Search This Blog

by Petra Dzvoníková

May 2, 2017

KARL ON BOARD | OUTFIT







Bomber jacket: Karl Lagerfeld | T-Shirt: Karl Lagerfeld | Skirt: Zara | Sneakers: Puma x Fenty Creepers | Longboard: Quicksilver

It's Tuesday, which means that it is time for a new outfit post! This time, I wanted to bring something new, something different than what you (or rather we all) are used to. Originally, we wanted to shoot this outfit back when we were at Neusiedler See (we shot these looks there: Blue Marine & At Sea), but it was sundown before we had the chance to take one picture of it. In the end, it was a good thing. I find this location, together with the longboard a perfect match to the outfit. Also, it was so much fun to learn how to ride this thing! I used to have a skateboard when I was little (and it was a really cool one!), so it kind of also brought me back to my childhood. Since we have many great pictures from this day, I will definitely post some more pictures in the future! Would you believe that Maťo is able to do a handstand while riding a longboard?! 

What do you think about these? Do you like the outfit? 


Je utorok a tým pádom čas na nový outfit post! Tentokrát som chcela zverejniť niečo nové, niečo iné ako to, na čo ste (resp. sme) zvyknutí. Pôvodne som tento look chcela fotiť keď sme boli pri Neusiedler See (fotili sme tam tieto outfit posty: Blue Marine & At Sea), ale slnko stihlo zájsť skôr, ako sme odfotili prvú fotku. A zdá sa, že to tak bolo lepšie. Myslím, že toto prostredie, spolu s longboardom, skvelo pasujú k outfitu. Okrem toho to bola fakt zábava, učiť sa na ňom jazdiť! Keď som bola malá, mala som (fakt coolový) skateboard, takže som sa trochu vrátila do detských čias. Z tohto fotenia máme kopec pekných fotiek, ktoré plánujem niekedy neskôr zverejniť tiež. Verili by ste, že Maťo dokáže jazdiť na longboarde v stojke?! 

Čo na fotky hovoríte? Páči sa vám outfit? 

3 comments:

  1. Fotky sú skvelé! Aj outfit je krásny!! karl lagerfeld je pre mňa človek ktorý zosobňuje módu. Fakt ak by móda bola človek tak jej to on! :)) takže veľmi chválim!! :))
    Ivana xx
    Truwoman PINK FB page

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem <3 Áno máš pravdu, práve preto som si zvolila Lagerfelda ako prvého, od ktorého si kúpim vyšívanú bomberu aj asi najdrahšiu kabelku akú doteraz vlastním. On proste musel byť prvý! :D <3

      Delete
  2. ..ja sa chcem tiež naučiť jazdiť na longboerde, už som mala aj doma požičaný od brácha, len bolo fajnovo pršavo a to sa šmýka ako besné, tak zatiaľ nič z toho a outfit je zase na jednotku :)

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts