Search This Blog

by Petra Dzvoníková

January 23, 2018

PREGNANCY CHIC | OUTFIT







Jeans: Asos | Sweater: H&M | Jacket: F&F Clothing | Bag: Karl Lagefeld | Boots: Forever 21 | Hat: Nelly.com

Ahojte! Ani neviem ako sa mi podarilo pripraviť outfit post tak, že ho zverejňujem v utorok, ale podarilo sa! Tentokrát mám pre vás prvý krát naozajstnú tehotenskú módu, keďže mám oblečené moje prvé (a rozhodne nie posledné) tehotenské nohavice. Jeansy, respektíve skôr jegginsy. Určite ste postrehli, že mi od začiatku tehotenstva prišlo zaťažko vymýšľať nejaké kreatívne looky, keďže som polovicu šatníka jednoducho neobliekla už od druhého mesiaca tehotenstva. Tak to býva, keď nosíte skinny nohavice s vysokým pásom. A fotiť vám sem legíny, vyťahané svetre a Ausland čižmy? To je na mňa až príliš basic. 

Každopádne, keďže v mojom šatníku pribudli tieto nohavice z Asosu, čierna aviator bundička z F&F a takisto aj tento oversized svetrík z H&M, chcela som vám ich ukázať v novom outfite. Pôvodne som síce neplánovala nakombinovať všetko spolu, ale keďže sa vo všetkom cítim mega pohodlne a presne to som v tento deň potrebovala, tak to takto pekne vyšlo. Po bunde som inak v Tescu pokukovala už hodnú dobu, ale za cenu 60 Eur mi prišla fakt drahá .. keď som ju však našla v zľavách za 17 Eur a dokonca v mojej veľkosti, neváhala som ani chvíľu. A keby mali za 17 Eur aj šedo-modrú verziu, beriem hneď aj tú! Svetrík som takisto kúpila v zľavách a veľmi spontánne, za 12 Eur, takže podľa mňa tiež mega úlovok. Myslím, že potrebujem viac takýchto oversize pohodlných svetríkov, čo poviete? 

A vlastne, čo hovoríte na celkový look? 


Hi guys! I don't even know how I managed to get this outfit post ready for Tuesday, but here it is! This time, I have a real pregnancy outfit post for you, since I am wearing maternity jeans. My first, but certainly not last pair. I am glad to have them, because as you might have noticed, I found it extremely hard to put together outfits since becoming pregnant, because none of my jeans fit me since the second month of my pregnancy due to me always wearing skinny jeans with a high waist. And showing you pictures of myself wearing leggings and old sweaters is just too basic for me. 

Anyways, since I've got a couple of new stuff in my closet (jeans from Asos, aviator jacket from F&F and oversized sweater from H&M), I wanted to show you all of it. I wasn't planning on showing you all of the stuff in one look, but somehow, I ended up putting all on. Reason being that they are all really comfy and that's what I needed to wear on this day! By the way, I had my eye on the jacket for ages already, but didn't want to get it while it cost 60 Euros .. but then, I found it on sale for 17 and just had to have it! If they had the blue-grey version for 17 Euros and my size as well, I would get it right away as well! The sweater was also bought on sale in H&M for 12 Euros! By the way, I think I need more oversized sweaters in my closet, what do you think? 

And what do you think about the whole look? 

10 comments:

  1. bunda je naozaj skvelá, veľmi sa ti hodí :) určite si spravila dobre, že si ju vzala, super si na to natrafila :D a vlastne aj celý outfit je geniálny, kočka si!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  2. Naozaj veľmi krásny outfit!Páči sa mi ako je to nafotené a celkovo tvoj článok ;) :)

    Ann´s Life

    ReplyDelete
  3. Bunda aj klobúk sa ti veľmi hodia Petush a fakt to ide k tvojej osobe :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ta bunda je absolutne nadherna :D presne som na ňu pozerala aj ja ale bohužiaľ prisla som neskoro a zostali už iba obr čísla :/ outfit inak veľmi podarený!! :)
    Ivana xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! Áno aj ja som sa toho obávala, ale v Tescu Petržalka mali dokonca dve mojej veľkosti, jednu si hneď zajednala aj kamoška :DD

      Delete
  5. Mmm.. good to be here in your article or post, whatever, I think I should also work hard for my own website like I see some good and updated working in your site. Maternity Dresses for Baby Shower

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts