Search This Blog

by Petra Dzvoníková

June 20, 2017

SIMPLE & RETRO | OUTFIT











Jeans: Mom's Closet | Jacket: Pull & Bear | Top: New Look | Bag: IKEA | Shoes: Fenty x Puma | Lipstick: Kylie Cosmetics - Kristen

Hiii! This week, the real summer heat should approach Slovakia - meaning temperatures over 35°C and no rain. And to be honest, I am really not excited about that. It was only around 30°C yesterday, but I already had trouble coping, as you could see on my instagram account, if you are following me on there. However, it was not that hot last week and therefore, I decided to wear my favorite momfit jeans while it was still possible without melting, haha. I have found these jeans in my mom's closet and since she is not wearing them anymore, they ended up in my closet. From that point on, I was bugging Viktorka with the want to make an outfit post with them. After thinking about it quite a bit, we decided to got for a simple look, so that the focus is on the jeans. Honestly, this is the kind of style I go for when I want to be comfortable and need to run some errands. Hair in a bun - practical. Simple white cropped T - practical. Highwaisted momjeans - always practical and comfy. Sneakers - practical. By the way, I wore this look while shopping at IKEA and bought the bag there for 3 Euros. Do you like it? I fell in love with it instantly! Unlike many other "jutebeutel", it even has an inside pocket! 

Do you like the overall look? I tried going for a different backdrop this time, something new, fresh .. do you like it? 


Ahojteee! Tento týždeň sa k nám na Slovensko majú dostať tie naozajstné horúčavy - čo znamená, že tu má byť teplejšie ako 35°C. A úprimne, vôbec z toho niesom nadšená. Včera bolo okolo tridsať stupňov, ale ja už som mala aj tak dosť, ako ste mohli vidieť na mojom instagram profile, ak ma tam followujete. Minulý týždeň však ešte nebolo tak teplo a preto som zhodnotila, že bol ideálny čas na momfit jeansy. Kým sa ešte dali nosiť bez toho, aby som sa v nich roztopila, haha. Tieto rifle som našla v šatníku mojej mamy a keďže ich už nenosí, už sú moje. A odvtedy som Viktóriu nútila, aby sme vymysleli nejaký outfit post s týmito momfotmi. Nakoniec sme sa rozhodli ísť do niečoho jednoduchého, aby ostali v popredí rifle. Inak toto je štýl, do kotého idem keď sa chcem cítiť pohodlne celý deň a mám napríklad vybavovačky. Vtedy sa chcem cítiť pohodlne. Vlasy v drdole - praktické. Jednoduché biele crop-tričko - praktické. Momfity s vysokým pásom - vždy praktické a pohodlné. Tenisky - praktické. Inak tento outfit som mala na sebe akurát keď sme šli do IKEI kupovať šatník a kúpila som tam túto plátenú tašku, za 3 Eurá. Páči sa vám? Ja som sa do nej okamžite zamilovala! Dokonca má na rozdiel od jej podobných tašiek aj vnútorné vrecko na maličkosti! 

Páči sa vám look? Snažila som sa vybrať trochu iné pozadie, také aké som tu ešte nemala, také nové, fresh . páči sa vám? 


6 comments:

  1. Awwww. I love the pictures! Love the whole set up!!

    enjoy your day!!

    ❥ Vicky | The Golden Bun - Instagram TGB-

    ReplyDelete
  2. pekné fotky, si krásna.. len mohla by si si viac usmievať na foto pristalo by ti to. Čo sa týka riflí - máš super postavu na ne, takže bez pochýb si ich môžeš dovoliť a celkovo všetko si zladila fajn, mne osobne sa celkom páči aj tento štýl tenisiek, taška - až tak nejak ma neohúrila, ale do tohto štýlu sa hodí a viem, čo si týmto outfitom chcela povedať a myslím, že sa ti to podarilo :)

    Desire fashion blog

    ReplyDelete
  3. pozadie fotiek ma hneď zaujalo! :P je to super ... no a o tých horúčavách ani nevrav :D fakt je to des ... a taška je tiež zaujímavá .. pozerala som že ikea má teraz nové veci so zaujímavou potlačou :P mala by som sa tam ísť pozrieť

    ReplyDelete
  4. oh, tie rifle sú perfektné! vyzeráš skvele ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts