Search This Blog

by Petra Dzvoníková

November 16, 2017

CHRISTMAS BEAUTY WISHLIST FROM SEPHORA


Hi guys! Today, I have prepared a Christmas wishlist for you, for myself and for my loved ones. Last year in February, I have also done a wishlist with the brand Zoeva. This time, I had a look at Sephora, because I have been thinking of ordering from there ever since I found out that they delivered to Slovakia as well. And today, I will show you the ones which I wish to find under my Christmas tree. 


Ahojte! Dnes som si pre vás, pre seba a pre mojich blízkych pripravila Vianočný wishlist. Minulý rok vo Februári som vytvorila taktiež wishlist, so značkou Zoeva. Tentokrát som zablúdila na Sephoru, pretože odkedy viem, že sa z nej dá objednávať aj online na Slovensko, brúsim si na niektoré produkty zúbky. A dnes vám predstavím tie, ktoré si (už nie tak tajne) prajem pod stromček. 




HUDA BEAUTY DESERT DUSK EYESHADOW PALETTE


I fell in love with this palette as soon as I saw it and ever since then, I have lived in fear that by the time I will be able to get it, it will be gone. Even though there are a couple of colors in this palette which I already have in some other palettes (the red hues), I don't think I have those other tones in any other palettes. And those are incredibly amazing! I would love to try out a look with Amethyst, Twilight, or Royal. Or go for a golden look with Nefertiti, Blazing and Celestial. 

The only negative thing about this palette is it's price, which is very steep, circa 64 Euro (1750 czech crowns). 


Tak táto paletka si ma totálne získala akonáhle som ju na Sephore uvidela a už teraz žijem v strachu, že kým sa mi ju podarí zadovážiť, bude preč. Je fakt nádherná. Napriek tomu, že je v nej pár farieb, ktoré mám už vo viacerých paletkách (mám na mysli práve tie do červena), zvyšok ešte nemám snáď ani v jednej a sú neskutočne krásne! Neskutočne rada by som si vyskúšala líčenie napríklad s odtieňmi ako Amethyst, Twilight, alebo Royal. Prípadne s tými viac do zlata, Nefertiti, Blazing a Celestial. 

Jediná nevýhoda tejto paletky je jej cena, ktorá je podľa mňa celkom vysoká a to je cca 64 Eur (1750 kč). 


DETOX MY SKIN - SEPHORA COLLECTION 

This limited collection caught my eye right away. There are many skin cleansing products on Sephora, but I picked this one, because it has an amazing price, especially when taking into consideration the products in this set: makeup removing micellar water, cleansing konjac sponge, a nose mask, clay mask and an eye mask. And the price? 500 czech crowns, which means around 20 Euros! 


Táto limitka ma hneď zaujala. Ne Sephore je kopec produktov na čistenie pleti, táto sada mi však padla do oka, pretože má podľa mňa celkom prijateľnú cenu a tie produkty znejú fakt dobre. V sade sa nacháda: Odličovacia micelárna voda, čistiaca konjacová hubka, maska na nos, ílová maska, maska na oči. A cena? 550 kč, teda približne 20 Eur! 


DR. JART+


Now I will get to a brand which I am seeing for the first time today. It caught my eye right away! Of course, the first thing I noticed was the crazy colorful packaging, but I also like the simple packaging of the other products. For this wishlist, I picked out 4 different products: 

Holiday Best Kit: This is a Christmas skincare giftset. It's limited edition with 4 different products. The price is 790 Euros, which is okay for four different products. 

Ceramidin Trial Kit: Ceramidin is one of the products from the first set. All three products from this one are moisturising - it's a serum, a cream and a gel. The price is around 20 Euros. 

Dermaclear Trans-Foam: These cleansing products are applied as clay masks but transform into cleansing foam - they remove extra makeup, absorb extra grease from your skin and clean it as well. The price is 24 Euros. 

Tarot Rubber Mask Kit: This was the first Dr.Jart+ product that caught my eye. Doesn't it look amazing? It contains three different gel masks for different purposes - one is moisturising, the one one brightening and the third one is firming. I do think that the price is kind of steep, 24 Euro. 


