Search This Blog

by Petra Dzvoníková

July 18, 2017

KENZO X H&M FLOWERS | OUTFIT








2-piece: Kenzo x H&M | Sunglasses: Ray-Ban | Shoes: Asos| Bag: Karl Lagerfeld

Hi guys! Here is a new outfit post, like every Tuesday. If you visit my blog regularly, you would have seen this look already. Not on me - on Viktorka. She wore this one to the Slovak Blogger of the year awards this year (post and pictures here). Since I really liked it from the first time she showed it to me, I really wanted to try it on myself. One guy I know has commented on Instagram that I look like a "robber from old town, a gypsy fortune teller in her free time". And yes, I do kind of get that gypsy vibe from this look. 

When it comes to styling this look, we went for simplicity, since the 2-piece from Kenzo x H&M is a statement piece by itself already. So we combined it with black - clutch from Lagerfeld, classic Ray-Ban sunglasses and slip-ons from Asos. The red lipstick could not be missing as well! We shot these pictures in a park in Kittsee, an Austrian village near Bratislava. I thought it would be prettier, or rather more photogenic, but what could we do? We often shoot in a time crunch and in those cases, you can't be too picky, right? 

How do you like this look? 


Ahojte! Vítam vás pri novom utorkovom outfit poste. Pokiaľ môj blog navštevujete pravidelne, potom ste tento look už určite videli. Nie však na mne, ale na mojej Viktorke na akcii Bloger roka 2017 (článok a fotky tu). Keďže sa mi však tento komplet strašne páčil už odkedy som ho u nej doma prvý krát zahliadla, rozhodla som sa že si ho musím vyskúšať. Jeden môj známy tento look na instagrame okomentoval slovami "zlodejka zo starého mesta, vo voľnom čase cigánska veštica". A áno, niečo na tom bude .. keď sa na tie fotky tak pozerám, cítim z nich tak trochu ten "gypsy vibe". Ale ten je cítiť z pomerne veľkého množstva mojich fotiek, haha.

Čo sa týka kombinovania, rozhodli sme sa stylovať do jednoduchosti, keďže komplet je už aj sám o sebe dosť výrazný a farebný. A tak sme ho skombinovali s jednoduchými čiernymi doplnkami - kabelkou od Lagerfelda, klasickými Ray-Banmi a nazúvacími šlapkami na podpätku z a od Asosu. A červený rúž samozrejme nesmel chýbať! Fotili sme v parku v Kittsee, kde som síce očakávala trochu krajšie prostredie (resp. fotogenickejšie), ale čo sa dá robiť? Často sme v časovej tiesni a vtedy si človek veľmi nenavyberá. Inak keď už sme pri tej téme tých locations - ak poznáte nejaké fotogenické miesta v Bratislave, alebo jej okolí, dajte mi o nich vedieť prosím, lebo mne sa nápady závratnou rýchlosťou míňajú! Ideálne také, pri ktorom aj zaparkujem. Áno, som náročná, ale keby ste boli svedkom nášho procesu fotenia, pochopili by ste. 

Ako sa vám tento netradičný look páči? 

5 comments:

  1. Kúsky od značky Kenzo milujem, a nie len tie odevné. Podľa mňa majú dokonalé aj parfumy :)

    ReplyDelete
  2. wow veľmi sa ti hodí ten komplet :) podľa mňa by si ho nemohol hocikto obliecť ale na tebe vyzerá super :) tam v Kittssee som aj ja už fotila podľa mňa je to tam pekné :D a vieš čo niekedy dobré pozadie nemusí byť lokalita ale pokojne nejaká zaujímavá farebná stena :)

    ReplyDelete
  3. I LOVEEE this look! The pattern & colors are amaziiing!

    Kara Aragon
    http://www.thekaragon.com

    ReplyDelete
  4. Strašně moc se mi tento look líbí :))

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts