Search This Blog

by Petra Dzvoníková

December 4, 2017

KIEHL'S AUPARK STORE OPENING


Hi guys. As you might have noticed on social media already, Kiehl's has opened a new store here in Bratislava on December 1st, in our Aupark shopping centre. The first Kiehl's has been opened in Eurovea a couple of months ago and you can read all about it here. Now, I will tell you how it went this time around. 

I got to Aupark maybe an hour before the opening, since I needed to get some things done there beforehand. However, we got out of the garages right in front of the Kiehl's store, so I had the chance to look around before the rest of the invited guests got there. I noticed right away, that this opening is going to be a little bigger than the first one - there was a DJ, a small popcorn station, champagne and many photographers, even a cameraman. Those people were actually the reason why you won't find a photo of the actual "opening" (cutting of the ribbon) here, because when 8 men stand in front of you to take pictures, you don't stand a chance. Believe me, I tried - and had their heads on every photo. 


Ahojte! Ako ste možno postrehli na rôznych sociálnych sieťach, pred pár dňami, konkrétne 1. Decembra, sa v Auparku otvárala už druhá pobočka Kiehl's tu v Bratislave. Prvá predajňa bola otvorená v Eurovei a ako to tam prebiehalo, sa môžete dočítať v tomto článku. Ako prebiehala otváračka druhej pobočky v bratislavskom Auparku, vám priblížim teraz. 

Do Auparku som dorazila trochu skôr, pretože sme si s Viktorkom potrebovali vybaviť nejaké záležitosti, no z garáží sme sa dostali priamo pred predajňu Kiehl's, takže som si stihla všetko poobzerať ešte predtým, ako tam dorazil zvyšok pozvaných. Už na prvý pohľad ma zaujalo, že tentokrát to organizátori poňali v trochu väčšom štýle - pred obchodom bol DJ, mini stánok s popcornom, šampanské a kopec fotografov a kameramanom. Práve kvôli tým nenájdete v tomto článku žiadnu fotku z prestrihávania stuhy .. ťažko sa fotí, keď sa pred vás postaví 8 chlapov s foťákmi a vy máte na každej fotky (a fakt som sa snažila) akurát tak ich hlavy. 



The store was set up in a very similar way than the one in Eurovea, so I didn't take as many pictures of the interior as the last time, as it was the same. Although I have to say that the interior design is amazing, so why change anything? To be honest with you, I wanted to look at the products a little more, but since the store was so full and it was so hot inside, I just took a couple of quick shots, bought a little something for a friend and got right out. And to imagine that I wanted to spend the whole time in my coat?! I would be a ball of sweat! 


Obchod bol zariadený takmer rovnako ako ten v Eurovei, takže som nerobila toľko fotiek interiéru, keďže by boli rovnaké. Na druhej strane, načo meniť niečo, keď je to fakt výborne vymyslené? Ak mám byť úprimná, produktom by som sa venovala rada trošku viac ako sa mi podarilo. Ale keďže obchod bol plný ľudí a bolo v ňom neznesiteľné teplo, rýchlo som kúpila jednu maličkosť pre kamošku a utekala som zas von. A to si predstavte, že som tam chcela pôvodne stráviť celý čas v zimnom kabáte?! Bola by zo mňa guľa potu! 



Of course the fact that I was hot did not mean that I didn't get back into the store for these mini cupcakes - a couple of times, haha! They were really, really good!

Samozrejme, fakt že som horela teplom ma ešte neodradil od toho, aby som nebežala naspäť dnu do obchodu po tieto mini cupcakes (a nie raz!). Boli fakt dobré! 



And imagine, that apart from meeting my blogging colleagues, I also had the chance to meet one of my "colleagues from my previous hobby-career branch", the singer and rapper Maťka Fabová. I was really excited when I spotted her, because even though I am running in completely different circles now than I did before, it's really nice to see someone I met in those times. 


No a predstavte si, že okrem mojich blogerských kolegýň som mala možnosť stretnúť aj jednu kolegyňu "z bývalej brandže", raperku a speváčku Maťu Fabovú! Veľmi som sa potešila, keď som ju tam uvidela. Napriek tomu, že sa už nepohybujem v tých kruhoch, kde predtým, vždy sa poteším, keď stretnem niekoho, s kým som sa spoznala práve v tom období. 

6 comments:

  1. Tak táto otváračka pôsobila fakt luxusným dojmom! Do Auparku sa akurát v blízkej budúcnosti chystám, tak obchodík určite omrknem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite sa oplatí obchodík pozrieť, aj keď sa nejedná o najlacnejšie produkty - za seba odporúčam vyskúšať krémik Rosa Arctica na tvár, prípadne Avokádový krém pod oči, majú z nich aj vzorky :)

      Nasklee - www.nasklee.com

      Delete
  2. Podle fotek si myslím, že to byla jedna z vůbec nejhezčích otevíraček :) Mimochodem, na tvůj blog jsem se dostala díky tvému milému komentáři u mě na blogu, každopádně máš nového odběratele, už jenom kvůli těm úžasným fotkám :)

    Pauline's Tiny World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bola to krásna, aj keď trošku hektická otváračka :) Ďakujeem! Ja už ťa tiež sledujem :)

      Nasklee - www.nasklee.com

      Delete
  3. Ja som Kiehls zazrela len na letisku v Dubline, koľkokrát som cestovala domov na Slovensko, ale nikdy som sa bližšie nezastavila preskúmať nejak produkty.. musím sa poobzerať, čo je z toho dobré :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite sa oplatí vyskúšať, ako som už spomínala v komentároch vyššie - za mňa odporúčam rosa arctica a avokádový krém.

      Nasklee - www.nasklee.com

      Delete

Fun

Education

Podcasts