Search This Blog

by Petra Dzvoníková

April 14, 2017

FEBRUARY & MARCH LOOKS







Well hello there! It's almost midnight and I finally have some time to sit down and write a new post. I've been working this whole week from 11am till 8pm, which is one of those working times when you barely have time to do anything else before or after. Today, I went to Vienna airport right after work to pick up my friends boyfriend, who is visiting Slovakia for the first time. I wanted to get to bed right away, because I have to work tomorrow as well (even though it's bank holiday), but I felt like posting something tonight while relaxing on the couch next to my love and watching some TV. 

As far as the February and March looks go, I have two favorites - the Minimal Fenty one and the Simple Monochrome one. Viktorko also likes the Minimal Fenty the most. Which one of these do you like? Let me know in the comments below! 

By the way, as you have probably already noticed, I have decided to shut down the separated Nasklee.com and Nasklee.sk and write in both languages on one blog. It's much more practical for me and after a small survey with my readers, it seems the better option for you as well. 

And before I pack things up and get cozy in bed, I would like to wish all of you a wonderful and peaceful Easter holiday! 


Ahojte! Už je skoro polnoc a ja mám konečne čas sadnúť si za môj Macbook a napísať nový post. Celý týždeň som robila od 11 ráno do 8 večer, čo je jeden z tých pracovných časov, kedy človek ledva stihne robiť alebo vybaviť niečo iné. Dnes som hneď po práci utekala na viedenské letisko, kde som vyzdvihla kamarátkinho frajera, ktorý prišiel prvý krát na nášvtevu na Slovensko. Chcela som pôvodne ísť hneď ľahnúť, pretože napriek sviatkom robím aj zajtra, ale keď som prišla domov, mala som náladu ešte napísať článok, sadnúť si na gauč vedľa môjho zlatinka a oddychovať. 

Čo sa týka týchto lookov z Februára a Marca, mám dva obľúbené - Minimal Fenty a Simple Monochrome. Viktorkovi sa najviac páči Minimal Fenty. Ktorý je najlepší podľa vás? Dajte mi vedieť v komentoch! 

Ešte jedna vec ohľadne blogu - ako ste si všimli, Nasklee.sk už linkuje priamo na Nasklee.com a články píšem v oboch jazykoch na jednom blogu, zrušila som rozdelenie domén na jazyky. Pre mňa je to praktickejšie a aj po krátkom dotazovaní u pár čítateľov mi to vyšlo ako lepšia možnosť pre vás. 

Než si pôjdem ľahnúť, chcela by som vám ešt popriať krásne veľkonočné sviatky, hlavne si poriadne oddýchnite a načerpajte energiu! 

4 comments:

  1. tvoje outfity sú super a štýlové :P ináč veľmi mi pripomínaš tú speváčku Charli XCX :D ale ty si krajšia ako ona haha :) a mne sa viac páči Simple Monochrome :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem! <3 Aaaa, nie si prvá čo mi to hovorí! Mám ju rada, takžeeee ďakujem :D

      Delete

Fun

Education

Podcasts