Search This Blog

by Petra Dzvoníková

June 8, 2017

URBAN DECAY BEAUTY WORKSHOP



Hello my darlings! Today, I had the chance to attend a special event, thanks to Urban Decay and Douglas Slovakia. It was a workshop with Urban Decay's makeup artist Jillian Ward. The master class took place in the shopping centre Aupark at 16:00. Together with some other bloggers, I had the chance to not only watch as Jillian did her magic on the beautiful Markétka, but to also hear a little about each product, get to know the Urban Decay x Basquiat collection and get to her some insider tips, for example that if you are not a pro in applying winged liner, you should try to apply it with your eye open looking right to the front of you, or that you should not apply blush further than to the middle of your eye. Otherwise it will be too much. 

After the workshop, we had the chance to ask questions, take pictures and also got a little goodie bag with two products from Urban Decay. We did not know what was in the goodie bags and there was something different in each of them. I found two products in my goodie bag, which I would probably not buy myself, because I would never have thought they could look good on me. It was a gold glittery eyeliner called Heavy Metal - Midnight Cowboy. Okay, maybe I can pull off some glitter, from time to time, when I am in the mood for it. The lipstick would be a little harder to pull off though. What I pulled out of my goodie bag was a violet cream lipstick called Twitch. My complexion and violet lipstick?? The first thing I though was - I can never pull that off. The first thing my boyfriend said when he saw me with that lipstick was - "Why are your lips violet?"- and you should have seen his face. So I am still not quite sure if I can pull it off, haha. I will let you decide! If you want to see my little Urban Decay experiment, just scroll down to see more pictures. 


Ahojte zlatíčka! Dnes som mala možnosť navštíviť jeden špeciálny event a to vďaka Urban Decay a Douglas Slovensko. Bol to workshop s makeup artistkou Jillian Ward. Master class pre verejnosť sa konal dnes o 16:00 v bratislavskom Auparku. Spolu s ďalšími blogerkami som mala možnosť nie len prizerať sa ako Jillian "čarovala" s makeupom na krásnej Markétke, ale takisto si čo-to vypočuť o každom produkte, spoznať Urban Decay x Basquiat kolekciu a samozrejme sa niečo naučiť z Jillianiných tipov. Napríklad že linku, ak nie ste profíci, odporúča robiť na otvorenom oku s pohľadom dopredu, alebo si takto aspoň spraviť obrysy a potom vytiahnuť na zatvorenom oku. Alebo že lícenka by mala siahať maximálne do polovice oka, určite nie ďalej. 

Po workshope sme mali príležitosť opýtať sa otázky, pofotiť sa a takisto sme dostali maličký goodie bag s dvoma produktmi od Urban Decay. Nevedeli sme, čo sa v nich nachádza a v každom bolo niečo iné, takže to bolo o šťastí. Ja som v tom mojom našla dva produkty, ktoré by som si asi sama nekúpila. Nikd by som totiž nepovedala, že by na mne mohli vyzerať dobre. Bola to zlatá glitrová linka Heavy Metal - Midnight Cowboy. Okay, na tú som si ešte ako tak trúfala, veď gliter z času na čas môže byť. Druhá vec z môjho goodie bagu bol fialový krémový rúž s názvom "Twitch". Môj odtieň pleti a fialový rúž?? Bledofialový? Prvá myšlienka bola - fu, tak toto na mne nikdy nebude vyzerať dobre! A prvé čo povedal môj priateľ keď som si ho vyskúšala bolo - "Prečo máš fialové ústa? Či sa mi to iba zdá?" A keby ste videli ako sa zatváril! Takže si ešte stále nie som istá, či na mne vyzerá prijateľne. Názor si asi utvoríte sami - fotky nájdete na spodu článku. 




the bloggers at the workshop // blogerky na workshope



Urban Decay x Basquiat 



Beautiful Markétka a Jillian Ward


This product got me - and I have to get it asap. A WATERLINE EYE PENCIL!!! // Tento produkt ma dostal. Linka na vnútornú linku oka - SEN!!! 



This is how they took care of us, yum! I could not have any champagne since I was driving, but I had a little eggplant-dried tomato toast at least. // A takto krásne sa o nás postarali, mňam! Zo šampanského som nemala, pretože som šoférovala, ale dala som si aspoň baklažánový toastík so sušenou paradajkou na vrchu. 


My glittery experiment // Môj glitrový experiment


And the violet one // A aj ten fialový


Here is the detail of both products and also me in the "finished look". Also a little more in detail below. // A tu je záber produktov a takisto mňa v dokončenom looku. A trochu viac v detaile na spodnej fotke. 


So what do you say? Yay, or nay?? Maybe with a colored shirt and a crazier hairstyle?? // Čo vy na to? Áno či nie? Možno by to vyzeralo lepšie s trochu farebnejším oblečením a šialenejším účesom? 



9 comments:

  1. Wau super fotky, ta kosmetika a líčení, a to jídlo... dokonalé :-D
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  2. Ten rúž je úžasný. Som rada, že sa UD konečne predáva aj na Slovensku, je to jedna z mála (chemických) značiek, ktorú uznávam a občas aj použijem.

    Flung out of space

    ReplyDelete
  3. OMG you look is so beautiful!!

    ReplyDelete
  4. tak toto už hej! milujem ten fialový rúž!!
    Ivana xx

    ReplyDelete
  5. Naozaj nádherné fotografie /opakujem sa, ale sú!/. Musela to byť úžasná akcia, Jillian na mňa pôsobí veľmi príjemne a profesionálne :)

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts