Search This Blog

by Petra Dzvoníková

March 18, 2018

SLOVAK MINIMALISM | OUTFIT





Dress: Cord Decker | Cape-Coat: Bershka | Belt: H&M | Bag: Karl Lagerfeld | Shoes: Public Desire from Missguided

Ahojte! Pôvodne som neplánovala celý outfit post, ale fotky sa mi tak zapáčili, že som aspoň taký menší pripravila. V našej garáži fotím len keď je vonku a) extrémna zima b) už totálna tma. V tomto prípade farby outfitu ku garáži ladia, jeho štýl je naopak s prostredím v silnom kontraste. A práve to sa mi v tomto prípade zapáčilo! 

Šaty sú od slovenskej módnej návrhárky Petry, ktorá tvorí pod značkou CORD DECKER a ja som sa do nich zamilovala. Sú z neskutočne príjemného materiálu (aj mi hovorila, z akého, ale moja pamäť je akási slabá), ľahké, vzdušné a na prvý pohľad vôbec nie sú môj štýl. Aspoň nie taký, ktorý nosím v bežné dni a najmä v tehotenstve. No keďže som sa vďaka blogu naučila experimentovať a s tým, čoho by som sa v minulosti bála (v tomto prípade by ma vydesil minimalizmus šiat), dala som im šancu a oni si ma hneď získali! 

K šatám som zvolila výraznejšie topánky, ktoré mi ležia v šatníku už nejaký ten čas, no až teraz majú svoju blogovú a vlastne aj mimoblogovú premiéru a k nim som zladila kabelku, ako aj opasok na šatách a cez ramená tento môj plášťoidný kabátik. Pôvodne som si šaty chcela obliecť na otvorenie obchodu Armani Exchange v Eurovei, no keďže sa eventu nakoniec nemôžem zúčastniť, rozhodla som sa ich prevetrať na premiére Tomb Raider, ktorá sa konala v stredu večer v Auparku. 

Čo poviete na tento look? Páčia sa vám takéto minimalistické kúsky? 


Hi guys! Originally, I wasn't planning on doing a whole outfit post in this look, but I liked the pictures so much that I just had to share a couple of them in this form with you. I don't really like shooting in our garage and only do it if a) it's extremely cold outside b) it's completely dark outside already. In this case, I like that the dress goes with the backdrop when it comes to the colors, but it's elegance is in sharp contrast to the surroundings. 

The dress was made by a Slovak fashion designer Petra for her own brand CORD DECKER and I completely fell in love with them. They are made from an amazing, flowy, light material (she told me what material it was, but of course I forgot) and at first sight, they are not my style at all. Well, at least not my style on regular days and especially days during my pregnancy. But since I have learned to experiment with clothes which I would be scared of before (in this case, I would be scared to wear something this minimalistic), I gave the dress a chance and it's a good thing that I did! 

I went for statement shoes with the dress, which were in my closet for some time now, but have their "opening night" today in this post. I matched my bag and the belt with the shoes and chose to go with this cape-coat on top. Originally, I wanted to wear this look to the opening of the Armani Exchange store in Eurovea, but since I can't attend, I decided to take the dress to the premiere of Tomb Raider with me. 

What do you think about this look? Do you like such minimalistic pieces? 

2 comments:

  1. wow wow wow! kazdy jeden kusok je absolutne dokonalý! milujem aj tie farby a všetko dokopy! :) a fotky su opat raz nadherne a tiez sa mi velmi paci ten kontrast prostredia a stylu! :))
    Ivana xx

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts