Search This Blog

by Petra Dzvoníková

October 3, 2017

LACE IT UP! | OUTFIT







Dress: Boohoo (na-kd) / Jacket: Karl Lagerfeld (here) | Bag: Pull & Bear | Shoes: Public Desire (Asos)

Hi guys! I have a new outfit post for you today. We have amazing weather here in Slovakia right now and I just had to go for something a little summery when it is so beautiful outside. It's October 1st as I am writing this post and it's 18°C outside! I just looked at the weather app to see how the weather should be when this post goes up .. 14°C! Ugh, I just shivered just by imagining the cold! But back to the outfit. We shot it the same day I recorded my first youtube makeup tutorial and the look was supposed to be a little different. From the beginning, I was set on shooting this t-shirt dress, which I got from na-kd. Originally, I wanted to pair it up with boots, but with the wonderful weather, I went for these sandals. I have only worn them once up until now, to a wedding (we took pictures in grass, that's where the dirt on the heels comes from, haha). Originally, I wanted to combine the dress with a blazer instead of a jacket, but when I saw this beautiful bomber in my closet, fresh from the cleaners, I just had to put it on. At least it added some color, right? 

By the way, talking about the jacket, I have to confess something. Even though it is my absolute favorite piece of clothing, I was contemplating selling it multiple times already. But then, every time I put it on, I decide not to. It's not that I wouldn't have anything to wear it with, that's not the problem. But it's one of the most expensive pieces from my closet, since it is by Lagerfeld's limited Steven Wilson collection and sometimes I think that the money could be spent no something more meaningful. Then I look at it again and think to myself that I will probably never be able to sell it. Awful, right?! 

What do you think about this look? 


Ahojte! Dnes mám pre vás nový outfit post, pri ktorom som proste musela využiť toto teplé počasie. Nechce sa mi veriť, že je prvý október a vonku je 18 stupňov. Práve som sa pozrela na weather app, že aké bude počasie keď zverejním tento post. 14 stupňov! Až ma striaslo od zimy. No vráťme sa naspäť k outfitu. Fotili sme ho v ten istý deň, kedy som nahrávala môj prvý makeup tutorial na youtube a pôvodne mal vyzerať inak. Čo som od začiatku chcela fotiť boli tie tričkové šaty, ktoré mi pred nedávnom prišli z na-kd. Pôvodne som ich chcela skombinovať s čižmami, ale keď už bolo také teplo, siahla som po týchto sandálkach, ktoré som na sebe mala zatiaľ len raz, na svadbe (to vysvetľuje hlinu na podpätkoch, fotili sme sa na tráve, haha). Pôvodne som šaty chcela skombinovať so sačkom, ale keď som zbadala v šatníku túto moju srdcovku, čerstvo donesenú z čistiarne, nemohla som odolať. Aspoň som tým outfitu pridala trochu farby, no nie? 

Už keď sme pri tejto mojej bundičke, musím sa vám s niečim priznať. Napriek tomu, že je to asi najobľúbenejší kúsok môjho šatníku, už viackrát som rozmýšľala nad tým, že ju predám. Vždy keď si ju dám zas na seba, rozmyslím si to. Nejde o to, že by som ju nemala k čomu nosiť, alebo tak, ale predsa len .. je to takmer najdrahší kúsok v mojom šatníku, keďže je od Lagerfelda a ešte k tomu z limitovanej kolekcie a niekedy si hovorím, že by sa mi tie peniažky možno hodili na niečo iné. Potom sa na ňu zas pozriem a poviem si, že by som ju asi nedokázala predať. Strašné, nie?!

Čo hovoríte na tento outfit? 

11 comments:

  1. Tie topánky sú nádherné

    ReplyDelete
  2. Tričkové šaty mám aj ja jedny, len mi trochu prekáža, že sú trošku kratšie..niečo ako tvoje..a aj to, že je to tenký materiál..ja som svoje minulú zimu zladila s vysokými čižmamami a pančuchami, aby som sa necítila "holo" ale inak musím pochváliť tie krásne sandálky plus veru tou bundičkou si tomu dala šmrnc :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! Áno, aj ja by som išla do čižiem, ale keď bolo tak pekne teplo, nemohla som si odpustiť ešte posledný krát sandálky :D

      Delete
  3. Tie tvoje outfity! Dokonalé! A fotky ešte viac, ale to už odo mňa predpokladám vieš :D

    ReplyDelete
  4. ..takže takto..Karol, by rozhodne mal zostať tam kde je..outfit mňamózny ako obvykle a fotky eňoňuňo <3

    Romilikes Blog

    ReplyDelete
  5. mega lodičky a krásny opasok alebo šaty, neviem či je zvlášť :) a super fotky inak!
    Drew's Beauty

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts