Search This Blog

by Petra Dzvoníková

November 28, 2017

COMFY PASTEL AUTUMN | OUTFIT








Sweater: Nerieš Merch (Ruka Hore) | Joggers: Adidas | Coat: H&M | Shoes: Fenty by Rihanna | Hat: H&M

Hi guys! I have a very unusual outfit for you today - well, unusual for the photos I usually post. On Monday, we had some errands to run and when we came back home, I was really tired. However, we still had an outfit post to shoot. So I went in the middle of our closet and tried choosing something photo worthy. I couldn't find anything! Or to be more particular - I could find something, but nothing that would be a) right for this weather b) comfortable. And that's what I needed the most, to be comfy! 

Well, I had no other choice than to show you what I wear most often lately - a comfy jogger outfit. Since I work from home, this is what I wear almost all the time - and when I go out, for example to take Whiskey on a walk, I just throw over this pink-beige coat. Actually, I think that it's more of a jacket, but since it's size L, it looks more coat-y on me. I found it on sale in the beginning of the year  in H&M and I just had to have it. The hat is also from H&M, Viktorko picked it for me. This is the color-combo he liked the most on me. 

I have to admit that normally, I would wear my Ausland boots with this outfit (they are like Uggs, but made from synthetic materials). But at the moment, they are waiting to be washed, because Whiskey vomited on them during the night. She wasn't feeling well all day, she kind of just slept most of the time. I get it - I also slept half a day today and didn't even fast, like she did. That's why I decided to take her out into fresh air while we shot the photos. Not sure if she was that happy about being photographed though. 

So what do you think about this comfy jogger outfit? 


Ahojte! Tak dnes mám pre vás outfit post z úplne iného súdka, ako ste zvyknutí. V pondelok sme mali s Viktorom nejaké vybavovačky a keď som prišla domov, bola som totálne vyflusnutá. Vedela som však, že ešte musím nafotiť outfit, pretože som na utorok zatiaľ nič nemala. Tak som sa postavila do stedu šatníku a hľadala som niečo, čo by bolo hodné fotiek. A nič som nenašla! Teda vlastne aj našla, ale nič také čo by bolo a) vhodné do tohto počasia b) v čom by som sa cítila pohodlne. A to bolo práve to, čo som v tom momente potrebovala. 

A tak mi nezostávalo nič iné, ako vám ukázať to, čo v poslednej dobe nosím najčastejšie - pohodlný teplákový outfit! Keďže pracujem z domu, toto je práve to, čo nosím najčastejšie - a keď idem von, napríklad vyvenčiť Whiskey, prehodím cez seba ešte tento kabátik. Resp. skôr myslím, že to je bundička, ale na mne vyzerá kabátovo, keďže je to L-ko. Našla som ju vo výpredajoch v Košiciach ešte začiatkom roku za skvelú cenu a hneď si ma získala. Čiapku som si kúpila dnes, taktiež z H&M. Kombináciu farba čiapky - brmbolca vybral Viktorko, táto sa mu na mne ževraj najviac páčila. 

Priznám sa, že za normálnych okolností k takémuto outfitu nosím skôr moje Auslandy (čo sú vlastne topánky na štýl Ugg, ale z umelých materiálov). Tie však momentálne čakajú na vyčistenie, pretože Whiskeynka ich v noci ozvrackala. Celý deň sa dnes necítila úplne najlepšie, vlastne iba spinká, sem-tam sa prejde po byte a potom zas zaľahne. Nečudujem sa jej, ja som tiež pol dňa prespala - a to som ani nemala hladovku, ako ona! Preto sme ju zobrali aspoň na vzduch počas fotenia, aj keď si nie som istá, či sa jej to veľmi páčilo. 

Čo hovoríte na tento domácky teplákový outfit? 

9 comments:

  1. Pohodlie je základ a ked v tej skrini nič nebolo tak hold! :D Aj takto vyzeras zlato aj so psikom a v tej ciapke :)))

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. In love with your look!
    xx
    Sarah

    ReplyDelete
  3. beautifull pictures & you look stunning girl thanks for sharing..
    https://wpthemesfree.website best wordpress premium themes

    ReplyDelete
  4. This is so cute and beautiful. I like your blog... kisses

    Follow for follow? <3

    http://www.ioannesstyle.com/

    Can follow one each other on:
    Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/ioannes-style-19150239
    Instagram: https://www.instagram.com/ioannes_style/

    ReplyDelete
  5. Moc pěkná čepička a celý outfit!

    ReplyDelete
  6. jéj tak v tomto ti muselo byť mega :)

    ReplyDelete
  7. pekný a pohodlný zimný outfit vo veľmi príjemných farbách, v ktorom ti to aj tak nesmierne sekne! ^^.


    THE WORLD BY KEJMY | CHRISTMAS GIVEAWAY

    ReplyDelete
  8. I love it.. všetko..celé komplet..vyzerá to super pohodlne a teplúčko ��

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts