Search This Blog

by Petra Dzvoníková

June 15, 2017

APRIL & MAY LOOKS









Hello! How is everyone doing? Some days ago, I have seen this quote from Tumblr, saying: "Turns out that adulthood is basically a long series of conversations about how tired you are, interspersed with smiling sympathetically as someone else tells you how tired they are (but you're thinking they are not nearly as tired as you)." And actually, there is some truth to that. When I started typing this post, that was the first thing I though of writing - how tired I am and how busy I was this week with doing stuff in the new apartment. But I think that you have heard enough of that already! I would rather say something positive .. like how excited I am, that the apartment is slowly but surely getting finished and I can't wait to write that "OUT NEW APARTMENT" post and show you how it looks. But that's going to have to wait just a little longer. 

It's June 15th and I have been thinking of doing a monthly favorites post - but as mentioned previously, I am not really able to do those the way I would like before we move to the new apartment and I have space and all my stuff in order. Believe me, you don't want to know how my clothes, my makeup and my books are being stored at the moment. And for that matter, all other stuff as well. So I thought .. it's the middle of June and I have still not done an outfit review post! So here they are, all outfits from April and May! 

Which one was your favorite?? 


Ahojte! Ako sa máte? Pred pár dňami som videla jeden citát z Tumblru, kde sa písalo (voľný preklad): "Ukázalo sa, že dospelosť je vlastne o dlhých konverzáciách o tom, ako sme unavení, prerušovaných súcitným úsmevom venovaným niekomu inému, kto nám hovorí ako je unavený on (ale pritom si myslíte, že určite nie je unavený tak, ako vy)." A je na tom niečo pravdy. Keď som začala písať tento post, pôvodne som sa vám chcela hneď na úvod posťažovať, aká som unavená, pretože stále sa venujeme dorábaniu nového bytu. Myslím si však, že o tom ste už počúvali až až. Radšej by som začala niečím pozitívnym .. napríklad tým, že sa už strašne teším z toho, že byt vyzerá čím ďalej tým lepšie a ako sa už neviem dočkať kedy napíšem ten post o NAŠOM NOVOM BYTE a aj vám ho konečne budem môcť ukázať. Ale to bude musieť ešte chvíľku počkať. 

Je 15. júna a ja som zasa raz rozmýšľala o tom, že by som mala spraviť obľúbené produkty mesiaca .. ako som však už nedávno spomínala, kým sa nepresťahujeme, takéto posty robiť nebudem. Najmä preto, že to aký neporiadok mám momentálne vo veciach, je naozaj neznesiteľné a ja v nich potrebujem mať najprv poriadok. Taks som rozmýšľala ďalej a prišla som na to, že napriek tomu, že je polovica júna, ešte sme si nedali rekapituláciu outfitov posledných dvoch mesiacov. Takže tu ich máme, všetky outfity z Apríla a Mája! 

Ktorý sa vám páčil najviac? 

9 comments:

  1. Mne sa páčia všetky, pretože ťa proste žeriem, ale ten skákací v sukni je môj favorit, prosím prosím nauč ma skákať, aby to takto super vyzeralo..nejaké tips for dummies by sa mi zišli :) a teším sa na fotky z nového bytu <3

    ReplyDelete
  2. Nice you mad a review about it!<3
    www.blogellive.com

    ReplyDelete
  3. Love all your looks!
    xx
    Sarah

    ReplyDelete
  4. Teprve teď jsem objevila tvůj blog a nepobírám... Vypadá nádherně, vážně cením! ♥
    jsem Katrin

    ReplyDelete
  5. super fotky, najviac sa mi páči prvá aj ten outfit :) a kabelka v poslednom outfite je mega :)
    Drew's Beauty

    ReplyDelete
  6. Ten první outfit je top, upoutal mě na první pohled:)

    ReplyDelete
  7. Wau super ! Ten prvý sa mi páči najviac :)

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts