Search This Blog

by Petra Dzvoníková

September 24, 2017

#INLOVEWITH CREMORLAB


Hi guys! Today, I would like to introduce to you a Korean beauty company called Cremorlab, which was recently launched here in Slovakia and is officially the first Korean brand here. Some time ago, I was able to attend the official PR conference aka the launch of the brand in Slovakia and even though I didn't find the brand that attractive when I first saw it, I completely changed my mind. What I like the most is the philosophy of the brand and the fact that all of their products are hydrating. They all contain T.E.N. thermal water, which they have patented. 

As of now, I have tested two products, but have three, or rather four, because one of them are two miniatures. I haven't gotten to test the miniatures yet, but have tried the Snow Falls Melting Cream and Cremorlab Mineral Water Mist and would like to tell you a little bit about them. The fifth product I had was a face mask, which I have already used. 


Ahojte! Dnes by som vám rada predstavila kozmetickú značku Cremorlab, ktorá je oficiálne prvou kórejskou kozmetickou značkou dostupnou v Slovenských obchodoch, konkrétne vo Fann parfumériách. Pred časom som mala možnosť zúčastniť sa uvedenia tejto značky na Slovenský trh a aj napriek tomu, že ma pôvodne až tak nezaujala, na predstavení ma o nej dokázali presvedčiť. Sympatická mi je najmä filozofia značky a fakt, že všetky ich produkty sú hydratačné. Obsahujú totiž patentovanú T.E.N. termálnu vodu, ktorá je bohatá na vápnik, horčík, draslík, vanad, selén a germánium. Viac o produktoch sa dozviete tu

Ja som sa zatiaľ dostala k testovaniu dvoch produktov, celkovo ich však mám doma tri, resp. štyri, lebo tretí je vlastne balenie dvoch miniatúrok. Tie som však ešte nepoužívala. Čo som však používala je Snow Falls Melting Cream a Cremorlab Mineral Water Mist a rada vám o nich niečo porozprávam. Bolo ich 5, ale masku na pleť na jedno použitie som už stihla použiť. 





The Snow Falls Melting Cream is an intensive moisturising cream with a melting texture of snow flakes. It's 60ml, which is more than most creams offer and should be used as the last step of your skincare routine. The texture is very light, really like melting snowflakes. I have used it as a base for my makeup and it worked perfectly. It comes with a small spatula, which means that you don't have to go in with your fingers, which I love.


Snow Falls Melting Cream je intenzívny hydratačný krém s rozpustnou textúrou snehových vločiek. Má 60ml, čo je viac, ako vám väčšina takýchto krémov ponúka a mal by sa používať v poslednom kroku rutiny starostlivosti o pleť. Jeho textúra je veľmi jemná, vyslovene ako také polotopiace sa snehové vločky. Ja som ho použila napríklad na pleť aj ako podklad pod makeup a  aj túto úlohu splnil na jednotku. V balení nájdete dokonca aj takúto naberačku, aby ste do krému nemuseli zachádzať prstami, čo sa mne osobne veľmi páči. Vo Fann stojí okolo 25 Eur, čo síce nie je najnižšia cena, ale myslím si, že na tento krém úplne v poriadku. Kúpite ho na Fann.sk


The second product I want to show you is this refreshing spray, or as they call it, a mist. I tend to go for the spray, since the way it sprays reminds me more of a dry shampoo, or some hairsprays. It should freshen you up and also moisturise your skin. 

The mask I have gotten was the White Bloom Triple Bright Floral mask and it was an amazing moisturiser. It's the kind of mask that you stick on your skin and then massage in the rest of the moisture after 15 minutes. Definitely try-worthy!


Druhý produkt ktorý vám chcem predstaviť je takýto osviežovací sprej, alebo ako ho oficiálne volajú, "pleťová spŕška". Aj keď vo mne skôr evokuje ten sprej kvôli typu aplikátoru, ktorý je podobný suchému šampónu, resp. aj niektorým lakom na vlasy. Táto spŕška by teda mala osviežiť a hydratovať pomocou prírodných zložiek. Z čoho konkrétne sa skladá a zároveň aj priamo kúpiť si ju môžete na tomto linku. Cena je okolo 8 Eur.

Maska na pleť, ktorú som v balíčku od Cremorlab dostala, bola White Bloom Triple Bright Floral a výborne mi hydratovala pleť. Je to taká tá maska, ktorú si nalepíte na tvár a po 15 minútach zlepíte, určite sa oplatí vyskúšať. Nájdete ju tu: link


Do you know the brand Cremorlab? / Poznáte značku Cremorlab? 

4 comments:

  1. vobec som o tejto znacke az doteraz nepocula :D ale musim povedat ze pre mna splna aspon tu velmi hlupu zakladnu vec ze ma oslovili obaly :D asi sa na nu budem musiet ist pozriet!
    Ivana xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, tomu rozumiem, obaly robia veľa :D Oni nám na predstavovaní značky hovorili, že sa zameriavajú nie len na cute obaly a na kvalitu produktov, ale aj na to, aby mal človek zábavu keď ich používa, napríklad s tým vločkovým krémom :)

      Delete
  2. O tejto značke som tiež ešte nepočula, no bude to tým, že je na našom trhu nová. Každopádne vyzerá veľmi zaujímavo! Hlavne tie obaly, haha. :)
    Caroline

    ReplyDelete
  3. Moja pleť si ten krém už úplne zamilovala a mám taký pocit, že sa ho tak rýchlo nevzdá:/

    Saja Frey Blog

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts