Search This Blog

by Petra Dzvoníková

June 28, 2017

KIEHL'S SLOVAKIA STORE OPENING


I took so many pictures of the interior of the store, I really loved the way it was designed!  // Fotila som strašne veľa fotiek interiéru, veľmi sa mi páči ako je obchod zariadený!


I am really happy that I got to meet Lucka from Lusyliana.com! // Som veľmi rada že som konečne stretla Lucku, ktorú možno poznáte z jej blogu Lusyliana.com!

Hi guys, I hope you are all having a wonderful day. How are you doing? I am .. well, tired, as always, haha. I know that I am repeating myself, but what else can I say? I am tired and happy - both for the same reason - our new puppy, Whiskey. As mentioned in the post about her, having a puppy is like having a little baby - very exhausting. But worth it, of course! I will admit, I am finally starting to get used to it, even though exactly last night, she decided to be a little devil and keep us up all night. Since we brought her home, I didn't spend any time without her - we were either at home together, or I took her with me - shopping, going to grab something to eat, over to Viktorka's to plan new outfits .. Today was the first time I decided to "go out" without her, to the store opening of the first Kiehl's store here in Slovakia, in Eurovea shopping centre. And afterwards, I even went to check out some stores, since it's clearance sale time! But I couldn't be away from my two loves - my boyfriend and our puppy - for more than 3 hours and came back home to make some lunch and write this post - even though I got to that just now, at 7:25pm, haha. If you are interested in reading some more about the Kiehl's opening, or see some pictures, click on "READ MORE". 


Krásny deň prajem všetkým! Ako sa máme? Ja sa mám .. ako inak, unavene, haha. Už sa opakujem, ja viem, ale čo vám poviem? Som unavená, ale šťastná - jedno aj druhé kvôli Whiskey, nášmu šteniatku. Ako som už spomínala v článku venovanému jej, mať ju je ako mať bábätko a teda logicky, je to dosť vyčerpávajúce. Aj keď to samozrejme stojí za to! Musím však priznať, že už je to lepšie a začínam si zvykať, napriek tomu, že práve včera v noci sa rozhodla robiť zlobu a my sme teda veľa nepospali. Odkedy sme si pre ňu prišli, nebola som bez nej ani chvíľu - buď som bola pri nej doma, alebo išla ona so mnou - nakupovať, posedieť si do mesta, plánovať nové outfit posty .. Dnes som bola prvý krát pár hodín bez nej a išla som si "vyhodiť z kopýtka" na otvorenie prvého obchodu Kiehl's u nás na Slovensku, v Eurovei. A po ňom som si dokonca našla aj trochu času na výpredaje! No viac ako tri hodinky som bez mojich milovaných - priateľa a šteniatka nevydržala a utekala som domov spraviť obed a pripraviť pre vás tento článok - aj keď k tomu som sa nakoniec dostala až teraz, 19:25, haha. Ak vás zaujíma viac o otvorení Kiehl's-u, či už v písomnej alebo fotografickej forme, kliknite na "READ MORE". 



I was absolutely in love with the way the store was set up - the girls who have been in charge of the store opening have been working really hard on it. Here are some pictures of the interior. Kiehl's is most definitely one of the nicest looking stores here in Bratislava! Have a look yourself: 


Strašne sa mi páčilo, ako bol obchod zariadený - dievčatá, ktoré mali otvorenie na starosti, si dali fakt záležať. Tu je pár fotiek interéru. Kiehl's je podľa mňa jeden z najkrajšie zariadených obchodov tu v Bratislave! Veď pozrite sami: 





I also really liked the gifting station, which you can see on the picture below, where the employees will pack up any products you would like to have packed in a giftwrap of your choosing, together with a ribbon or a sticker. For free! I was also a big fan of the "customer favorites" station. On each shelf, there was the product, a sample of it and also a description of the product. All styled so nicely!


Veľmi sa mi páčila aj darčekové stanovisko, teda "gifting station" na fotke nižšie, na ktorej vám personál ochotne zabalí ktorékoľvek produkty do darčekového balenia, ktoré si môžete sami vybrať. Na výber sú rôzne stuhy, nálepky, baliacie papiere .. a to všetko vám Kiehl's poskytne zadarmo! Takisto sa mi veľmi páčil "Customer Favorites" regál, teda regál s obľúbenými produktmi zákazníkov. Na každej poličke je nie len produkt ako taký, ale aj tester a popis produktu. Tak krásne naaranžované!


I decided to register for the Kiehl's rewards program - I am one of those people who like to be registered in every store they shop at, at least once, haha. With their rewards program, you can collect points for every Euro you spend at Kiehl's and get awesome products for free. Kiehl's also has a recycling program - if you return an empty container of a regular Kiehl's product, you will get a stamp and for a particular number of stamps, you will receive a product for free. More on kiehls.cz


Rozhodla som sa registrovať sa vo vernostnom programe Kiehl's - som jedným z tých ľudí, ktorí majú radi kartičky zo všetkých obchodov, v ktorých nakupovali aspoň raz v živote, haha. S ich vernostným programom môžete zbierať za každé Euro minuté v Kiehl's-e body, za ktoré potom dostanete produkty zdarma. Takisto majú recyklačný program, v ktorom môžete vracať prázdne obaly produktov, za ktoré zbierate pečiatky a za určitý počet dostanete darček. Viac sa dozviete na kiehls.cz.


Kiehl's also prepared amazing gift bags for us. // Kiehl's pre nás taktiež pripravil úžasné darčekové balíčky.


And if you are curious what was inside my gift bag, you can have a look on the pictures below .. // A ak vás zaujíma, čo som si vo svojom darčekovom balíčku našla, pozrite fotky nižšie .. 



So what was in the gift bag? 

Kiehl's ultra facial cream, which should provide 24 hour hydration. I had my eye on this one, but then decided to actually buy a different product. You can read more about what I bought below. So I am really glad that I at least get to try it as a sample and see which product will actually be "the one" for me. // Creme de Corps nourishing cream - an all-over body moisturizer. The whole Creme de Corps product line seemed really amazing! // Kiehl's lip balm #1 - Mint //  Ultimate strenght hand salve // Ultra facial cleanser // Kiehl's midnight recovery concentrate


Takže čo som mala v darčekovej taške? 

Bol tam Kiehl's ultra facial krém, ktorý by mal poskytovať 24 hodinovú hydratáciu. Chcela som si pôvodne kúpiť presne tento produkt, ale nakoniec som sa rozhodla pre iný. Viac vám o ňom napíšem nižšie. Takže som rada, že ho môžem vyskúšať aspoň ako vzorku a otestovať si, ktorý produkt bude pre mňa ten  pravý. // Creme de Corps vyživujúci krém - hydratačný krém na celé telo. Musím povedať, že celá rada produktov Creme de Corps ma veľmi zaujala. Kiehl's lip balm #1 - Mint //  Ultimate strenght hand salve // Ultra facial cleanser // Kiehl's midnight recovery concentrate

And this is what I bought // A toto som si kúpila


Rosa Arctica lightweight cream. This cream should be the perfect fix for tired skin or wrinkles, which are caused by other things than aging - air conditioning, not enough sleep, not enough water and similar. It should brighten and moisturise the skin. I originally wanted to get the rosa arctica eye cream as well, but then decided to go for the just a little heavier Creamy Eye Treatment with Avocado. And together with these two and all the stuff from the gift bags, I have gotten plenty other samples - you can see them on the picture below. I will tell you more about the products when have tested them myself and am able to review them. 


Rosa Arctica lightweight cream. Tento krém by mal byť ideálnym záchrancom pre unavenú pokožku a vrásky, ktoré sú spôsobené niečím iným, ako vekom - teda napríklad klimatizáciou, nedostatkom spánku, nedostatkom vody a podobne. Mal by rozjasniť a hydratovať pleť. Pôvodne som si chcela zadovážiť aj rosa arctica eye cream, nakoniec som však dala prednosť trochu hutnejšiemu avokádovému Creamy Eye Treatmentu. A okrem týchto dvoch produktov a všetkých vecí z darčekového balíčka som dostala kopec ďalších vzoriek, o ktorých vám však poviem až keď ich otestujem a budem ich môcť zrecenzovať. 


Do you know Kiehl's? Do you own any products? // Poznali ste Kiehl's aj predtým? Plánujete si odtiaľ niečo zadovážiť? 

6 comments:

  1. Spomínam si ako som pred niekoľkými rokmi túto značku obdivovala u amerických blogeriek.. a dnes sa nesmierne teším že konečne dorazila k nám :)

    ReplyDelete
  2. Inspiring how fast you blog has grwon...<3
    www.blogellive.com

    ReplyDelete
  3. Ty si zlatá :D ♥ Krásne fotky, a potom mi musíš dať vedieť aký je ten očný krém! :)

    ReplyDelete
  4. kiehls je ozajstna lovebrand...tesim sa ze je uz aj na svk.

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts