Search This Blog

by Petra Dzvoníková

September 5, 2017

BLACK AUTUMN | OUTFIT + GIVEAWAY WINNERS







Jacket: Mango | Top: Forever 21 | Jeans: H&M | Shoes: Timberland | Sunglasses: Pull&Bear | Belt: Asos

Hi guys, how are you doing? I hope better than me. Our puppy has gotten hurt during the weekend, when she wanted to play with my parents' cat, but she felt attacked instead. Unfortunately, none of us reacted in time and the cat managed to scratch Whiskey's eye and as of now, it does not look good at all. I am still trying to be positive and hoping for the best. Tomorrow, we will probably go to an dog-eye specialist in Austria to see what are our options and how she can be helped further. Please, wish us luck! 

Therefore, I hope that you understand if there are less posts than usual here on the blog the next few days. We have to spend 24/7 with her and also, I am just not in the mood to do anything now and feeling really down. I think that this also affected my outfit choice. Well, this and also the sudden weather change from 30 to 17°C. 

How are you feeling about autumn fast approaching? 


Ahojte, ako sa máte? Dúfam, že lepšie ako ja. Cez víkend sa naše milované šteniatko zranilo, keď sa chcelo hrať s mačkou u mojich rodičov a tá sa cítila pod útokom. Bohužiaľ, nikto z nás nestihol zareagovať dosť rýchlo a mačke sa podarilo zadrapnúť Whiskeyne očko. Momentáne to nevyzerá bohvie ako, dnes jej ho zašívali a o dva týždne sa dozvieme, či sa im podarí zachrániť jej zrak. Snažím sa však myslieť pozitívne a dúfam, že bude v poriadku. Zajtra sa chystáme k očnému špecialistovi pre psíkov v Rakúsku, aby sme vedeli, aké máme možnosti a ako jej vieme pomôcť. Držte nám palce! 

Preto dúfam, že pochopíte, ak bude na blogu v najbližších dňoch trochu mŕtvejšie. Musíme nad ňou dozorovať 24/7 a okrem toho sa veľmi kreatívne necítim, je mi z toho celého proste tak smutno. Čo asi celkom ovplyvnilo výber outfitu. Teda to a tá náhla zmena počasia z 30 na 17°C. 

Ako vnímate vy tento rýchly príchod jesene? 




Now to the funner part of this post - the giveaway winners! As some of you might know, I had my first giveaway here on the blog with the amazing perfumes from S.Oliver and Betty Barclay and today is the day when I will announce the winners! There is one winner whom I chose from the comment section here on the blog and one Instagram winner and here they are: 

Blog Winner: Sabi has won the S.Oliver Feels Like Summer perfume set
Instagram Winner: karin_krisztova has won the Betty Barclay fragrance set

Congratulations to both winners and good luck to everyone in the next giveaway, which will feature a product from Kylie Cosmetics! Stay tuned for more! 


Tak a teraz sa presuniem k radostnejšej časti tohto postu - výhercov giveaway! Ako niektorí možno viete, na blogu som mala konečne prvý giveaway, v ktorom som rozdávala parfémy od S.Oliver a Betty Barclay a dnes konečne vyhlásim výhercov! Vybrala som jedného z komentárov tu na blogu a jedného z instagramu: 

Blog: Sabi vyhrala set od S.Oliver, Feels like summer
Instagram: karin_krisztova vyhrala set od Betty Barclay

Obom dievčatám gratulujem a prajem všetkým veľa šťastia v ďalšom giveaway, v ktorom budem rozdávať produkt od Kylie Jenner! Sledujte blog pre viac info! 

8 comments:

  1. ďakujem! :) ani nevieš, akú obrovskú radosť si mi spravila! :)) .. a čo sa týka Whiskey - držím jej palce, nech sa čo najrýchlejšie zotaví, a snáď bude všetko v poriadku .. bohužiaľ z vlastnej skúsenosti viem,že zvieratá je niekedy ťažké ustriehnuť :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeej to sa teším! :) Ďakujeme, vyzerá že je v poriadku a namiesto zotavovania by sa najradšej jašila :D

      Delete
  2. Držím palce Whiskey, verím že sa to dá doporiadku a všetko dobre dopadne <3!

    ReplyDelete
  3. You look stylish & trendy in the outfit. Your photos are really cool:)
    Zaful Coupons

    ReplyDelete
  4. titulná fotka aj s popisom je jedna veľká bomba, vyzeráš grandiózne! :) víťazkám gratulujem ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  5. Vypadáš úžasně!!! :) :)

    www.lifestylebirdie.com

    ReplyDelete
  6. ..ja sa na jeseň celkom teším..minimálne na tú teplejšiu verziu s opadaným lístím a takou tou skoro vôňou Vianoc..Whiskey posielam božtek..ona je bojovník <3 a ty vyzeráš skvele..ten rúž je MEGA :)

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts