Search This Blog

by Petra Dzvoníková

April 15, 2018

SATURDAY FAMILY TIME



Ahojte! Dnes tu mám jeden taký oddychový post s pár fotkami z nášho včerajšieho výletu do mesta. Keďže ešte stále nie som 100% zdravá, nerobili sme si na sobotu žiaden program dopredu, ako to máme vo zvyku. A kým sa Viktor ráno chystal ako vždy do posilky, vymyslela som nám taký oddychový výlet do mesta. My síce nie sme veľmi na také to klasické prechádzanie sa, ale keď už bolo také krásne počasie a my sme výnimočne nemali plány, povedali sme si, že nás to snáď nezabije. Samozrejme, prechádzka musela byť spojená s jedlom, inak by to nebolo to pravé orechové.


A tak sme niečo pred druhou vychystali seba aj psa a odviezli sa do Eurovei, kde sme odparkovali auto. Naše prvé kroky viedli do foodcourtu. Viktor volil klasiku, šalát z Fresh Garden a ja som si dopriala mnou novoobjavené mini Sajado - vegetariánske sushi a pohánkový ramen. Odtiaľ sme sa peši vybrali smer Staré mesto. Prvá zastávka bola La Donuteria, kde som si dala malinový donut a ďalej sme pokračovali na Hviezdoslavovo námestie do Kounu, kde sme stretli našich kamarátov  (a susedov) Maťa s Nikou s ich malým 4-mesačným Tomáškom. V Koune sme inak boli zatiaľ len dvakrát a vždy sme tam stretli práve týchto dvoch ako už stoja v rade, takže sme si ju ešte nikdy nemuseli vystáť celú. Úprimne, neviem či by som to teda zvládla. 

Potom už sme sa v podstate len prechádzali, alebo posedeli chvíľu na lavičkách, kde nás tak trošku otravovali cudzie deti, lebo si chceli "pohladkať psíka" (hladkanie v ich podaní znamenalo polhodinovú procedúru s rôznymi rozkazmi typu: oblíž mi ruku, podaj mi labku, nastav uško, ..) a okolo piatej sme sa odobrali naspäť k autu a potom domov. Teda, s krátkou zastávkou v H&M, kde sa mi opäť potvrdilo, že tehotenské oblečenie je prehnane drahé a tehotenské spodné prádlo ohavné. 

Ako ste trávili víkend vy? 



Hi guys! I have a pretty chill post for you with a couple of pictures from yesterday's walk through our old town. Since I am still not a 100% healthy yet, we didn't plan anything special for Saturday, like we usually do. While Viktor was getting ready to go to the gym in the morning, I made up a little plan for the day. Even though we are not really fans of strolling around town, but since the weather was really nice and we had nothing else planned, we thought - why not try it? Of course, we didn't just walk around, but also planned everything around food, otherwise it wouldn't be us, haha. 

So some time before 2pm, we got ourselves and the dog ready and drove to Eurovea, where we packed our car. First, we went to lunch. Viktor got our classic - salad from Fresh Garden and I visited the newly discovered mini Sajado and got vegetarian ramen and sushi. From there, we walked to Old town. Our first stop was La Donuteria, where I got the raspberry donut and from there, we went to Hviezdoslav Square to get ice cream at Koun, where we met our friends and neighbors Nika and Maťo with their little Tomáš. By the way, we were at Koun just twice, but always met Maťo and Nika already standing in line for the ice cream, so we didn't have to wait the whole line. To be honest, I am not sure if I would be able to do that. 

Afterwards, we just walked around a little, or sat down and talked, while being kind of bothered by children who wanted to pet our dog (petting her, in their opinion, takes half and hour of telling the dog to "lick my hand", "give me five" and so on) and around five, we walked back to the car. With a short stop at H&M, where I once again realized, how ugly and expensive pregnancy clothes are, especially the underwear. 

How did you spend your weekend? 




1 comment:

  1. Posledná veta ma rozosmiala :D Ale pracujem v obchode, kde máme aj tehotenskú kolekciu, takže obe tvrdenia môžem len potvrdiť :D
    Nádherné fotky ❤ (A dostala som chuť na zmrzlinu!)
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts