Search This Blog

by Petra Dzvoníková

August 31, 2017

SUMMER SCENTS & INTERNATIONAL GIVEAWAY



Hi guys! Some time ago, I have received a package, which I was extremely happy about, because inside it were two sets of summer perfumes! And if I really love testing something, it's perfumes. I have been using the same perfume for years, but they stopped making it and since then, I have been on a hunt for a new one. 

In the first, beautiful turquoise packaging, were two S.Oliver perfumes called Feels like Summer, one for men and one for women. To be honest with you, I really can't pick a favorite, because I love wearing men's perfumes as well. The men's perfume has a very fresh scent and the most dominant in it is a lemon scent. The one for women has a more earthy smell, mixed with flowers. 

Because I didn't want this post to be about perfumes only, I decided to create an inspired makeup as well. I chose the set from S.Oliver for inspiration. For the first look, I went for popping blue eye makeup and a nude lip. And since this scent evokes summer by the sea in me, I did my hair a semi-wet hairstyle. 


Ahojte! Pred nedávnom (teda vlastne už aj celkom dávnom, keď sa nad tým tak zamyslím) mi do schránky prišla zásielka, ktorá ma enormne potešila. Nachádzali sa v nej totiž 2 sady letných parfémov a ak je niečo, čo naozaj rada testujem, tak sú to práve vône. Dlhé roky som používala ten istý parfém, ktorý ale prestali vyrábať a odvtedy sa vlastne viac-menej hľadám. 

V prvej nádhernej tyrkysovej krabici sa nachádzali dva parfémy Feels like Summer od S.Oliver, jeden ženský a jeden mužský a úprimne, neviem si vybrať, ktorý mi vonia lepšie. Ja totiž veľmi rada nosím aj ženské, aj mužské parfémy, vždy podľa nálady. Mužký je veľmi svieži a asi najviac je v ňom cítiť citrón, zatiaľ čo ženský mi príde trochu korenistejší a cítiť v ňom kvety. 

A aby tento post nebol len o parfémoch, trochu som sa nimi inšpirovala aj v rámci makeupu. Ako inšpiráciu som si zvolila práve tento prvý set od S.Oliver, kde som išla najmä do výraznejších, modrých očí a nude pier. A keďže vo mne táto vôňa evokuje svieže leto pri mori, vlasy som začesala dozadu a išla som (aspoň na vrchu vlasov) do takého mokrého looku. 

For the Giveaway and more information, click on READ MORE // Pre viac informácií a Giveaway, kliknite na READ MORE



Pri ženskom parféme som zas išla do ružových pier a jemných, ružových očí, v kombinácii s tyrkysovou ceruzkou na oči, vlasy som stiahla do drdolu a zviazala som ho kvetovanou stužkou od LEKO LKdizajn, ktorá sa dá použiť ako na vlasy, tak aj na krk, alebo ako opaštek na šaty. 


For the women's look, I decided to go for a fresh girly makeup with pinky lipstick and pink eyeshadow mixed with a turquoise eye pencil, the hair up in a bun, tied with a LEKO LKdizajn, which you can use on your hair, as a "tie", or as a belt. 



In the second perfume set were two women's perfumes from Betty Barclay, Pure Pastel - Mint and Lemon, so again, two fresh, summery scents. I like the Mint one a little more, because it is very light. Someone might think that the lemon smell might be too strong, but I like wearing it as well. Like I said before .. with me and perfumes, it's all about my mood. 


V druhej sade parfémov sa nachádzali dva ženské parfémy od Betty Barclay, Pure Pastel - Mint a Lemon, čiže opäť svieže letné vône. Mne osobne asi lepšie vonia práve Mint, pretože je to len taká veľmi ľahká vôňa, zatiaľ čo citrónová by sa niekomu mohla zdať príliš výrazná. Každopádne, používam veľmi rada obe. 

GIVEAWAY (You can join if you are located in the EU)

You can join the giveaway in two different ways, either here on the blog, or on instagram and you can win one of these sets of perfumes. To join, you can either: 

1. Write a comment under this post, in which you let me know, which set you would like more
2. Also mention in the comment, which types of post from my blog you enjoy reading the most
3. Don't forget to write your email address in the comment

or 

1. Folow me on instagram (petush.naskleefashionblog)
2. Leave a comment under this picture on instagram 
3. In case you are the winner, I will contact you via DM on insta

The giveaway ends on September 5th.

GIVEAWAY 

Do giveaway sa máte možnosť zapojiť dvoma spôsobmi a to buď tu na blogu, alebo aj na instagrame a vyhrať môžete jednu z týchto sád voňaviek. Stačí splniť nasledujúce podmienky: 

1. Napísať komentár pod tento článok, v ktorom mi dáte vedieť, či by ste mali záujem o Betty Barclay parfémy, alebo S.Oliver parfémy
2. Spomenúť v komentári, aký typ článkov na mojom blogu máte najradšej
3. Nezabudnúť do komentára napísať aj emailovú adresu, na ktorej vás môžem v prípade výhry kontaktovať

alebo

1. Followovať ma na instagrame (petush.naskleefashionblog)
2. Zanechať pod touto fotkou komentár, o ktorú sadu by ste mali väčší záujem
3. V prípade výhry na instagrame vás budem kontaktovať cez DM

Giveaway ukončím 5. Septembra

12 comments:

  1. tak to je krásny článok s krásnou súťažou! :).
    ja by som asi radšej Betty Barclay, nakoľko tieto vône mi veľmi voňajú!
    zbožňujem tvoje outfity, nakoľko máš úžasný osobitý štýl a na fotkách ti to vždy nesmierne pristane! ^^.
    a ešte ten môj email > kejmy . do . it (zavináč) gmail (bodka) com.

    KEJMY ♥.

    ReplyDelete
  2. Mne sa na tvojom blogu páčia najviac články s outfitmi, nakoľko veľmi rada hľadám inšpiráciu od ľudí, ktorí sa do módy rozumejú viac ako ja :-)
    Potešila by som sa parfémom S. Oliver.
    dinkyka@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Mint and lemon sounds amazing!

    xx Sofia | SOFIAADOT

    ReplyDelete
  4. Awesome giveaway!

    www.jeannieinabottleblog.com

    ReplyDelete
  5. ..oujeee..super Givka..utekám sa zapojiť na tvoj insta profil :-* :-* ..len sa neviem rozhodnúť, že ktorú si prosím..asi nebudem sebec a skúsim šťastie aj pre mňa aj pre drahého, takže S.Oliver :-* či?

    ReplyDelete
  6. mmm, aká krásna voňavá súťaž! mňa by viac potešila S.Oliver sada ;)
    na tvojom blogu milujem najviac tvoje outfit posty :) spomínam si, že keď som na túto stránku pred niekoľkými dňami narazila, s otvorenými ústami som si prelistovala úplne všetky outfity, čo sú tu publikované a normálne som nechápala z teba, lebo jeden bol lepší ako druhý! a milujem aj tvoje fotky... a líčenie... a všetko :D máš naozaj úžasný blog a želám ti, aby žal samé úspechy :)
    môj mail: sange578@gmail.com

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Ahooj,
    moc hezká soutěž o vůni a velmi ráda budu soutěžit. Kdyby se mi podařilo vyhrát, tak bych ráda vyhrála vůni Betty Barclay :) protože je tahle vůně pro mě úplnou novinkou. Mám od tebe moc ráda outfitové články, které jsou inspirativní!
    cumanelka@gmail.com

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  9. Jéé super soutěž! Moc by mě potěšily S.Oliver parfémy. Nejvíce se mi u tebe líbí outfitové články. :)
    zdenkamartinakova@gmail.com

    ReplyDelete
  10. super nápad s giveaway na spríjemnenie prechodu do septembrovej školskej reality 🙂 ja som verná parfémom S.Oliver, takže pokiaľ by som si mohla vybrať, dostanú určite prednosť 🙂 a na tvojom blogu sa mi najviac páčia outfity, baví ma čítať tvoje posty, nepíšeš len tak nasucho aby niečo bolo, ale vždy to má hlavu a pätu :) ale sledujem ťa už dlho (ešte z blogu sexibillatom :D zlaté časy :D) a popritom som sledovala aj ďalší blog, ktorý si mala :)) takže už celkom dlho :)

    E-mail: bekmatovova@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Super súťaž (: Ja by som rada S.Oliver parfémy (: Som tu nová, ale zatiaľ sa mi páčia outfitové články (:
    email - braylee.dixon@gmail.com

    ReplyDelete
  12. One present why galore businesses opt for postcards is because they are overmuch cheaper to be prefab and this can forbear a lot of expenses on the lengthened run.  www.agrariahome.com

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts