Search This Blog

by Petra Dzvoníková

March 9, 2017

OUR WOMEN'S DAY


Hi guys! How did you spend women's day? I actually never really celebrated this day or payed it any special attention, probably because my mom and dad also never really bothered with it. I also can't remember it being much celebrated at my old school or at work. This year, we coincidentally took our day off from work on women's day, because we wanted to go to a kind of a .. furniture fair in Nitra (a city here in Slovakia approximately an hour away from Bratislava, where we live). We should soon finally get the keys to Viktorko's apartment, so we wanted to see if we would find something there we would like. 

And since we were in Nitra already, Viktorko invited me for a late lunch/dinner to a sushi restaurant called Wasabi. We sat in a separated area, where we had to take our shoes off, with pillows everywhere and dimmed lights (that's why we look as if we had hepatitis). We could lay down or just lounge around. 

Should you sometimes visit this city and be in the mood for sushi, make sure to check out this restaurant! You can also order other asian cuisine, but beware - they do not cook between 14:00 - 17:00 on weekdays, only make the sushi in these times. We found out, since we came before 17:00.


Ahojte! Ako ste strávili deň žien? Alebo pekne komunisticky povedané - MDŽ! Ja som si na tento deň nikdy veľmi nepotrpela, pretože ani môj otec ani moja mama ho nejak veľmi neoslavovali, myslím že ani v škole ani v práci to nikdy nikto veľmi neriešil. Tento rok to však vyšlo tak, že sme si náhodou práve na MDŽ zobrali voľno, pretože sme chceli zájsť do Nitry na výstavu nábytku (nábytok a bývanie). Čoskoro vyfasujeme Viktorkov byt a tak sa snažíme sa už dosť dlho riešiť všetko okolo toho. A bratislavský Moddom, ktorý sa tu konal pred pol rokom, nás teda poriadne sklamal. 

A keď už sme boli v Nitre, pozval ma Viktorko na obedo-večeru do nitrianskeho Wasabi na Sushi. Sedeli sme v takom uzavretom boxe, do ktorého sme sa museli vyzuť, obloženom vankúšikmi s tlmeným svetlom (preto všade vyzeráme ako keby sme mali žltačku), kde sa dalo sedieť aj v tureckom sede, aj sa vyvaliť - ako napríklad ja na predposlednej fotke v článku. 

Ak budete mať cestu do Nitry a chuť na sushi, určite si tam zájdite! Prípadne aj iné ázijské jedlá, ale pozor - cez týždeň majú v čase 14:00 - 17:00 len sushi, varia len pred a po týchto časoch, ako sme dnes zistili. 





Just a quick commentary - here, you can see the difference between hungry Petush (above) and right after good food - Petush (below). But don't ask about Viktorko's look, because I couldn't explain anyways .. LOL

Tu je inak krásne vidieť rozdiel medzi hladnou Petush a najedenou Petush. Prečo sa hladný sýty Viktorko tvári tak ako sa tvári na tejto fotke, to vám bohužiaľ už nevysvetlím :D 


No comments:

Post a Comment

Fun

Education

Podcasts