Search This Blog

by Petra Dzvoníková

October 10, 2017

FALL COUPLE'S FASHION | OUTFIT(S)











Her outfit: Jacket: Slezská Tvorba (retro) | Sweater: Asos | Pants: Topshop | Heels: H&M | Backpack: Zaful
His outfit: Sweater: Leif Nelson | Jeans: Quicksilver | Shoes: Ugg | Bag: Trendhim | Bracelets: Trendhim

Guys, this is my favorite outfit post on my blog ever! And I think it's pretty clear why. Even though it's not the first one where I'm not alone (the first was Karl on Board - it was a really fun shoot, because we were shooting on longboards), it's the first one where we are also trying to inspire with men's fashion, as well as the first one where I am joined by my love. I wanted to shoot with him for ages already, but since he is the one taking my outfit pictures and enjoys being behind the lense more than being in front of it (at least I think so), we never got to it, until now. 

Some time ago, we were contacted by Andrea from the website Trendhim, who asked us if we wanted to choose something from their product line to feature here. At first we were thinking about getting some accessories - bracelets, sunglasses or a watch, but we decided to go for a bag in the end. We decided on the Tan California travel bag (here), but I kind of think that the one we got is a bit different when it comes to the color. It reminds me much more of that cherry brown color, like this one. I really like the bag and am really excited that we have it - it has the ideal size for a weekend trip and it's also perfect for Viktorko's gym stuff. We were also sent four bracelets and Viktorko fell in love with two of them instantly and wears them with his beloved Thomas Sabo bracelet. To be honest with you, I am not a fan of bracelets overall, I am much more of a ring or necklace kind of girl. When it comes to the cooperation itself, it went really smoothly. The stuff got here really quickly and it was left completely up to me how I presented the bag and the bracelets to you. And believe me, if I wouldn't be happy with the stuff, I wouldn't be showing it to you in form of an outfit post. 

When it comes to the outfits themselves, we improvised a bit. At first, I tried to put Viktorko's outfit together. I wanted him to plan his own outfit, but I had to refuse his idea. He wanted to wear a suitpant with a white shirt at first, but with 14°C outside, I just couldn't go for it. I mean, I was not willing to freeze my ass off and it would not look great if I was wearing a wool coat (which I was originally going to wear) and he was wearing a shirt, right? So I asked him to put on his sweater (which he said is a skiing sweater) and combined it with dark-grey ripped jeans, which I absolutely love on him. And we changed up the originally chosen white Converse with brown Uggs. I think that we are both expecting some criticism, since a) most people don't like Uggs b) most people hate Uggs on men. But Viktor likes wearing them, because they are comfortable and I love them on him as well! I think that if someone can pull them off, it's him! 

My outfit was also put together ad-hoc, because I tried creating my outfit to go with his, since I have a little more clothes to work with (I will show you our closet one day). The first part of my outfit I decided to go for were the shoes. I brought them with me a couple of days ago from the old apartment and chose them, because they are the highest I own (with the exception of some sandals/pumps) and I was thinking of how the photos would look afterwards. See? I am being more professional day by day! And believe me, it would not look as good if I had flats on and would look like a dwarf next to Viktor .. or he would look like a giant next to me! The second thing I chose were the army green pants from Topshop and decided to go for very earthy colors with the rest of the outfit, as well as the makeup. I chose a simple black sweater and on top of it, this amazing army coat. I found it about a year ago at my grandma's place and instantly fell in love with it! I can't believe we didn't shoot it yet! I finished up the look with this green-brown backpack from Zaful which we use as our camera bag usually. It's also one of the things I wanted to shoot for ages now, but it never went with any of the other outfits, until now. What do you think? 

Now to the photos. I have to thank our friend Rastinko for them (with whom I am also working on a different very special, fun project at the moment). It was the first time he shot like this and I think that the photos turned out perfect! I had loads to choose from and fell in love especially with the ones where you can see the rain. 

So what do you think about this outfit post? Would you like to see more couple's looks? I am really curious as to what you are gonna say! 


Tak toto je oficiálne môj najobľúbenejší outfit post na tomto blogu! A myslím, že je celkom jasné prečo. Napriek tomu, že to nie je prvý outfit post, ktorý som fotila vo dvojici (prvý bol Karl on Board - ten bol mega zábavný, pretože nie len že sme fotili dvaja, fotili sme na longboardoch), je to prvý outfit kde sa snažíme inšpirovať aj outfitom mužským a zároveň je to prvý, v ktorom som s mojím milovaným Viktorkom. Do niečoho takého som chcela ísť už dávnejšie, ale keďže práve on je mojím dvorným fotografom a nestojí rád pred objektívom (aspoň myslím), nikdy sme sa k tomu nedostali. 

