Search This Blog

by Petra Dzvoníková

January 27, 2018

MY WEDDING DRESS



Ahojte moji milí! V čase zverejnenia tohto článku sa nachádzam v Chorvátskom Grobe a venujem sa posledným prípravám na svadbu. O 17:00 sa začína náš svadobný obrad! Keďže v tento deň nebudem blogovať (ale instagramovať plánujem tak či tak), chcela som aspoň konečne zverejniť pár fotiek zo skúšania svadobných čias. Doteraz som nezverejňovala žiadne fotky v šatách, pretože Viktor si neželal ma v nich pred svadbou vidieť, ale chcela som, aby ste ich už konečne videli. Samozrejme, naživo vyzerajú inak a to najmä preto, že tu sú ešte pred posledným štádiom opráv (uťahovačiek, napasovania ramienok, ..), ale chcela som aby ste aspoň mali predstavu. 


Hi my dear readers! As this post is being published, I am at my wedding venue getting ready to be wed. The ceremony begins at 17:00! And since I won't be blogging on my big day (but am planning on being active on instagram), I wanted to publish some of my wedding try on pictures. I haven't published any yet, because Viktor didn't want to see me in them before the wedding. But I wanted you to see them as soon as possible! Of course they look a little bit different on the pictures than they do in real life, especially now, because this was before the last alterations to the dress, but I wanted you to have a look at the dress already. 


Čo sa týka šiat ako takých, mám ich zo Salónu El v Bratislave a boli asi prvá vec týkajúca sa svadby, ktorú som si vybrala. Ešte sme ani nevedeli kedy sa chceme brať a nejak sme sa reálne téme svadby nevenovali, okrem toho, že sme si povedali, že by sme sa chceli vziať kým sa nám narodí bábätko. Len orientačne som hľadala na internete svadobné šaty, aby som mala predstavu, koľko asi stojí kúpa, prípadne požičanie. Na tieto som narazila v sekcii výpredaj a okamžite ma očaril odhalený chrbát a prekladaný predok šiat. Až na strieborný detail sú úplne jednoduché a zároveň predsa len niečím výnimočné. A sú len a len moje - pretože boli v predajnom výpredaji za neuveriteľných 340 Eur. Pokiaľ viete, ako sa ceny svadobných šiat pohybujú, tak viete, ako dobre som to vlastne "vychytala". 

Priznám sa, že som si pôvodne nemyslela, že sa budem vydávať v takýchto šatách typu "princezná", ale keď som si ich obliekla, vedela som, že sú tie pravé pre mňa. Cítim sa v nich dobre, výnimočne a len dúfam, že Viktor ma v nich bude vidieť rovnako. 

Čo na ne poviete vy? 


When it comes to the dress itself, it's from Salon El here in Bratislava and it was the first thing I have gotten for the wedding. We didn't even know when we wanted to get married and didn't even really talk about the wedding much other than making the decision that we wanted to be married before the baby is born. But one day, I was just browsing through the internet to see how much wedding dresses cost - buying or loaning them. I saw these in the sale section and fell in love with the bare back and the front part instantly. They are really simple, apart from the silver beading, but they are also not too basic. And they are just mine, for only 340, thanks to the sale! If you know how much wedding dresses cost, then you know that this is a bargain. 

I have to admit that just thinking about my wedding dress before, I could not imagine myself getting married in a princess-like dress. However, as soon as I put this one on, I just knew that it was the right choice for me. I feel good in them, even special .. and hope that my fiancé will see me that way in them as well. 

What do you think about the dress? 

1 comment:

  1. vyzeráš v nich krásne :) hlavné je, že ty si s nimi naozaj spokojná ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts