Search This Blog

by Petra Dzvoníková

November 7, 2017

BAKER BOY VIBES | OUTFIT









Coat: Zara | Dress: River Island | Boots: Daisy Street from Asos | Hat: Asos |  Bag: Karl Lagerfeld

SIMILAR ITEMS: 

Hi guys! There's so much I would like to share with you right now, but I just can't just yet. So I just need to hold my tongue and patiently wait. Patience is always a problem with me! In the meantime, I have this outfit post for you, which I think could be posted without all the rambling around. Nevertheless, I like to talk (or write in this case) and at least want to tell you that I am absolutely in love with these shots! I was kind of afraid of what would come out of this session, because we were shooting shortly before the sun was completely out, but I am really happy with the result. I like the dusk(y) felling of the pictures and the grain, I think that they give the shots a particular atmosphere. What do you think? 

When it comes to the clothes, I was in the mood for something loose and comfy, but not too plain. I definitely didn't want to end up feeling like a sack of potatoes, which to be honest, I feel like quite often. Especially when I'm in my "at home" outfits, meaning I am dressed in big sweatpants and a loose t-shirt, usually belonging to my boyfriend. That's why I went for this River Island dress, where I ordered a couple of other pieces as well, which I can't wait to show you soon in a video shopping haul. Next on were the boots, which I got from Asos some time ago and couldn't wait to finally wear them! They are really comfy and fit my foot like a glove! I decided to wear my newest baker boy hat as well, also from Asos. I finished up the look with a wool coat from Zara, which I got last year in Krakow, when I underestimated the weather a little bit and only took two not too winter like jackets with me and a small envelope bag from Lagerfeld. I got it for my birthday from Viktorko. When it comes to makeup, I went for a simple look with a bold matte lip - and chose to put on my autumn red Dior lipstick, which I also got for my birthday, from our friend Rastinko and his then-girlfriend. 

Do you like this autumn look? 


Ahojte! Je toho toľko, s čím by som sa s vami chcela podeliť, ale ešte neprišiel ten správny čas. A tak mi zatiaľ neostáva nič iné ako držať jazyk za zubami a trpezlivo čakať. Práve tá trpezlivosť u mňa býva problém, ale tak snáď to zvládnem. A zatiaľ mám pre vás tento outfit post, ktorý by som sem mohla podľa mňa kľudne nahodiť aj bez zbytočných slov. No nedá mi to, pretože vám chcem povedať minimálne to, že tieto fotky úplne milujem. Trošku som sa obávala, čo z toho vznikne, keď budeme fotiť krátko pred zotmením, no nakoniec som s výsledkom viac než spokojná! To šero a rozzrnenie podľa mňa fotkám dodávajú tú správnu atmosféru. Čo poviete? 

Čo sa týka oblečenia, mala som náladu na niečo voľné a pohodlné, ale zároveň nie úplne fádne. Jednoznačne som sa nechcela cítiť ako vrece zemiakov, pretože ak mám byť úprimná, v poslednej dobe sa tak cítim dosť často. Najmä keď som v domácom, čo znamená vo veľkých teplákoch a Viktorkovom vyťahanom tričku. Preto som volila tieto voľné šaty z River Islandu, odkiaľ som si nedávno objednávala aj pár ďalších kúskoch, ktoré vám určite čoskoro ukážem aj vo videohaule! Ďalšie boli na rade čižmičky, ktoré mám z Asosu a nevedela som sa dočkať, kedy si ich konečne obujem! Sú mega pohodlné a padli mi na nôžku ako uliate! Na hlavu som nasadila najnovšiu baker boy hat, tentokrát v čiernom prevedení, taktiež z Asosu. Celý look som zakončila vlneným kabátom zo Zary, ktorý som si kúpila minulý rok v Krakowe, keď som trošku podcenila počasie a zo sebou som mala len dve nie veľmi zimné bundičky a malou listovou kabelkou od Lagerfelda, ktorú som dostala na narodeniny od Viktorka. A Chai Latte, ktoré mi chvíľu predtým priniesol zo Starbucksu, samozrejme nemohlo chýbať! Make-up som volila jednoduchý, až na tie pery - rozhodla som sa zvoliť k tomuto outfitu výraznejší, jesenný odtieň od Diora, ktorý som dostala od nášho kamaráta Rastinka a jeho vtedajšej priateľky na narodeniny. 

Páči sa vám tento jesenný look? 

7 comments:

  1. parádne fotky, milujem to svetlo a atmosféru! :) jednotlivé kúsky sa ti veľmi hodia a dokopy vytvárajú mega outfit ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  2. Aj ja si myslím, že to zrnenie dodáva tomu celému outfitu takú dobrú atmošku, pristane to k tomu a kabát vyzerá super :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Úžasné fotky, ten kabát je krásný!

    ReplyDelete
  4. Jeeejj! Veľmi milé... tá čiapka tomu dodala takú hravosť. Presnejšie prvé slovo ktoré ma napadlo "uličnícke".

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts