Search This Blog

by Petra Dzvoníková

December 23, 2017

CHRISTMAS EVE MAKEUP - RED & GOLD


Ahojte! Ako som spomínala, s včerajším vianočným makeupom som nebola sto percentne stotožnená a preto som sa rozhodla spraviť ešte druhý pokus. Tentokrát som išla do niečoho jednoduchšieho - oči som ťahala do zlata, pery do červena. Myslím, že tentokrát sa mi celkom pekne podarilo zladiť ten makeup aj s nechtíkmi. 

Základ očí som vytvorila paletkou od TooFaced, Natural Eyes, ktorú zbožňujem aj keď ju mám už snáď 6 rokov. Taký medený shimmer na očiach som vytvorila pomocou krémového tieňu na oči od Kylie Cosmetics. Spodné vnútorné viečko som podčiarkla hnedou ceruzkou a na vrchné viečko som si spravila tenkú linku bez chvostíka. Toto bola linka, ktorú som si na strednej robievala snáď každý deň. Pri líčení očí som dbala najmä na to, aby som rozjasnila vnútorné kútiky očí a oblasť pod obočím. 

Čo sa týka pier, použila som velvet rúž od NYXu v odtieni Blood Love (review produktu nájdete v tomto článku) a naňho ešte Volcano. Farba sa mi celkom páči, ale stále s ňou nie som úplne stotožnená. Asi nebudem spokojná, kým nenájdem môj milovaný Mary Jo K, ktorý je podľa mňa tá najkrajšia červená. 

Čo sa týka zvyšku tváre, opäť som stavila na klasiky od MACu (concealer a makeup), highlighter od Urban Decay a jemne som vykontúrovala líčka taktiež pomocou paletky od tejto značky. 

Čo hovoríte na tento look? Páči sa vám viac ako ten prvý



Hi guys! As I mentioned in yesterday's Christmas makeup post, I wasn't completely down with it, so I had another go at it. I went for something simpler this time - gold eyes and red lips. I think that this time, I finally managed to match the makeup with my nails. 

I created the base of my eye makeup with the TooFaced Natural Eyes palette which I still absolutely love, even though I've had it for the last 6 years. The copper shimmer on top was created with the help of cream eyeshadow from Kylie Cosmetics. I applied brown eyepencil onto my inner lower lid and applied black eyeliner on the top of my eye, without a wing. This is the kind of liner I always did when I was in high school. I payed extra attention to brightening my inner corners and underbrow area with the eye makeup.

When it comes to the lips, I used a velvet matte lipstick from NYX in the shade Blood Love (you can find a review of the product here) and on top of it also Volcano. I like the color, but I am still not crazy about it. I guess I will never be happy until I find my lost Mary Jo K from Kylie Cosmetics, which is my absolute favorite shade of red. 

When it comes to the rest of my face, I went for my MAC classics again (concealer and foundation), highlighter from Urban Decay and contoured my cheeks with the help of the Shapeshifter palette from this brand as well. 

What do you think about this look? Do you like it more than the first one







2 comments:

  1. Krásné a veselé Vánoce!
    Nááádherné líčení, opravdu. Ty máš tak krásné očka :) Hrozně se mi líbí vykreslené rty.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  2. Ano Petush, mne sa páči tento look trošku viacej ako ten prvý, lebo tento rúž je nádherný, pestrejší a aj oči máš krásne..myslím, že ti to viac pristane a to prvé líčenie mi príde pekné, ale skôr "jesenné" alebo "zimné" a toto mi viac príde ako vianočné :) si krásna

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts