Search This Blog

by Petra Dzvoníková

December 26, 2017

THE DAY AFTER CHRISTMAS | OUTFIT










Ahojte! Tak mám pre vás konečne nový outfit post! Viem, teraz ich dávam každé dva týždne, ale dúfam, že mi prepáčite. Budú chvíľu pribúdať každé dva týždne, na striedačku s postmi o tehotenstve, prípadne o prípravách na svadbu. Dôvody som vám hovorila v podstate už pri tom poslednom, ale prečo ich nezopakovať? Jednak v tehotenstve priberám, čím mám veľmi obmedzený výber oblečenia a väčšinu času nosím legíny, alebo tepláky a jednak proste nestíham. Takmer každý deň v týždni máme niečo naplánované a po zvyšný čas riešim väčšinu času svadbu, byt, alebo niečo podobné. No je toho momentálne proste veľa, čo vám poviem? Ale nesťažujem sa, lepšie mať veľa vecí na robote, ako nič, či nie? 

No ale stačilo "organizačných" kecov, či nie? Prejdime k outfitu, ktorý je tentokrát veľmi jednoduchý a ladený do vianočných farieb. Smaragdovozelené saténové šaty, ktoré som našla v šatníku mojej mamy som skombinovala s čiernym zvyškom, aby vynikli červené pery a nechtíky, ktoré mi takto krásne vianočné spravila moja Olinka. Čo na ne poviete? No a takisto môžete po prvý krát vidieť aj zásnubný prstienok takto v detaile. O tom vám však poviem niečo viac u utorkovom poste o tom, ako ma Viktorko požiadal o ruku. 

Páči sa vám tento outfit inšpirovaný Vianocami? 


Hi guys! I finally managed to shoot a new outfit post! I know that I am only posting looks every two weeks, but I hope that you'll excuse me. I will keep on adding outfit posts every two weeks and the other two weeks, I will be writing about my pregnancy or the wedding preparations. I've told you the reasons before, but I can gladly tell you again. Since I've been gaining weight during my pregnancy, my choice of clothes that still fit is very limited and most of the time, I am wearing sweats or leggings. And also, we are busy almost every evening of the week after work and if we don't have anything planned, I am usually just doing something for the wedding, or in the apartment, or something similar. Short and simple - I am busy, what more can I say? But I'm not complaining, because in my opinion, it's much better to have a lot to do than nothing to do. 

But enough with the "organisational" talk! Let's get to the outfit, which is very simple this time and inspired by my Christmas colors. I found this green satin dress in my mom's closet and combined it with everything all black, in order to keep the focus on my red lips and christmasy nails done by my amazing Olinka. Do you like them? Also, you can see my engagement ring for the first time ever, in detail. But I will tell you more about it in next Tuesday's post about how Viktorko proposed to me. 

Do you like this Christmas inspired look? 

3 comments:

  1. Mas teraz krasne povinnosti, tak sa venuj im. Tie blogposty uz nejako pockaju. Prajem vsetko dobre :) A na fotkach vyzeras tak tajomne.

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts