Search This Blog

by Petra Dzvoníková

January 15, 2018

ASOS (SALE) HAUL


Ahojte! Tento víkend bol extrémne náročný, ako psychicky, tak fyzicky a preto som sa bohužiaľ nedokázala dopracovať k tomu, spraviť thumbnail grafiku na toto video, ktoré som mala hotové už koncom minulého týždňa. No čo vám poviem? Riešiť svadbu a všetko s ňou súvisiace je obrovitánsky žrút času! Dnes mám pre vás video s tehotenským oblečením z Asosu, na ktorom majú momentálne mega zľavy a tak je moja ďalšia objednávka už na ceste za mnou! Samozrejme, zľavnené nie je len oblečenie pre tehotné, ale celý sortiment (niekedy až 70%) a stále sú dostupné všetko možné veľkosti. Na Asose za doručenie neplatíte nič a takisto neplatíte nič ani keď posielate tovar naspäť, takže ja tento e-shop odporúčam všetkými desiatimi! Pre tých, ktorí Asos ešte vôbec nepoznáte - nie je to ázijský eshop, ale európsky a čo tým chcem povedať je to, že kvalita vecí je porovnateľná napríklad z H&M, Zarou a podobnými obchodmi, samozrejme pri drahších kúskoch z drahšími značkami (na Asose kúpite bundu za 15 Eur, ale takisto aj za 250 Eur, takže výber je obrovský). 

Dúfam, že sa vám videjko bude páčiť! 


Hi guys! Last week, I made a new video, which is an Asos Haul. Unfortunately, it took me 4 days to find the time to create a thumbnail, so you can imagine how long it would take for me to make subtitles for the video. So in this case, I am sorry, but the video is in Slovak only. But I really promise to better myself and write ALL posts in English and do subtitles for my videos as soon as I am done with my wedding. I have been and will be extremely busy with my wedding planning the next two weeks, so I can't promise you to be able to translate all posts into english before it is all over. I barely find the time to write them in Slovak, unfortunately and it takes twice as much time for the translations. 

I hope you will still remain faithful to my blog, because I really, really appreciate all the international visitors I have here and try to do my best to post all I can in English. 


1 comment:

  1. S Asosom som zatiaľ veľmi spokojná :) Majú tam nádherné veci a presne ako hovoríš, výber je naozaj obrovský. Mňa z tvojho haulu najviac zaujali tie ružové nohavice, sú krásne!

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts