in the pan and should be applied to the lid at the same time. The eyeshadow should last for 12 hours! 

My opinion: Once again I have to admit to you that I have not tried the applicator just yet. I am waiting to do that on video. I applied this eyeshadow with a normal eyeshadow brush from Zoeva and the shadows have not excited me just yet. The brush didn't take much eyeshadow on and trying to get just one of them on the brush is extremely hard because the other one gets mixed in all the time. So this product is a no-go for me at the moment. The eyeshadow colors are pretty though, I have them in Naughty Neutral. 


GIMME BROW je gél na zväčšenie objemu obočia. Má obočie skrotiť, zafarbiť a dodať mu objem. Takisto má byť vodeodolný. 

Môj názor: Čo sa týka produktov na obočie, ťažko sa pre ne viem nadchnúť. Obočie bola posledná vec, ktorej som sa vrámci mojej makeup rutiny začala venovať, keďže som vždy mala husté, tmavé obočie. Preto som ho veľmi dlho len trhala, ale nevyplňovala som ho. Samozrejme, medzičasom si neviem predstaviť neupravovať si takýmto spôsobom obočie, no zatiaľ som nenašla žiaden produkt, s ktorým by ma to dokázalo baviť. Používam najmä tiene na obočie, sem-tam ceruzku a veľmi dávno som používala aj gél na zafixovanie. Na tento produkt som si ešte nespravila jasnú mienku. Nemyslím si, že by mi obočie nejak vyplnil, ale je pravda, že sa s ním celkom dobre tvarovalo. Viem si predstaviť, že by som ho používala na zafixovanie obočia vyplneného a vytvarovaného tieňom.


GIMME BROW is a gel should volumize, tint and tame brows. It is also supposed to be waterproof. 

My opinion: When it comes to products for eyebrows, I can't really get excited for any. My eyebrows were the last thing I added to my beauty routine, because they were always dark and full. I used to pluck my eyebrows, but didn't fill it in for ages. Of course I added this step to my beauty routine in time, but I haven't found a product I would fall in love with completely yet. I use shadow to fill in my brows the most, sometimes an eyebrow pencil and I have used a gel to fixate them as well in the past. But never gel-only. So I am not that sure about this product yet. I don't think that it has filled in my brows much, but it definitely helped me form them and put them in place. I can imagine using it to fix my brows after I have used my usual brow shadows. 


THEY'RE REAL! - Mascara určená najmä na predĺženie mihalníc. Má mať dlhú vydrž, dodať objem a riasy pekne nadvihnúť. 

Môj názor: Túto mascaru už poznám, pred časom som ju dostala ako miniatúrku. Nepatrí medzi tie najhoršie, ale jednoznačne nemôžem povedať, že by patrila k mojim favorites. Vzhľadom na to, že rada nosím umelé mihalnice, očakávam podobný efekt aj od riasenky. Tejto práve tento efekt síce chýba, ale myslím si, že pre jemné zvýraznenie mihalníc môže byť super. Ak by ste sa pre jej kúpu rozhodli, odporúčam vám jednoznačne najprv vyskúšať miniatúru a až potom ísť na klasickú veľkosť.


THEY'RE REAL! a mascara which should lengthen the lashes. It should last ages and curl the eyelashes.  

My opinion: I know this mascara already, because I have gotten it as a miniature before. It doesn't belong to the worst mascaras pile, but also isn't one of my favorites. Since I like wearing false lashes, I also expect my mascaras to have a similar effect. This mascara is good when you are going for a natural look. If you would decide to buy it, I would recommend trying out the miniature version at first to make sure if you like it before getting the real version. 



BENETINT máte podľa návodu z tohto setu používať na pery (ale ževraj sa dá používať aj ako lícenka). Na pery máte naniesť pár kvapiek a prstami ich rýchlo rozotrieť, aby vám pery zružoveli. Efekt ževraj vydrží celý deň.

Môj názor: Neviem či to je len prvým použitím, alebo neviem ako sa produkt má nanášať, alebo čo .. ale tento produkt je podľa mňa totálny bullshit. Skúšala som ho presne podľa návodu a mám dojem, že mi s perami vôbec nič nespravil. A ak aj hej, tak to nevydržalo ani 5 minút. Miniatúra tohto produktu síce stojí okolo 12 Eur, ale aj tak by som ich za ňu nedala. Vo videu vám k tomu poviem viac! 

BENETINT is supposed to be used on lips (but can also be used as a blush). You should apply a couple of drops on your lips and quickly blend them with your fingertips. The effect should last the whole day. 

My opinion: I don't know if it's because I have tried it just once or because I applied it falsely, but this product seems like a complete  bullshit product to me. I tried applying it according to the instructions but I felt like it did nothing to my lips. And if it did, then it didn't last even 5 minutes. The miniature of this product costs around 12 Euros and to be honest with you, I wouldn't get it for the world. More about this product in the video! 




FAZIT: Plusy tohto setu sú jednoznačne: veľké zrkadlo, porefessional a možnosť vyskúšať produkty v miniatúrnej verzii za celkom prijateľnú cenu (pokiaľ vám produkty budú vyhovovať) - 32 Eur. Sadu kúpite napríklad na sephora.cz, alebo v Douglase (Aupark či Eurovea). Mínusy: Veľa produktov vám nemusí vyhovovať (mne príde zbytočný najmä tieň a benetint, ale zaobišla by som sa aj bez mascary a gélu na obočie) a preto sa vám sada nemusí oplatiť. 



CONCLUSION: Pluses of this set: a big mirror, the porefessional and also the possibility to try out miniature products for a good price (in case you like at least half of the products) - 32 Euro. The set can be bought in Sephora or Douglas. Minuses: Many products don't have to be "the one" for you and if they aren't, then it is money not that well spent. For me personally, I wouldn't mind throwing away the eyeshadow and the benetint and could also get on without the mascara and the brow gel. 


2 comments:

  1. No, popravde? Ja by som po tvojej recenzii tie korunky za to určite nedala :D Jedine teda ak by som bola v situácii ako ty, že nutne potrebuješ jeden ten produkt a nevieš ho inak zohnať... Ale na videu som sa pobavila :D Najviac som nechápala z toho aplikátoru na tiene :D :D

    Candy | C a n d y G r a n t

    ReplyDelete
  2. Mne ten štetec, tiene a produkt na pery absolútne nie sú sympatické, takže by som si to asi nekúpila🙄 ale primer by som veľmi rada vyšliapala! Riasenku mám ale takisto z nej nie som nejak extra nadšená, ale možno jej ešte dám šancu

    Saja Frey Blog


    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts