Search This Blog

by Petra Dzvoníková

December 14, 2017

NYX VELVET MATTE LIPSTICKS | REVIEW



Hi guys! I don't even know how, but I finally managed to write a new beauty post! I have to admit that I cheated a little bit, meaning that I took the pictures with my iPhone and edited them with VSCO Cam, which is much faster than using a camera and photoshop or lightroom for this, but still .. the post is here! By the way, it's pretty possible that I will be posting more stuff edited on my phone, because I am loving this grainy editing lately (just have a look at my instagram, haha). 

Now let's get to business - I decided to show you my three newest lipsticks, all from NYX. I have gotten a PR package from NYX Slovakia some time ago with a couple of stuff in it and these lipsticks caught my eye the most. Even though I barely use other than liquid lipsticks, I had to keep these, since I love their colors. All different hues of red, all absolutely beautiful. In this post, I will show you all of them in the order from my favorite to least favorite. Before I get to each lipstick, I will tell you about their formula. They are matte, so it's ideal to use them with a lip primer so that they don't dry out your lips. They apply evenly and are really easy to use. Speaking about how long they last, don't expect any miracles. If you are a liquid lipstick fan, you won't be amazed, however, for regular lipsticks, they are quite okay. If you eat and drink a lot in them - just re-apply and you'll be good to go. I would recommend using them with lipliner, but maybe that's just me, never being satisfied when I can't line my lips perfectly before applying lipstick. 


Ahojte! Ani neviem ako, ale podarilo sa mi napísať nový beauty post! Priznávam, že som trochu podvádzala - fotila som na iPhone a editovala som v aplikácii VSCO Cam, čo je samozrejme rýchlejšie, ako fotiť na foťák a upravovať v photoshope, alebo lightroome .. ale aj tak, post je na svete! Inak je celkom možné, že sa tu bude objavovať viac fotiek z iPhonu, keďže v poslednej dobe sa mi strašne zapáčil tento môj rozzrnený filter (stačí sa pozrieť na môj instagram). 

No, prejdime k podstatnému. Dnes som sa rozhodla ukázať vám moje tri najnovšie rúže, ktoré sú z NYXu. Mám ich z PR balíčku od NYX Slovensko a pred nejakou dobou, kde bolo aj pár iných vecí, ale tieto rúže ma najviac zaujali. Napriek tomu, že nenosím často iné rúže ako tekuté, tieto som si proste musela nechať. Zamilovala som si ich farby! Všetko sú to iné odtiene červenej, všetky veľmi krásne. Kým sa dostanem ku každému z nich, poviem vám niečo k ich konzistencii a výdrži. Sú matné, takže ideálne je, keď ich použijete aj s nejakým primerom (môže to byť aj balzam na pery, až potom aplikujete rúž), aby vám nevysušovali pery. Nanášajú sa rovnomerne a veľmi ľahko. Ak používate skôr tekuté rúže, nebudete z výdrže nadšení, pretože nevydržia veľmi dlho. Na klasické rúže je však výdrž v poriadku. Keď budete jesť a piť, tak proste rúž nanesiete nanovo. Odporúčala by som ich používať s ceruzkou na pery .. ale možno len kvôli sebe a svojim preferenciám. Ja som proste radšej, keď si dokonale vykreslím pery a až potom nanášam rúž. 





Charmed is a color which caught my eye the most. It's a beautiful red hue with mauve tones and I looove mauve. I think that this is a shade which would look amazing on just anyone and can be worn during the day, as well as with evening makeup. 


Charmed je farba, ktorá mi učarovala úplne najviac. Je to taká červená farba s nadýchom mauve a mauve ja môžem. Mám dojem, že je to odtieň, ktorý musí svedčiť naozaj každému a dá sa nosiť ako na denné nosenie, tak aj k večernému makeupu. 



Blood Love is a color, which I like almost as much as Charmed. It's a beautiful bright red with orange undertones. I can imagine wearing it with just about any type of makeup and it's the kind of color I can personally imagine wearing during the day, without any other makeup at all, because it brightens up the whole face beautifully! 


Blood Love je farba, ktorá mi učarovala takmer tak veľmi, ako Charmed. Je to krásna, bledá červená s oranžovými podtónmi. Viem si ju predstaviť s každým typom makeupu a práve pre mňa je to taká farba, ktorú by som nosila aj na bežný deň, napríklad keby som sa nestíhala namaľovať, tak by som si dala iba tento rúž a mohla by som ísť na ulicu a cítiť sa namalovaná. Krásne rozžiari celú tvár! 



Volcano is a beautiful dark red color, which I wanted to give to someone else at first, because I have this exact same shade already from Dior. Since my boyfriend didn't get how lipsticks work and started twisting it in the case (they are kind of transparent and he found it amazing that it can be twisted inside), he kind of destroyed it. So I kept it! 


Volcano je úžasná tmavočervená, ktorú som pôvodne chcela posunúť niekomu na Vianocee, pretože presne tento odtieň mám už v inom rúži od Dioru, ktorý som dostala na narodeniny. Keďže však môj priateľ nepochopil, ako rúže fungujú a začal ho točiť v obale (sú priesvitné a zjavne ho to mega fascinovalo, že sa to točí), tak mi ho "zničil", resp. spučil hrot, tak som si ho nechala. 



And this is how they look in cases - they are simple, matte black and the names of the lipsticks are in english and in french. I really like these simples cases. 

So what do you think? Which shade do you like the most? 


A takto rúže vyzerajú v obaloch - obaly sú jednoduché, matné čierne s názvom rúžov ako po anglicky, tak aj po francúzsky. Mne sa obaly veľmi páčia, takúto jednoduchosť ja môžem. 

Čo na ne hovoríte? Ktorý odtieň sa vám páči najviac? 


4 comments:

  1. wow super vyzerajú tie rúže a úplne každý jeden ti svedčí, po nyx kozmetike chcem vyštartovať aj ja nakoľko ešte od nich nič nemám a som zvedaváá :))

    DEZIRÉ

    ReplyDelete
  2. Všechny vypadají skvěle! Ta Charmed je vážně nádherná:).
    Windy pink style

    ReplyDelete
  3. Tak třeba zrovna s NYXKAMA bojuju! :D Takže jsem poměrně ráda za tenhle článek!
    Pořídila jsem si jednu červenou matnou z jedné edice a růžovou matnou z druhé edice. No a ta červená je strukturou tak hrozná, že letěla do koše a růžová? Na tu nedám dopustit. :D

    ReplyDelete
  4. Vybrala sis opravdu nádherné odstíny rtěnek a moc ti to sluší, fakt to vypadá naprosto úžasně :) Já rtěnky moc nevyhledávám, i když se mi líbí, a to z toho důvodu, že mám dost výrazné rty i bez nich a nechtěla bych na to ještě takto výrazným odstínem upozorňovat. Zajímalo by mě ale, jestli máte některá zkušenosti s rtěnkami třeba odtud? Jsou sice dražší, ale zdá se mi, že budou více kvalitní a navíc ten rozdíl mezi nimi a klasikou hlavně po té ekologické stránce je dost znatelný :)

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts