Search This Blog

by Petra Dzvoníková

December 28, 2017

HEALTHY & DELICIOUS BREAKFAST



Ahojte! Pred nedávnom ma kontaktovala stránka Janova Pec, čo sú pečené müsli, ktoré pochádzajú z Česka. Pýtali sa, či by som nechcela ochutnať niečo z ich sortimentu a keďže ja som pred nedávnom začala opäť raňajkovať, povedala som si, že prečo nie? Už na prvý pohľad ma zaujala ich ponuka müsli rôznych príchutí a takisto ich rozkošné balenia a sady. A tak som si naobjednávala až-až a samozrejme nie len müsli, keďže ponúkajú aj kopec iných produktov. 

Najviac zo všetkého ma zaujala krásna Jezepcova sada, ktorá obsahuje 8 rôznych druhov týchto müsli a teda je ideálna na ochutnávku. Keďže som sa však rozhodla potešiť ňou môjho otca na Vianoce, fotku vám neukážem. Obsahuje 750g müsli za 299 korún, čo je 10 eur. Podľa mňa fér cena! 

Ďalej som si objednala: orechovú pečenú kašu, kakaové, jahodové, čokoládové, semienkové a zo sadu müsli a tak isto pečené orechy s chilli a maslové sušienky. No poviem vám, mám tu toho kopec a myslím, že mi to ešte hodnú chvíľu vydrží. Ale to je fajn, pretože myslím, že najmä v pokročilom štádiu tehotenstva sa mi zídu jedlá, ktoré nevyžadujú náročnú prípravu.





Dnes som už stihla ochutnať čokoládové müsli, v ktorých sú aj oriešky a sušený banán a aj mne, aj viktorkovi neksutočne chutili. Takisto som už ochutnala aj müsli zo sadu, ktorých základ tvoria sušené jablká a škorica. Tie mi chutia, aj keď nie až tak ako čokoládové. Viktorkovi nechutia, pretože on škoricu moc nemusí. Zato mu však veľmi chutia maslové sušienky, ktorých som tuším mala objednať viac! 

Čo sa týka müsli tak celkovo, za seba musím povedať, že mi mega chutia, pretože v nich cítim rozdiel od tých kupovaných v obchode. Chutia oveľa lepšie, tým že sú v podstate domáce a tým pádom nie sú také umelé. Preto ak hľadáte niečo nové na raňajky, Janovu pec vám jednoznačne odporúčam. 

PS: Ja mlieko nepijem a preto jem müsli takto nasucho, ale viem si predstaviť, že pre vás by chutili s mliekom ešte oveľa lepšie ako takto bez ničoho! 

Čo najradšej raňajkujete vy? 

3 comments:

  1. Kedysi som zvykla raňajkovať ovsenú kašu s ovocím, ale teraz už poriadne ani neraňajkujem (čo by som mala zmeniť). Tieto müsli vyzerajú super a aj cena je perfektná! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  2. zvykla som kedysi tiež raňajkovať müsli ale bohužiaľ už nemôžem D: takže teraz si dám sem tam aspoň ovocie alebo jogurt čo je síce dosť o ničom, ale aspoň na chvíľu zasýti
    Ivana xx

    ReplyDelete
  3. Aj keď veľmi musli nemusím, tieto vyzerajú naozaj chutne! :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts