Search This Blog

by Petra Dzvoníková

July 13, 2017

PETUSH BY STUBYSHIT / DAY 1






Hi there! I have been thinking about collaborating with a photographer for some time now. I absolutely love the pictures my boyfriend takes and think that he is very talented in capturing details (can't wait to show you exactly that on an example real soon), but I think that sometimes, we can all use a little change. 

It was quite clear to me whom I wanted to collaborate with first - STUBYSHIT! Or as I call him, Stubko! I know him for a couple of years now, thanks to me being a manager of a rap group at the time and him being a creative soul with huge talent. He used to come to Bratislava and spend the weekend, or even longer, locked up in our recording studio doing video editing, or postproduction. 

Since that time, so much stuff has gone on and changed. However, we always stayed in contact, even though he was busy with doing tons of videos for various Slovak rappers and I was busy with getting my life to normal and working. Now he has moved to Bratislava, so I asked him to go to the festival Hip Hop Žije with me to take some pictures not just of me, but the whole festival. However, a day before the festival, he was offered to be the official cameraman for the festival and of course, took the chance. But he still found the time to take some time off from shooting and spend it shooting me, haha. And these are the results. Something completely different than what you are used to, but I like it. A lot!

Do you like the pictures? 


Ahojte! Už nejaký ten čas som rozmýšľala nad collabom s nejakým fotografom. Samozrejme sa mi páčia fotky, ktoré robí môj priateľ, má totiž podľa mňa talent na zachytávanie detailov, ktoré fotku posunú do vyššieho levelu (neviem sa dočkať kedy vám konečne ukážem fotky, ktoré sú krásnym príkladom), ale myslím, že každému sem-tam prospeje trochu zmeny. 

A keď už som sa rozhodla, že by som to rada vyskúšala, hneď mi bolo jasné, s kým - STUBYSHIT! Alebo ako ho volám ja - Stubko. Poznáme sa už nejaký ten rok a spoznali sme sa vďaka tomu, že ja som bola manažérka jednej rapovej skupiny a on bol (a teda ešte je) kreatívna duša s obrovským talentom. Kedysi chodil do Bratislavy na víkendy a trávil ich zatvorené v našom nahrávacom štúdiu strihaním, alebo postprodukciou videoklipov. 

No a odvtedy sa toho veľa zmenilo. Napriek tomu, že on za tú dobu natočil alebo produkoval kopec slovenských videoklipov a ja som sa snažila dostať svoj život do normálnych koľají a pracovala som, ostávali sme v kontakte. Teraz sa presťahoval do Bratislavy, tak som ho so sebou zavolala na festival Hip Hop Žije aby sme porobili nejaké fotky z festivalu aj pár fotiek sem, pre mňa na blog. Ponúkli mu však byť oficiálnym kameramanom festivalu a pochopiteľne túto možnosť využil. Našťastie si však našiel aj chvíľu na mňa a tak vznikli tieto fotky. Je to niečo úplne iné ako to, na čo ste zvyknutí. Mne sa však páčia. 

Páčia sa vám fotky? 

6 comments:

  1. Veľmi zaujímavý blog aj fotky! ♥ešte sa sem určite vrátim! :)

    ORLLING

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujeeem <3 A odkážem samozrejme aj fotografovi! Som rada, že sa ti páčia aj fotky, aj blog :)

      Delete
  2. Fotky sú krásne, veľká pochvala fotografovi :)

    ReplyDelete
  3. Len tak som si prezerala komentáre na iných blogoch s nádejou, že nejaký zaujímavý blog nájdem. A už ma to nebavilo lebo všetky sú úplne rovnaké. A keď som si otvorila tvoj a uvidela tieto fotky moje srdiečko zaplesalo. Sú KRÁSNE!! Určite viacej takých!!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeeej, ďakujem, to strašne rada počujem!! <3 Budem sa snažiť presvedčiť Stubynka aby si na mňa našiel čas a aby sme vybehli ešte niekedy fotiť :D

      Delete

Fun

Education

Podcasts