No a teraz prejdem k značke, ktorú som si dnes všimla prvý krát, ale hneď ma zaujala. Samozrejme, prvá vec ktorá mi padla do oka boli ich farebné, playful balenia, zároveň však aj tie jednoduché, pretože sú fakt krásne! Štyri produkty, ktoré som vybrala pre tento wishlist, sú: 

Holiday Best Kit: Toto je vianočná sada starostlivosti o pleť. Je to taktiež limitka a nachádajú sa v nej štyri rôzne produkty. Cena je 790 kč, teda 29 Eur, čo je za štyri produkty celkom primerané. 

Ceramidin Trial Kit: Ceramidin je jeden z produktov, ktoré sa nachádzajú aj v predošlej sade. Všetky tri produkty sú hydratačné a sú to konkrétne sérum, krém a gél. Cena je 550kč, teda 20 Eur. 

Dermaclear Trans-Foam: Tieto čistiace produkty sa nanášajú ako ílová maska, menia sa však na čistiacu penu - odstraňujú prebytočný makeup, vstrebávajú prebytočný kožný maz a prečisťuje pleť. 650 kč - 24 Eur. 

Tarot Rubber Mask Kit: Tento produkt od Dr.Jart+ ma zaujal ako prvý. Nevyzerá úžasne? Nachádzajú sa v ňom tri gumové masky na tri rôzne účely: jedna je hydratačná a vyživujúca, ďalšia rozjasňuje pleť a posledná vyhlaďuje a spevňuje pleť. Cena mi však na tri masky príde dosť vysoká, okolo 24 Eur, teda 660 kč. 



BETTER THAN SEX MASCARA MINI - TOO FACED


I am sharing the miniature version with you, because I haven't tried this mascara yet - and would like to try the miniature before I go for the normal (pricier) version. From what I heard and by looking at the brush, it should be perfect for me. What do you think about this mascara? The miniature costs 310 kč, which is approximately 11 Euro, which is a lot for a mini version, but it's worth a try. The normal version is around 27 Euro. 


Dávam sem miniatúrku tejto mascary, pretože som ju ešte neskúšala - preto by som najradšej vyskúšala, aká je a až potom si keď tak kúpila túto mascaru v naozajstnej veľkosti. Podľa toho, čo som o nej počula a ako vyzerá "štetka", by mi však mala akurát vyhovovať. Máte s ňou niekto skúsenosti? Cena za miniatúru je 310 kč (11 Eur), čo je síce dosť, ale za pokus to stojí! Normálna veľkosť stojí 750 kč, teda okolo 27 Eur. 

LA PINATA - SEPHORA COLLECTION


La Pinata is the cutest Christmas set from Sephora for 25 Euro. And other than it being cute, it also contains amazing products! 

1. Mascara
2. Liquid Lipstick
3. Fingertip eyeliner
4. Elastic eye pencil
5. Shower gel 
6. Sparkling bath cube
7. Night mask
8. Lip mask
9. Eye mask
10. Little nail filer

And all of that for that price?! It's amazing!


La Pinata je rozkošný Vianočný set od Sephory za 25 Eur, resp. 690 kč. A okrem toho, že je rozkošný, sa v ňom nachádajú aj skvelé produkty! 

1. Mascara
2. Tekutý rúž
3. Fingertip očnú linku
4. Elastickú ceruzku
5. Kapslu sprchového krému
6. Šumivú kocku do kúpeľa
7. Nočnú masku
8. Masku na pery
9. Masku na oči
10. Mini leštítko na nechty

To všetko za tú cenu?! Veď to je super deal! 

4 comments:

  1. Krásny výber :) O Huda paletke aj ja snívam :!

    AN Beauty Blog

    ReplyDelete
  2. I love sephora produtcs but in my tonw theres is no store. Bad luck!!!
    Xoxo from Portugal

    marisascloset.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tá paletka je nádherná! Krásny blog!

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Se Sephorou zkušenosti nemám, tím ale rozhodně nemohu říct, že bych o ní nikdy nic neslyšela, protože to zase ano a převážně v dobrém slova smyslu, takže se ani nedivím, že se tvůj wish list týká právě této značky :) Když už jsem u těch Vánoc, přemýšlela jste některá, že byste si na Vánoce nadělily toto? Nebo vám to přijde zbytečné a znáte lepší způsob, jak víčka upravit a ne třeba takhle náročnou cestou?

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts