Search This Blog

by Petra Dzvoníková

May 23, 2017

SHOPPING QUEEN | OUTFIT








Many years ago, I hated shopping. I kind of still do - the kind of shopping where you don't know what you want to buy and just stroll through all the stores looking at "stuff". I think this hate originated by going shopping with friends. My parents usually didn't give me money to spend on clothing, so it was always more like my friends going shopping and me being there not being able to buy anything. I mean, who wouldn't hate that?! Also, I am the kind of person who goes to a clothing store when something's needed. If I need new jeans, I go look for new jeans. I am not saying that I won't buy anything else. I couldn't pretend I don't. But I look for jeans in the first place and if I don't see any that I particularly like, I don't spend any unnecessary time in the store. To be honest, I prefer shopping online. There is no annoying people around, no queues, no unfriendly cashiers (which is pretty common in Slovakia). I think I just got an idea for a new post! With that said, I should not be doing any shopping for now and save up some money for our new apartment! 


Pred rokmi som nenávidela chodiť nakupovať. Teda, vlastne ešte stále ho istým spôsobom neznášam - teda minimálne ten spôsob nakupovania, kedy ľudia chodia do obchodov a vlastne si nechcú nič konkrétne kúpiť. Myslím, že môj "hejt" pramení z nákupov s mojimi kamarátkami. Moji rodičia mi nedávali peniaze len tak aby som si šla nakúpiť oblečenie, takže vlastne som s mojimi kamoškami chodievala nakupovať bez toho, aby som si niečo mohla kúpiť. Kto by to nenenávidel?! Okrem toho som jeden z ľudí, ktorí chodia nakupovať vtedy, keď niečo potrebujú. Ak potrebujem rifle, idem do obchodov za cieľom kúpiť si rifle a na tie sa sústredím. Nehovorím, že si pri tom nekúpim aj niečo iné, ale v prvom rade hľadám to pre čo som prišla a netrávim v obchodoch zbytočné množstvo času. Ak mám byť úprimná, oveľa viac po chuti mi sú nákupy online. Bez ľudí, bez radov na kasách a bez nepríjemných predavačiek. A buďme k sebe úprimní, tých máme na Slovensku neúrekom. Hmm .. myslím, že mám nápad na nový post! No ale odhliadnuc od toho, ja by som momentálne nemala nakupovať nikde a skôr šetriť peniažky na náš nový byt. 

7 comments:

  1. Dokonalé fotografie! Som nesmierne rada že som na tvoj blog narazila <3

    ReplyDelete
  2. Super fotky :) Ja mam tiez radsej nakupy online, len uz ked musim niekedy nieco nakupit nikdy nenajdem to co potrebujem, skor naopak :(

    ReplyDelete
  3. Like the new picture in the header a lot!;-)<3
    www.blogellive.com

    ReplyDelete
  4. úžasné fotky, krásné letní oblečení, moc Ti to sluší.. Také chodím nakupovat vždy to, co potřebuji, zbytečné chození po obchodech nemám ráda..

    ReplyDelete
  5. OMG!You are absolutely gorgeous :-)
    http://nerinnahsblog.blogspot.com

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts