Search This Blog

by Petra Dzvoníková

May 7, 2017

I'M A FINALIST! - BLOGGER OF THE YEAR


Hi guys! You have no idea, how proud I am of this blog and our whole team! I think that it is quite clear why, when you have read the title of this post. We were chosen as the finalists in the blogger of the year competition in Slovakia, which means, that we were chosen as one of the top 10 new blogs in Slovakia! After only two months of being online!!

For me, this is huge! As some of you might know, I have been blogging before. When I started blogging, there was no real blogging scene in Slovakia yet. Fashion blogs were just starting internationally and for example my blog back then didn't even dream of having anything to do with fashion. When I moved back to Slovakia, my blog was "fashionable" already, but I didn't really know anything about the Slovak blogging scene - even though I knew it was growing all the time. I knew German bloggers, I was being invited to German blogger events .. in Slovakia, there weren't any yet, I think.

At the time when the Slovak blogging scene had it's biggest boom, I stopped blogging. I came back to Slovakia, found a full time job and also dabbled in some music (I might tell you more about that later). I didn't have anyone here who could take pictures for the blog and didn't know anyone here in Slovakia who could do that for me, after living away for three years. I closed the blog and spent my time doing other stuff. I was often thinking about continuing blogging, but on a different level. Who also inspired me was Viktorka, a colleague back then, with whom we became great friends after a while. She has an amazing sense of style and aesthetics overall, so I always had my eye on here as a blogging partner. And when I got together with my boyfriend, Viktor, and ended my studies, I knew, that it was the right time. He likes taking pictures and shooting videos and I was ready to blog again in full force.

After the first outfit photoshooting I knew that it was "gonna be something". Something good. The chemistry we had with each other was so natural, so good .. and we all enjoyed it! And the result from something like that can't be bad, can it?

And therefore, I am so thankful, that we were chosen as one of the top 10 newbie bloggers in Slovakia. It's like an confirmation that what we are doing is good, that it makes sense. Right now, I would like to thank Viktor and Viktorka for their help in creating the content for this blog. I couldn't have wished for a better team!!


Ahojte! Som na nás tak veľmi pyšná! Na tento blog a aj na náš celý team! Myslím, že z názvu článku je jasné, prečo. Boli sme vybratí medzi finalistov súťaže bloger roka v kategórii nováčik, čo znamená, že sme jeden z 10 najlepších nových slovenských blogov! A to len po dvoch mesiacoch, odkedy sme online! 

V mojich očiach je to obrovské! Ako niektorí z vás možno vedia, kedysi som už blogovala. A keď som s blogovaním začínala, o nejakej blogerskej scéne na Slovensku sa ešte nedalo hovoriť. Fashion blogy sa začínali medzinárodne rozvíjať a ten môj ešte ani nesníval o tom, že by mohol mať niekedy niečo spoločné s módou. Keď som sa vracala na Slovensko, blog už síce niečo s módou spoločné mal, ja som však celkovú blogovú scénu na Slovensku veľmi nesledovala. Aj keď som vedela, že sa tu stále viac a viac rozrastala. Ja som totiž patrila skôr do tej nemeckej blogovej scény, poznala som sa s nemeckými blogerkami, bola som pozývaná na nemecké blogové eventy. 

V čase, keď slovenská blogová scéna zažila najväčší boom, som s blogovaním skončila. Vrátila som sa domov, začala som pracovať a okrem toho som sa trošku motala v hudbe (o tom vám možno porozprávam inokedy). Nemala som tu nikoho, kto by ma fotil a po troch rokoch v zahraničí som nevedela, na koho by som sa mohla obrátiť, aby mi s tým pomohol. Blog som zatvorila a venovala som sa iným veciam. Veľa krát som však spomínala, že by som sa k blogovaniu chcela vrátiť, ale na úplne inej úrovni, ako to bolo predtým. Inšpirovala ma k tomu aj Viktorka,  niekdajšia kolegyňa s ktorou sme si po nejakom čase začali veľmi dobre rozumieť a spriatelili sme sa. Má totiž úžasný zmysel pre štýl a estetiku ako takú a vždy som po nej hádzala očkom ako po "spolublogerke". A keď som sa dala dokopy s terajším priateľom, Viktorom a konečne som dokončila štúdium, vedela som, že nastal ten správny čas. Jeho totiž baví fotiť a točiť a ja som bola opäť poriadne nabrúsená na blogging.

Už po prvom spoločnom fotení som vedela, že z toho niečo bude. Mali sme medzi sebou takú skvelú, prirodzenú chémiu, všetkých nás to bavilo - a z toho predsa nemôže vzniknúť nič zlé, či?

A preto som strašne vďačná, že sme sa už len do výberu top 10 nových blogov dostali. Je to taký pocit zadosťučinenia, také .. potvrdenie, že to, čo robíme, robíme dobre. Už teraz by som sa chcela poďakovať aj Viktorovi, aj Viktorke za to, ako veľmi mi pomáhajú s tvorením contentu na blog, lepší team som si nemohla priať!!

A pre vás som sa rozhodla vybrať pár "backstage" záberov z našich fotení, aby ste videli aj niečo iné, ako nastylované napózované outfit posty, haha. A dúfam, že budete držať palce, aby sme to dotiahli aj do top 3!

Na záver by som sa vám ešte rada poďakovala, že blog čítate, komentujete a podporujete to, čo robíme. Aj vďaka vám nás to tak baví!




touching up the hair in between photos || dolaďovanie vlasov medzi fotkami


the most enchanting me || taká čarovná ja


sometimes, driving in heels and furry coats can be pretty complicated || niekedy môže byť šoférovanie v podpätkoch a chlpatých kožuchoch celkom komplikované



hugs 'n' kisses


showing my love how I want the proportions of the photo to be || ukazujem srdcu aké proporcie fotky by som chcela 


and always laughing || a vždy sa smejem

2 comments:

Fun

Education

Podcasts