Search This Blog

by Petra Dzvoníková

September 12, 2017

BOYISH ELEGANCE | OUTFIT






Jacket: River Island | Pants: Guess | Top: Forever 21 | Bag: Karl Lagerfeld | Shoes: River Island | Choker: Zara

Hi guys, I have a new outfit post for you! What do you think? To be completely honest with you, I have been so unprepared lately when it came to outfit post. Back when we launched the blog, I had everything prepared weeks (if not months) in advance, now I do everything last minute. We shot this one yesterday evening, after a whole day at work! I had to tell you this, so that you don't wonder why I look so tired and worn out on the photos. I wish I could offer you a healthier looking me! Another reason for "the look" is that we have been sleeping on the couch instead of our bed lately because of Whiskey. As some of you might know already, she had to have surgery done last Wednesday, in which her beautiful eye had to be taken out. Even though she wasn't feeling bad and got back to her usual self right after waking up from the anaesthesia (we bought her a new, huge toy and she started devouring it right away, haha), we wanted to spend the nights next to her and be there if she wouldn't be feeling well. Thanks god we have such a huge couch. But still, I can't wait to get back to bed and have a real good night sleep. Maybe I won't look like a member of the Walking Dead cast! 

Before I finish up the post, I also want to tell you a little about this look. It's another one of those ad-hoc unprepared, kind of simple looks and is definitely up my alley. Meaning that it's something I would wear when going on a date, or out with friends (if I had any, haha). At the same time, it has so many pieces I wanted to show you for ages! First one being the bomber jacket, which I got from River Island last year and fell in love with instantly. I have a similar one from Topshop as well, but that one is more of a winter bomber, whereas this one is perfect for autumn and spring. The second piece I have been dying to shoot are the pants, which I found in my mom's closet. Even though sitting in them is kind of hard for me - I guess my mom was a little slimmer than me when she got them - I love the way they look. And guess what? I found out that they are from Guess! And last but not least - the bag. My boyfriend Viktor bought me a wallet from Lagerfeld for my birthday this year, but it was too big of a wallet and also really similar to the one I had. Since he was okay with me exchanging it, I did - for this bag. I love the nude violet-y color and the size, which is perfect for taking just the most basic stuff with me and can either be worn as a clutch, or over the shoulder. 

What do you think of this look guys? 


Ahojte, mám pre vás nový look! Čo naňho hovoríte? Budem k vám úprimná - v poslednej dobe som strašne nepripravená, hlavne čo sa týka outfit postov. Keď som launchovala blog, mala som všetko pripravené týždne (ak nie mesiace) dopredu, teraz robím všetko tak last minute. Tento look sme fotili včera večer po robote. To som vám proste musela povedať, aby ste pochopili, prečo na fotkách vyzerám tak "opotrebovane". Veľmi by som si priala, aby som vám mohla ponúknuť trochu zdravšie vyzerajúcu verziu mňa! Ďalším z dôvodov, prečo tak vyzerám je to, že posledný týždeň prespávame s priateľom kvôli našej Whiskey na gauči. Ako niektorí viete, minulú stredu podstúpila operáciu, pri ktorej jej bohužiaľ museli vybrať jedno z jej krásnych očiek. Napriek tomu, že by ste to na nej zo správania ani nespoznali, pretože akonáhle sa zobudila z narkózy, divoko lietala a hrala sa so svojím novým plyšákom, chceli sme byť pre istotu v noci pri nej. Našťastie máme obrovský gauč, ale pravdupovediac sa už strašne teším do postele na taký poriadny spánok. Možno potom už nebudem vyzerať ako člen štábu Walking Dead. 

Ešte by som vám niečo chcela povedať aj k outfitu. Je to ďalší z tých narýchlo vymyslených, jednoduchých lookov a zároveň jeden z takých, ktoré nosím aj bežne. Takto oblečená si viem ísť predstaviť napríklad s priateľom do kina, alebo von s kamarátmi (keby som nejakých mala, haha). Zároveň som v ňom použila kopec kúskov, ktoré som vám už dávno chcela ukázať! Prvým z nich je bombera, ktorú som si kúpila už minulý rok online cez River Island a hneď som si ju zamilovala. Mám jednu podobnú aj z Topshopu, tá je však skôr taká zimná, zatiaľ čo táto je ideálna na jeseň a jar. Druhý kúsok, ktorý som plánovala fotiť už dlhšie, sú nohavice, ktoré som vyhrabala v maminom šatníku. Síce sa mi v nich sadá trochu ťažšie (tuším že moja mama bola trošku chudšia ako ja), myslím že "na stojáka" vyzerajú super. A viete čo? Zistila som, že sú od Guess! Posledný kúsok, ktorý som vám chcela nafotiť už dlhšiu dobu je kabelka. Môj priateľ Viktor mi na tohtoročné narodeniny kúpil peňaženku od Lagerfelda, no bola na mňa až príliš veľká a hlavne veľmi podobná tej, ktorú som už mala. A keďže mu nevadilo, že by som ju za niečo vymenila, zbehla som do Auparku a vybrala som si namiesto nej túto kabelku. Veľmi sa mi páči tá nude-fialková farba a takisto veľkosť. Zmestia sa do nej naozaj len tie veci, ktoré naozaj potrebujem. Dá sa nosiť aj ako clutch, ale aj cez rameno. 

Čo hovoríte na tento look? 

7 comments:

  1. Wauuu ten outfit je uplne super! :)
    xoxo Mon
    http://lifebymon.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. veľmi sa mi páči, že si k outfitu doladila sandále na opätku :) naozaj dokonalá kombinácia ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! :) Sandále som mala k nohaviciam vybrané hneď, len s tou bundou som si nebola najpv istá, ale myslím že som s výberom spokojná :)

      Delete
  3. so edgy and cool!

    www.evakapsta.com

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts