Search This Blog

by Petra Dzvoníková

April 30, 2017

TRIPPIN {DAY 1}


Taken by Viktorko <3

Hi guys! The last couple of days, we were "trippin" through Slovakia. To be more particular, we were traveling from Bratislava to Košice (and Nižný Klátov). That's where our Viktorka comes from. And since she needed to get some stuff from here to there, I offered to help her with it. Also, I sensed a great vlogging opportunity. We ended up leaving Bratislava on Friday and going to a concert on Saturday. We came back today and to be honest, I was so so so tired! I drove the whole way to and from Košice (which is approximately 12 hours overall), so when we got back home, I took a bath and went straight to bed. After two hours of sleep, I had something to eat, finished editing the photos from our trip and as soon as I post this, I will head back to bed again. 

By the way, these pictures were taken on our first evening in Košice, when we had dinner at the restaurant Grace. I wanted to take pictures of everything we ordered just to show you how delicious everything there looks, but I ended up eating the main meal before I took pictures, haha. 

How did your weekend go? 


Ahojte! Posledných pár dní sme "tripovali" po Slovensku. Alebo aby som bola presnejšia, cestovali sme z Bratislavy do Košíc (a Nižného Klátova). Odtiaľ totiž pochádza naša Viktorka. A keďže jej bolo treba pomôcť s presťahovaním pár vecí naspäť domov, ponúkla som sa že jej pomôžeme. Okrem toho som zacítila skvelú vlogovaciu príležitosť. Z Bratislavy sme odchádzali v piatok večer a v sobotu sme boli na koncerte. Dnes sme sa vrátili do BA a ja sa priznám, že už dlho som nebola takto unavená. Šoférovala som celú cestu tam a späť (čo je cca 12 hodín za volantom dokopy), takže keď sme prišli domov, zamierila som najprv do vane a odtiaľ priamo do postele. Dve hodinky som si pospala, najedla som sa, doupravovala som fotky z víkendu a akonáhle toto zverejním, zamierim si to zas do postele. 

Inak tieto fotky sme fotili na a po večeri v Grace, náš prvý večer v Košiciach. Chcela som pofotiť všetko čo sme si objednali, pretože málo toho teda nebolo a zároveň to vyzeralo úžasne, ale samozrejme ešte predtým ako som sa k tomu dostala, stihli sme všetko zjesť, haha. 

Aký víkend ste mali vy? 


Tomorrow, we will be celebrating our 1 year anniversary! // Zajtra budeme oslavovať naše ročné výročie! 



Yum!

1 comment:

  1. Wow!Good trip details.Love to see this from you.Awesome to see this and I love this post a lot.I like viewing web sites which comprehend the price of delivering the excellent useful resource free of charge.Custom essay writing service provides resume help for those who seek help from them

    ReplyDelete

Fun

Education

Podcasts