Pred nedávnom nás však kontaktovala Andrejka z internetového obchodu Trendhim s tým, či nemáme záujem vybrať si odtiaľ niečo. Napriek tomu, že sme najprv rozmýšľali skôr nad malými doplnkami - náramkami, slnečnými okuliarmi, alebo hodinkami, nakoniec sme sa rozhodli pre tašku. Dohodli sme sa na taške Tan California (tu), mám však dojem, že nám poslali inú, resp. v inek farbe, lebo táto sa skôr podobá takej tmavšej, čerešňovej hnedej (farba podobná tejto). Mne osobne sa veľmi páči a som z nej nadšená - má ideálnu veľkosť na príklad na nejaký víkendový getaway, Viktorkovi ideálne sadla aj na veci do posilky. Viac vám o tejto taške povieme vo videu, ktoré vyjde o dva týždne a tam ju uvidíte aj vo väčšom detaile. Okrem tašky nám z Trendhim poslali aj 4 náramky, ktoré si Viktor okamžite obľúbil a nosí ich spolu so svojím milovaným Thomas Sabo náramkom. Ja sa priznám, že ja na takéto náramky nie som, resp. ja celkovo na náramky nie som. Skôr na hodinky, prípadne prstienky, alebo náhrdelníky, ale náramky mi nikdy veľa nehovorili. Čo sa týka spolupráce, prebiehala absolútne bezproblémovo, veci mi poslali veľmi rýchlo a v podstate ostalo úplne na mne, ako vám tašku a náramky ukážem. A verte mi, keby som nebola spokojná, tak vám ju takto zakomponovanú do outfitu neukazujem. 

Čo sa týka zvyšku outfitov, trošku sme improvizovali. Najskôr som sa snažila obliecť Viktora, resp. zistiť, čo má v pláne si obliecť on, musela som jeho verziu však zamietnuť. Pôvodne chcel ísť totiž do oblekových nohavíc a bielej košele, čo som však pri tomto počasí musela okamžite zrušiť. Ja som odmietala mrznúť a ako by to vyzeralo, keby som ja bola vo vlnenom kabáte (ktorý som si chcela pôvodne obliecť) a on v košielke? Tak som teda zavelila, že jednoznačne na seba musí dať minimálne tento sveter (ževraj lyžiarsky) a zvyšok som kombinovala už len podľa farieb. Čierne roztrhané rifle na ňom zbožňujem a čo sa týka topánok, biele Converse som zmenila za tieto hnedé Uggy. Priznám sa, že obaja asi čakáme menšiu vlnu kritiky na Uggy, lebo predsa len, väčšine ľudí sa buď nepáčia, alebo sa im nepáčia na mužoch. Sú však mega pohodlné, Viktor ich nosí rád a ja ich mám na ňom rada, aj keď sú trochu "netradičné". Páči sa mi v nich! 

Môj outfit sme tiež skladali tak trochu ad-hoc, pretože som sa snažila prispôsobiť môj look Viktorkovmu, keďže ja mám trochu viac vecí na výber a kombinovanie (niekedy vám odfotím náš šatník). Ako prvé som vytiahla zo skrine topánky. Tieto som si len pred pár dňami priniesla zo starého bytu a siahla som po nich práve preto, že sú asi najvyššie, ktoré momentálne vlastním (s výnimkou pár lodičiek/sandálkov) a tým pádom vďaka nim nemáme až taký výškový rozdiel ako keď mám "flats". Vidíte, už začínam myslieť profesionálne na to, ako budú fotky vyzerať. A verte mi, keby som ich na sebe nemala, vyzrala by som ako malý škriatok, alebo Viktor ako obor. A to nechceme! Ďalej som siahla po army-zelených rifloch z Topshopu a vďaka nim som sa rozhodla ísť do zemitých farieb, aj čo sa týka outfitu, aj makeupu. Zvolila som čierny svetrík - k topánkam a Viktorovmu outfitu a dlhý vojenský kabát, ktorý som našla pred rokom v skrini u mojej babičky. Hneď som sa doňho zamilovala a nechce sa mi ani veriť, že sme ho doteraz nefotili! Podľa mňa je geniálny! No a look som zakončila naším foto-batohom od Zafulu, ktorý som už tiež chcela celkom dávno fotiť, ale nikdy sa mi k ničomu nehodil. Sem zapadol ako riťka na šerbel, čo poviete? 

No a čo sa týka fotiek, za tie sa musím poďakovať nášmu kamarátovi Rastinkovi (s ktorým okrem iného momentálne pracujeme na skvelom projekte, ktorý vám snáď čoskoro budem môcť ukázať). Mala som neuveriteľné množstvo fotiek, z ktorého sa dalo vyberať a na to, že to robil v podstate prvý krát, sú tieto fotky podľa mňa úžasné! Totálne som si zamilovala najmä tie, kde je vidno dážď! 

Čo hovoríte na tento look a takýto typ outfit postov? Chceli by ste vidieť viac outfitov vo dvojici? Som zvedavá na váš feedback! 

6 comments:

  1. aww vy ste takí zlatí! <3 veľmi veľmi vydarené fotenie!!
    Ivana xx

    ReplyDelete
  2. ..perfektní ste, aj ten dážď sa vám tam parádne hodí, úplne dotvára atmošku..chceme viac takýchto fotiek..viac viac viac :-*

    ReplyDelete
  3. Velmi hezké fotky, super outfity..

    ReplyDelete
  4. Outfity vo dvojici sú super, určite ak budeš mať šancu,nafoť ich viac :) Outfity sa mi páčia, akurát nemám rada ten typ topánok ugg boots ani na chlapoch ani na ženách, skôr by som dala k tomu nejaké mega tenisky alebo "bagandže" ale až tak mi to tu neprekáža :) Všetko ostatné je perfektné ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Paráda, veľmi vám to obom svedčí :)

    ReplyDelete
  6. Moc vám to sluší a konečně vidím nějaké outfity, které se dají vzít i na normální nošení

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts